Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שלילת רישיון בערב שישי..

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7043 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רב תודות עזרתם לי רבות גם כשהיה לי אוטו וגם כשאין לי אוטו

אוהב אותכם.

Night Driver כתב:

באגירה הוא מומחה החייזרים פה. תעלי תמונה של יצור עם יותר מ 4 רגליים והוא מיד יספר לך מי הוא, איפה הוא גר ומה ההורים שלו עושים.
  • תגובות 63
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם שוטר עוצר אותי ורוצה לבדוק אותי בינשוף או לא יודע מה אני יכול לסרב להיבדק בינשוף?

הבנתי שע"פ חוק מותר לשתות שליש בירה ואחרי שעה לנהוג האם זה נכון?

פורסם

חברה מישהו ראה את המחזיק המפתחות החדש שהוא כמו "הינשוף",כאילו התוצאות שלו זהות לזה של הינשוף

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

רגע, לא הבנתי, השוטר נהג לך באוטו?

איפה בדיוק עצרו אותך?

זה בכלל לא מה שהנוהל אומר, אצלנו בתחנה אף אחד לא נוגע באוטו של אזרח, אפילו לא מזיז אותו מטר.

את הרכב שלך יש לגרור לתחנה או למגרש, או לחכות שאתה תבאי נהג אחר, שוטר לא נוהג לך ברכב. אם הוא יעשה תאונה מי יכסה את זה? סבתא שלו?

** עריכה: הביטוח של המשטרה מכסה רק את הניידות, וגם רק את אלו עם מס' אדום בלבד, ניידות המתנדבים :אור ירוק וכו' מכוסות בפוליסה אחרת ע"י גורם חיצוני.

פורסם

נהג כמו גדול וכיבה לי את האוטו פעמיים לפי מה שחבר סיפר

אבל מי יתערב עם זה?

Night Driver כתב:

באגירה הוא מומחה החייזרים פה. תעלי תמונה של יצור עם יותר מ 4 רגליים והוא מיד יספר לך מי הוא, איפה הוא גר ומה ההורים שלו עושים.
פורסם

סליחה, יש לך עד, החבר - המילה שלו שווה למילתו של השוטר ואם הוא אומר שהתעללו לך ברכב אז התעללו לך ברכב. כשתלך למשפט תוכל להעמיד את השוטר על התנהגות לא מקצועית!

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

אבל אז הוא יסיח את דעתו של השופט מההאשמה על נהיגה בשכרות, אל "קטנות" עם השוטר (וסליחה אם תראה את זה בזלזול, לא משנה כמה אתה שומר על הרכב שלך וכמה השוטר קרע אותו ונתן קיקים ללא הפסקה זה מתגמד בעיני השופט אל מול האישום הראשי) מה שיכול לגרום לשופט לראות אותך כילד קטן ומעצבן, ולגרום לו לכעוס מאוד (מהנסיון המועט שהיה לי למזלי, כשהייתי צריך להתייצב למשפט ולהציג תעודות ביטוח, ראיתי ששופטי תעבורה הם אנשים מאוד לא סובלניים, וישירים מאוד - לכן יכול מאוד להיות שזה יעצבן אותו מה שיגרום לו לרחם עליך פחות, אם בכלל.) לדעתי הכי טוב יהיה להתכופף עד כמה שזה מעצבן בעניין הרכב, ולהתחנן לרחמיו של השופט במשפט - אם תרצה תוכל לזרוק הערה קטנה לגבי אופן הנהיגה שלו ברכבך אך לא להתעמק בעניין יותר מכך, ולאחר סיום המשפט להגיש תלונה במח"ש על התנהגותו כך שיקבל נזיפה משמעתית.

בהצלחה!

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

קראתי כאן שנאמר כי הינשוף קביל בביהמ"ש. לא יודע מי אמר את זה ולמה בדיוק התכוון אבל הינשוף קביל רק כיוון ואף אחד עדיין לא ערער על קביעה זאת. בימים אלו ממש נערך מחקר לאמינות הינשוף באוניברסיטת באר שבע. אם או יותר נכון מתי שיגיע עו"ד שיחליט ללכת עד לעליון ניתן יהיה לערער על קבילותו של הינשוף. אני אישית הייתי מתחיל לערער בכך שבארה"ב, שם פותח המכשיר, הסף התחתון לשכרות גבוה יותר מבישראל.

אגב, אם מישהו לא מאמין לי, תראו את הממל"ז. רק לפני כשנה היה פס"ד של העליון שקבע כי המכשיר קביל בתנאים מסוימים והמשטרה כבר משתמשת בו שנים. אגב, עו"ד טוב, ובטוב אני מתכוון למישהו שקרא את פס"ד של העליון, יכול להוציא אותכם מדו"ח של ממל"ז.

