Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שלילת רישיון בערב שישי..

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7041 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אינני יודע, תתקשר אליו ותברר - לא נראה לי שצריכה להיות לו בעייה (אם הבנתי למה התכוונת, כמו שהבנתי את זה שאלת אם הוא יסכים לקחת תיק באיזור המרכז, אם לכך אז סביר מאוד להניח שלא תהיה שום בעייה, אם התכוונת לקשרים כלשהם ו"קומבינות", זה לא מן הראוי שאכתוב דברים כאלה כאן בפורום - גם בגלל שאיני יודע על כך שום דבר בוודאות וגם כי זה לא נאות, אך תהיה בטוח שעו"ד טוב יכול להיות עו"ד טוב בכל הארץ, לא רק בדרום \ בצפון - הרי הוא משכנע את השופט דרך כישוריו האישיים ולא דרך איזור מגוריו.)

רמז - הוא עו"ד מכובד עם "שם" וייצג כבר המון המון תיקים במשך הרבה שנים בכל הארץ.

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

• תגובות 63
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

התכוונתי למיקומו הפיזי על הגלובוס אבל תודה על ההסבר והפירוט הנרחב ;)

Night Driver כתב:

באגירה הוא מומחה החייזרים פה. תעלי תמונה של יצור עם יותר מ 4 רגליים והוא מיד יספר לך מי הוא, איפה הוא גר ומה ההורים שלו עושים.
פורסם

בהצלחה, ותזהר, אבל ממש תזהר לעלות על ההגה כששתית - פעם הבאה זה יכול לעלות לך בחיים שלך. (מקווה שכבר הבנת את זה)

DOESN'T WORK HARD

פורסם

מובן ומופנם .כנראה שבאמת לא לומדים לקח עד שזה קורה ,לפחות אצל רובנו זה עובד ככה בחיים.:|

Night Driver כתב:

באגירה הוא מומחה החייזרים פה. תעלי תמונה של יצור עם יותר מ 4 רגליים והוא מיד יספר לך מי הוא, איפה הוא גר ומה ההורים שלו עושים.
פורסם

אם אסור לי לסרב לבדיקת אלכוהול למה הבחור שנהג בM5 לפניי כמה חודשים ועשה תאונה סירב לעבור בדיקת אלכוהול

ולא עבר אותה אלה רק מאוחר יותר

פורסם
אם אסור לי לסרב לבדיקת אלכוהול למה הבחור שנהג בM5 לפניי כמה חודשים ועשה תאונה סירב לעבור בדיקת אלכוהול

ולא עבר אותה אלה רק מאוחר יותר

אם סרב, ישתמשו בזה כנגדו במשפט, ויש לכך משקל כבד.

ארז.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

לקוח מהחוק -

169ו. (א) סירב נוהג רכב או הממונה על רכב להיבדק לפי דרישת שוטר בבדיקת נשיפה או למסור דוגמה של דם או שתן לבדיקת מעבדה, דינו מאסר שנה או קנס עשרת אלפים שקלים, ורשאי בית המשפט לפסול אותו מהחזיק ברשיון הנהיגה לתקופה של שנתיים.

מכאן תוכל להבין, שבמידה וסירבת לעבור בדיקה, תישפט כאילו נבדקת ונמצאת שיכור - כמו כן לא יהיה לך איך להוכיח את חפותך, הרי אם לא שתית אז למה לא להיבדק?

מה שאתה כן יכול לעשות, אמנם אני לא מעודד זאת ואל תנהג שיכור בכלל - הוא באם אתה לא בטוח בזמן שעבר וצריך עוד כמה דקות להתאפס - תוכל לומר ששמעת שהינשוף אינו כל כך אמין, ואתה מעדיף לעשות בדיקת דם (שזו זכותך החוקית), עד שיארגנו בדיקת דם בטוח תתנקה עוד קצת.

(בכל מקרה פעם היה אפשר לעשות את זה), היום הם נהיו חכמים וכמעט בכל תחנה לבדיקת אלכוהול מחוץ למועדונים ופאבים, עומדת ניידת בסגנון אמבולנס של מד"א (במימון אור ירוק אם אני לא טועה), שיכולה לקחת בדיקות דם ולבדוק את כמות האלכוהול בהם במקום.

אגב - אם אתה נוהג שיכור במחשבה תחילה, ועוד מחפש לעבוד עליהם ובעיקר על עצמך - לטובתך ולטובת כל מי שעל הכביש באותו היום הלוואי ויתפסו אותך ושיללו לך את הרשיון, ככה לפחות יש סיכוי הרבה יותר גדול שאתה וחברים שלך תישארו בחיים.

