Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בקניית אביזרי רכב בEBAY

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7053 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב,

קודם כל למנהלים- אני מקווה שזה המקום הנכון בפורום :-)

אז ככה, יש כמה דברים (אביזרי רכב) שאני מעוניין לקנות בEBAY, אין לי שום ניסיון קודם מקניות באתרים מחו"ל ו\או EBAY,

מעצם העובדה שאני לא דוקטור לאנגלית והאנגלית שלי מאוד דלה.

הבנתי שיש פריטים שלא עושים משלוח לישראל ויש גם רמאויות שמה ואני די מפחד לתת את מס' כרטיס האשראי.

האם מישהו יכול לתת לי תמיכה אישית שלב שלב עד סוף הקנייה?

בתודה מראש, עמית.

*מי שאכן מוכן לעזור לי שיצור איתי קשר בפרטי בבקשה.

יש הרבה דגים בים....אבל הכל תלוי באורך החכה שלך :wink:

פורסם

יש פרום של EBAY בקהילות שלYNET

אני מאמין שזה יהיה פרום הולם יותר לשאלותיך.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

קודם כל אי ביי קנו את PAYPAL שזה האתר הכי באובטח בעולם לביצוע רכישות באינטרנט...

אפשר אפילו להעביר להם כסף לחשבון בנק והם כאילו יעבירו את זה לאי ביי בלי מספרי כרטיסים ובלי כלום...

על אופן הפעולה המלא של PAYPAL כדאי לך לקרוא קצת באתר שלהם זה ביכלל טוב לחיים...

שנית רק רציתי להזכיר לך שכל דבר שמגיע לארץ אתה משלם עליו 15% מס ו 15% מכס

זה לשלם 30% אחוז יותר... כדאי שתשקול לקנות בארץ זה עלול לצאת יותר זול...

יש כל מיני שיטות שאי ביי עצמה עושה וזה לכתוב על החבילה שזה מתנה ואז לא משלמים מכס...לא ניסיתי לא מבין...אבל קיים

את כל השאר אתה יכול להיוועץ ביועץ שיש שם בצ'ט חיי, או שתגייס איזה חבר שקורא אנגלית...זה ממש לא בשמיים...פותחים חשבון ב PAYPAL (מקבלים אותו אוטומטית עם פתיחת חשבון ב אי ביי)

לוחצים על מה שרוצים לקנות בוחרים דרך תשלום וזהו... לא לומדים לשחות באינטרנט...צריך לקפוץ פעם אחת

פורסם
קודם כל אי ביי קנו את PAYPAL שזה האתר הכי באובטח בעולם לביצוע רכישות באינטרנט...

אפשר אפילו להעביר להם כסף לחשבון בנק והם כאילו יעבירו את זה לאי ביי בלי מספרי כרטיסים ובלי כלום...

על אופן הפעולה המלא של PAYPAL כדאי לך לקרוא קצת באתר שלהם זה ביכלל טוב לחיים...

שנית רק רציתי להזכיר לך שכל דבר שמגיע לארץ אתה משלם עליו 15% מס ו 15% מכס

זה לשלם 30% אחוז יותר... כדאי שתשקול לקנות בארץ זה עלול לצאת יותר זול...

יש כל מיני שיטות שאי ביי עצמה עושה וזה לכתוב על החבילה שזה מתנה ואז לא משלמים מכס...לא ניסיתי לא מבין...אבל קיים

את כל השאר אתה יכול להיוועץ ביועץ שיש שם בצ'ט חיי, או שתגייס איזה חבר שקורא אנגלית...זה ממש לא בשמיים...פותחים חשבון ב PAYPAL (מקבלים אותו אוטומטית עם פתיחת חשבון ב אי ביי)

לוחצים על מה שרוצים לקנות בוחרים דרך תשלום וזהו... לא לומדים לשחות באינטרנט...צריך לקפוץ פעם אחת

בבקשה אל תציג לו את זה ככה, תאמין לי שאפשר ליפול שם עם אלפי דולרים, וראיתי כבר מאות הונאות בפייפאל כך שזה לא האתר המאובטח בעולם - אפילו לא קרוב לזה, כמו כן לא נכנסים בוחרים מוצר וקונים, יש המון מוכרים לכל מוצר - חלק טובים וחלק נוכלים, צריך לדעת איך לבחור אותם טוב טוב ע"מ שלא תיפול להונאה והכסף שלך ילך לאיבוד (גם אל תחייה באשליה שפייפאל מחזירים לך את הכסף בכל מצב, אפשר בקלות לעקוף את זה).

לפותח השרשור - תקרא כמו שצריך מדריכי קנייה באינטרנט לפני שאתה קונה - זה חשוב מאוד.

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7053 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...