לגבי השכרות, מסכים לחלוטין שלנהוג שיכור זה חוסר אחריות נורא ביותר ואין שום סיבה שבעולם לנהוג שיכור. קח מונית, סע עם חבר או שב בבית. אבל, עדיין השיכור של משטרת ישראל הוא לא שיכור, מספיק שאני אשתה שליש, לא חצי, ותוך פחות מחצי שעה יתפסו אותו ואני יחשב שיכור לפי הינשוף.

ועוד דבר, הטענות שלך נגד השוטר. מה אתה רוצה לעשות איתם? לבטל את הדו"ח? ממה שאמרת לא תתצליח. לדפוק את השוטר? סביר שגם לא תצליח אבל יש לך לפחות סיכוי. אם אתה כן רוצה לעשות את זה אז אני מציע לך לא בפני השופט, תנסה להעלות את הטענות בפגישה לעסקת טיעון או תתייעץ עם עו"ד.

R.

פורסם
אם שוטר עוצר אותי ורוצה לבדוק אותי בינשוף או לא יודע מה אני יכול לסרב להיבדק בינשוף?

הבנתי שע"פ חוק מותר לשתות שליש בירה ואחרי שעה לנהוג האם זה נכון?

אינך יכול לסרב לבד' אלכוהול.

החוק המתיר שתיית אלכוהול ונהיגה מתייחס לגופו/משקלו של אדם ביחס לכמות האלכוהול. נתון זה משתנה מאדם לאדם. כך שמאד יתכן ש-1/3 ליטר בירה אצל אדם השוקל 60 ק"ג(וחילוף חומרים ירוד) יהיה גבוה ואילו אצל אדם אחר בעל חילוף חומרים מואץ התוצאה תהיה נמוכה.

נהיגת השוטר אינה קשורה למהלך המשפט. אין טעם, וגם השופט לא יקבל זאת, להעלות את התרחיש בביהמ"ש.

עניין הנהיגה הוא פנים משטרתי ואם הנך מחפש "לנקום", אתה מוזמן להגיש תלונה נגדו ויפתח נגדו הליך משמעתי.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם
קראתי כאן שנאמר כי הינשוף קביל בביהמ"ש. לא יודע מי אמר את זה ולמה בדיוק התכוון אבל הינשוף קביל רק כיוון ואף אחד עדיין לא ערער על קביעה זאת. בימים אלו ממש נערך מחקר לאמינות הינשוף באוניברסיטת באר שבע. אם או יותר נכון מתי שיגיע עו"ד שיחליט ללכת עד לעליון ניתן יהיה לערער על קבילותו של הינשוף. אני אישית הייתי מתחיל לערער בכך שבארה"ב, שם פותח המכשיר, הסף התחתון לשכרות גבוה יותר מבישראל. חבל לבזבז זמן על פילוסופיות וגילוי עתידות, אתה כל כך בטוח בעצמך, אמנם מעניין אותי אם תוכל לענות לי על השאלות הבאות - האם אתה יודע בוודאות, מה יהיו תוצאות המחקר לפני שנגמר (והאם יש לך הוכחות שבכלל התחיל כזה מחקר)? אם יגלו שהוא אמין? (כמו כל מי שניסה להתקיל את המכשיר הזה עד עכשיו, ותאמין לי אנשים מאוד חכמים ניסו), מאיפה האמירה מלאת הבטחון הזו שעו"ד שיגיע לבית המשפט העליון יצליח לערער על אמינותו של המכשיר? עם כל הכבוד לך ולעו"ד שלך, בית המשפט העליון על כל רוממותו הוא עדיין בית משפט, וכדי לדון בו ולהזיז דברים צריך הוכחות. יש לך הוכחות שהמכשיר אינו קביל? (כי לפי כל המחקרים הקיימים הוא אמין ביותר), בנוסף - מה זה הייתי מתחיל לערער על כך בארה"ב? למה לעזזל התכוונת? שהאדם שנתפס, יהגר לארה"ב, יפתח בתהליך משפטי שם, ובסיוע מחקרים מדעיים (שבינתיים סותרים טענתו) יערער על אמינותו של המכשיר? זה נשמע לך הגיוני או שהיית שיכור בעצמך כשכתבת את זה?

אגב, אם מישהו לא מאמין לי, תראו את הממל"ז. רק לפני כשנה היה פס"ד של העליון שקבע כי המכשיר קביל בתנאים מסוימים והמשטרה כבר משתמשת בו שנים. אגב, עו"ד טוב, ובטוב אני מתכוון למישהו שקרא את פס"ד של העליון, יכול להוציא אותכם מדו"ח של ממל"ז. מה הקשר בין A ל B? אתה אומר "אם מישהו לא מאמין לי", מה? אם הוכיחו שהממל"ז קביל כשמשתמשים בו בתנאים מסויימים ולגיטימיים (כמו איסור הפעלתו ממקום חשוך לגמרי, הגבלות מרחקים ועוד - שמקטינות את הגורמים המדעיים שעלולים להתערב במדידה - אחרי הכל, זו קרן לייזר שעוברת מרחק וכמה שתעבור יותר מרחק, יותר דברים יפריעו לה לבצע מדידה מסויימת) זה נותן לך כזה בטחון לקבוע בוודאיות שעוד מעט הינשוף לא יהיה קביל בבתי המשפט ברחבי העולם? יפה לך וכל הכבוד על התחזית RRRRRרופ.