DOESN'T WORK HARD

פורסם

גם לי היה מקרה דומה אחרי שבוע לאחר ששתיתי כוס יין יצאתי מהבר וישר עצרה אותי משטרה עם הינשוף.

בכל אופן השוטר שאל אם שתיית ועניתי לו שכן, כוס אחת.

הוא אמר לי לצאת מהאוטו ולעשות בדיקה, שאלתי את השוטר מה הכמות המקסימלית שמותר לשתות לפני שהינשוף תופס אותך

השוטר טען שזה תלוי כל אחד והגוף שלו, אם שתית על בטן ריקה, מה גודל הגוף שלך, וכמובן כמות השתייה.

בכל אופן המקסימום זה 250 (אני לא זוכר איזה יח' מידה)

ולי יצא 60 יח', חשוב לציין כי השוטר עצר אותי ממש כ3 דקות לאחר שסיימתי את המשקה.

וגבר אני מאחל לך בהצלחה במשפט, מבין לליבך!

אלוהים ברא לכל אדם נתיב

פורסם

שוטר צריך לכייל כל פעם מחדש ?

כי לפעמים אני רואה שוטרים ליד מעדונים תופסים איזה 20 חברה ועושים בדיקה אחד אחרי השני

ללא המתנה

:shock2::snipersmi
פורסם
לקוח מהחוק -

מכאן תוכל להבין, שבמידה וסירבת לעבור בדיקה, תישפט כאילו נבדקת ונמצאת שיכור - כמו כן לא יהיה לך איך להוכיח את חפותך, הרי אם לא שתית אז למה לא להיבדק?

מה שאתה כן יכול לעשות, אמנם אני לא מעודד זאת ואל תנהג שיכור בכלל - הוא באם אתה לא בטוח בזמן שעבר וצריך עוד כמה דקות להתאפס - תוכל לומר ששמעת שהינשוף אינו כל כך אמין, ואתה מעדיף לעשות בדיקת דם (שזו זכותך החוקית), עד שיארגנו בדיקת דם בטוח תתנקה עוד קצת.

(בכל מקרה פעם היה אפשר לעשות את זה), היום הם נהיו חכמים וכמעט בכל תחנה לבדיקת אלכוהול מחוץ למועדונים ופאבים, עומדת ניידת בסגנון אמבולנס של מד"א (במימון אור ירוק אם אני לא טועה), שיכולה לקחת בדיקות דם ולבדוק את כמות האלכוהול בהם במקום.

אגב - אם אתה נוהג שיכור במחשבה תחילה, ועוד מחפש לעבוד עליהם ובעיקר על עצמך - לטובתך ולטובת כל מי שעל הכביש באותו היום הלוואי ויתפסו אותך ושיללו לך את הרשיון, ככה לפחות יש סיכוי הרבה יותר גדול שאתה וחברים שלך תישארו בחיים.

אני לא שותה בכלליי אממ הפעם האחרונה שתיתי אלכוהול שהוא בירה \ יין וגם זה לא יותר מכוס אחת זה בחתונה ובטח שאני לא שותה כאשר אני יודע שאני צריך לנהוג - אז תרגע חביבי.

אומנם לאחרונה בירה אני כן התחלתי לאהוב ולשתות ואני מקפיד לא לשתות יותר משליש\חצי גם שאני נוהג וגם שלא,

אבל כפי שניתן לראות מהסיפור של הבחור פה שהוא דיי נדפק בגלל "הבירה היחידה" ששתה.

אני לא סומך על הינשוף הזה ואל אמינותו מספיק ואני חושש מזה שישללו לי תרישיון ללא שום סיבה מוצדקת,

אז זאת הסיבה שלי לסרב להיבדק או להפך לעבור בדיקה יותר אמינה (בדיקת דם).

עכשיו יבואו החכמים ויגידו שיותר פשוט לא לשתות - מה אני יגיד אתם צודקים אבל במקרה שכן יוצא לי לשתות (כוס בירה אחת)

ושוטר מבקש ממני לעבור בדיקת אלכוהול אני רוצה לדעת מה אני עושה או מה הכי כדיי לי לעשות.

פורסם

:-P

בנתיים את התוצאות אני ישמור בסוד אבל רק שתדעו שהבן אדם זהב ויצאתי יותר מהזול שבזול בעניין הזה.

אבל הכי קל זה פשוט לא להקלע לצרות האלה ,אל תשתו ותנהגו ,אל תנהגו בפזיזות (רק במקומות נטושים ביותר וללא סיכון חיים )

Night Driver כתב:

פורסם

נשמע כאילו לא יהיה לי משפט ;)

Night Driver כתב:

פורסם

כמו שאומרים תלמדו מטעויות של אחרים ואל תחזרו עליהם

Night Driver כתב:

• תוכן חדש...