Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7054 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי נזילת שמן, כנירא זה מהבלוק מנוע.

מה עדיף לעשות? אוברול, לקנות מנועה בכפר קאסם, יבוא אם יש דבר כזה?...

אשמח לישמוע הצעות, ומחירים.

כמה יעלה לפרק מנועה, ולהרכיב, פלוס החלפת רצועת טיימינג על הדרך?

האוטו הוא מיצובישי לנסר 1989, אוטומת 1500

עברה 210K.

*לפני זה פעמיים הייתה חדירה של מים לבלוק, והוא רותך. (זה היה אצל הבעלים הקודמים, חבר שלי)

פורסם

לפני שאתה רץ לכפר קאסם, לטירה , קלאנסווה טול כרם או עזה, ורץ כבר להחליף מנוע ללא שום צורך, מה דעתך לאבחן תחילה מהיכן נזילת השמן?

לא מבצעים אוברול או מחליפים מנוע בגלל נזילת שמן, את רוב נזילות השמן הקימות במנוע, ניתן לתקן בעלות זניחה יחסית , לאחר החלפת אטמים, מחזיר שמן, או יוניט לחץ שמן סדוק.

פרט תחילה מהיכן הנזילה, לאחר שתבצע שטיפה יסודית של המקום החשוד בנזילה, וחזור לפורום לעדכן. משרשור קודם שפתחת בנושא נזילת שמן, החשד היה ביוניט לחץ השמן,

האם החלפת אותו מאז?

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

לא, זה לא מהיוניט, היוניט נידלק כתוצאה משמן מהול בדלק. יש מצב שבגלל זה התחילה הנזילה?

הדבר האחרון שאני אעשה זה להחליף סתם מנוע.

הייתי במוסך, והם אמרו שזה מהראש מנוע, אולי אני לא מתרגם את זה טוב :) ושצריך לעשות אוברול.

רציתי לעשות שטיפה, פשוט כל לא הצלחתי עם כל הבלגן שהיה, החלפתי את משאבת השמן, ואז הייתה נזילת מים בכלל צינור מתכת רקוב, אז היום הייתי צריך לאלתר איך פותרים את זה (נראה לי פתרתי בעלות של 23 שקלים, ומסורית:))

אני אשתדל לעשות השבוע שטיפה, ולצלם גם את האיזור.

שאלתי את השאלה במקרה שהמוסכניק הראשון צדק, ואני אכן אצטרך לעשות אוברול.

פורסם

חזור לפורום עם תמונות, תמונה שווה יותר מאלף מילים!

בברכה

צביקה

פורסם

נראה שהנזילה אכן מהאטם, אבל אני לא יודע אם כדאי לך להיכנס לזה, כמה שמן אתה מאבד?

הפשרה של היום היא הנורמה של מחר

פורסם

די הרבה. כל פעם שאני חוזר והאוטו עמד אחרי נסיעה, יש שלולית מתחת לאוטו. אני רק נעצר, וזה מטפטף.

לא בדקתי כמה בדיוק, אבל אני מאמין שלפחות ליטר, שניים בשבועה, תלוי בנסיעות.

גם שעוד מעט טסט, לא נירא לי האוטו יעבור אותו עם הנזילה

פורסם

התמונה לא ברורה כלל, התאורה באזור הצלום לוקה בחסר.

יש לשטוף את אזור הנזילה היטב, להניע מספר דקות ולצלם שוב, בתאורה טובה יותר.

מירב הסכויים שניתן לסדר את הנזילה בעלות זניחה, ללא החלפת מנוע, וגם ללא פרוק ראש מנוע.

בברכה

צביקה

פורסם

הנזילה היא משם, איפה שמסומן בצבע אדום. ראיתי את זה כאשר הרכב היה נקי יותר. אני עדיין אשתדל לצלם תמונה יותר נקיה.

מה אני עושה במקרה הזה? להחליף אטם? במה זה כרוך?

• תוכן חדש...