Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רמקול לא עובד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7045 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תבין את ההגיון...

אתה צריך לעבור מההתחלה עד הסוף ולראות איפה האות של הסאונד נעצרת..

ההתחלה היא המערכת והיא נגמרת ברמקולים, אתה צריך לעבור על כל המסלול או בכלל להתחיל מההתחלה שלו, אם כבר מההתחלה לא יוצאת אות אז אין עוד מה לבדוק כי כל השאר לא מקבל אות ביכלל...

כדאי בדרך לבדוק גם את שאר היציאות כדי לראות שדרך הבדיקה שלך נכונה ואין בה בעצמה איזה בעיה (מחוסר ידע או מתקלה כלשהיא)

פורסם

אוקיי אני יעבור על האפשריות שהצעתם ורציתי לדעת האם כדאי לנתק את כל חוטי הrca ולבדוק חוט ליציאה ולהחליף בינהם כלומר ימין לשמאל וכך ההפך..

וחשוב לעשות את זה שהמערכת כבויה נכון?

פורסם

להוציא כל rca ולבדוק רמקול רמקול?

ומה זה אומר ערוץ אחד הלך לא צריך להגיב בכלל לגמרי מת, שום קול לא לצריך להוציא?

פורסם

אולי תיגש למישהו מקצועי, תבקש לאבחן את הבעייה ,

תבקש לוודא את עלות העבודה לפני שמתחילים בבדיקה,

אולי זה יציאה בר"ד, כבל RCA מקולקל, ערוץ במגבר שרוף , או סתם כבל שהשתחרר.

תעשה לעצמך טובה וגש למישהו מקצועי- אם אתה באיזור המרכז , אני ממליץ על עופר מ"א.ד.י" .

ZZR

פורסם

הייתיי אצל מתקין והוא אומר שאולי יציאה אחת הלכה ?

מישהו אולי יודע מה העליות של תיקון יציאה ?

פורסם
הייתיי אצל מתקין והוא אומר שאולי יציאה אחת הלכה ?

מישהו אולי יודע מה העליות של תיקון יציאה ?

מתקין לא אומר אולי,

מתקין מאבחן וקובע,

נכתבו לך כאן כל הכלים לאבחון התקלה,

אני לא הייתי מרחיק ומתחיל לפרק דלתות כל כך מהר (למרות שלדעתי זה ידרש בהמשך),

אם אתה שומע בצד אחד ובשני לא וציינת שגם הטוויטר לא עובד, אזי, עבוד לפי הסדר הבא:

1. גש למגבר והצלב בין החוטים, חיבורי הרמקולים שלא עובדים חבר ליציאה של הרמקולים שעובדים, אם שומעים, מקור הבעיה ביציאה או בכבל הRCA מה HU, עבור לשלב 3, אם לא שומעים עבור ל2

2. חבר את כבל הרמקולים שעובד ליציאה של הצד שלא עובד, אם שומעים החלף (לא אוהב תיקונים באיזולירבנד) את החיווט לרמקולים בצד שלא עובד אם לא שומעים עבור ל3.

3. החלף את חיבורי השמאל ימין של כבלי הRCA במגבר בערוץ אשר בו צד אחד לא עובד, אם שומעים ברמקולים שלא עבדו ממקודם החלף את כבל הRCA, עדיין לא עובד, פרק דלתות, החלף את שני הרמקולים בתקינים וראה אם עובדים, אם עובדים החלף רמקולים בחדשים, אם לא תקן/ החלף את היציאה בHU.

בהצלחה!

ארז.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

• תוכן חדש...