לגבי השכרות, מסכים לחלוטין שלנהוג שיכור זה חוסר אחריות נורא ביותר ואין שום סיבה שבעולם לנהוג שיכור. קח מונית, סע עם חבר או שב בבית. אבל, עדיין השיכור של משטרת ישראל הוא לא שיכור, מספיק שאני אשתה שליש, לא חצי, ותוך פחות מחצי שעה יתפסו אותו ואני יחשב שיכור לפי הינשוף.

ועוד דבר, הטענות שלך נגד השוטר. מה אתה רוצה לעשות איתם? לבטל את הדו"ח? ממה שאמרת לא תתצליח. לדפוק את השוטר? סביר שגם לא תצליח אבל יש לך לפחות סיכוי. אם אתה כן רוצה לעשות את זה אז אני מציע לך לא בפני השופט, תנסה להעלות את הטענות בפגישה לעסקת טיעון או תתייעץ עם עו"ד.

R.

אני אמרתי זאת, את ההערות לגבי מה שכתבת הוספתי לציטוט בכתב אדום בולט.

DOESN'T WORK HARD

פורסם

אני לא הולך לריב איתם על זה שהוא נהג לי ברכב ללא רשות.

אך מה שמדאיג אותי שלא עצרו אותי על פי החוק.

אורות פנסים כבויים ,אורות משטרה(צ'קלקות כבויות) לא קרא לי במכשיר קשר לעצור בצד ,חבר שלי טען פשוט שוטר נופף עם ידו שתעצור ,וכשעצרה אז הם יצאו בשיא השכונה בלי כובע על הראש וישר "מחתונים בבקשה".

אבל מה שהיה היה עכשיו צריך לבדוק מה עושים הלאה

Night Driver כתב:

פורסם

תראה, הדברים האלו לא יעזרו לך במשפט - מהסיבה הפשוטה שהם לא קשורים לנושא, זה שהשוטר עצר אותך כשהיה בלי קובע או שהצ'אקאלאקה הייתה כבויה ושהוא "קרע" את הרכב שלך בדרך לתחנה, והנסיבות העגומות שבגללן הוא עצר אותך לא משנים את העובדה שנהגת ברכב מנועי כאשר אתה תחת השפעת אלכוהול.

על הדברים האלו תוכל להתחשבן איתו אח"כ במח"ש, שום דבר לא בוער לך בינתיים לגבי זה - עכשיו, תרכז את האנרגיות שלך במשפט.

DOESN'T WORK HARD

פורסם

צודק וזה מה שאני הולך לעשות

מה שבאמת מבלבל אותי עכשיו שכל אחד ממליץ על עורך דין אחר אני מאוד קרוב להתייעץ עם העורך דין שצויין בדיון הזה אך חברים הציעו לי על אלטרנטיבות אחרות ובטענה שהם תותחי על והוציאו את מכריהם ממצוקות קשות.

איך בודקים\משווים ומבצעים את ההחלטה ?

לא מכיר את השוק של עורכי הדין והנהלים:roll:

Night Driver כתב:

פורסם

תראה בעקרון אתה זה שצריך להחליט, מכיוון שאין לך נסיון אתה עושה זאת ע"פ נסיונם של אחרים וזה בסדר גמור - אבל תבין, אין כזה דבר עורך דין הכי טוב, זה לא מתמטיקה, יש כמה עורכי דין טובים מאוד - אני יכול להמליץ לך מנסיונם של כמה חברים שלי ושל עוד הרבה אנשים פה בפורום, שאסף שמיר הוא עורך דין טוב מאוד, בנוסף אליו יש עוד כמה עורכי דין שנתקלתי בשמותיהם פה בפורום (אך איני זוכר אותם כרגע) וממה ששמעתי הם גם טובים מאוד - אמנם אני לא יכול להסתמך רק על האינטרנט ולכן המלצתי לך על אסף שמיר כי כמו שאמרתי יש לכמה חברים שלי נסיון איתו - והם היו מרוצים מאוד.

תתקשר אליו, תקבע פגישת ייעוץ, תראה מה אתה יכול לעשות - ותדברו על מחיר, אחרי הכל גם עריכת דין זה עסק.

שוב, בהצלחה, לדעתי אם תלך עליו לא תצטער.

DOESN'T WORK HARD

פורסם

סבבה הוא מבוסס במרכז?

Night Driver כתב:

• תוכן חדש...