Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שלילת רישיון בערב שישי..

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7041 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 63
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני לא יודע בידיוק איך המערכת עוברת כיול אבל חיכינו שהיא תתאפס או משהו כזה בסביבות הרבע שעה.

התוצאה 490:(

Night Driver כתב:

באגירה הוא מומחה החייזרים פה. תעלי תמונה של יצור עם יותר מ 4 רגליים והוא מיד יספר לך מי הוא, איפה הוא גר ומה ההורים שלו עושים.
פורסם

תשמע מבחינה מדעית נטו -אי אפשר לקבל תוצאה כזאת שהיא כמעט כפול מהמותר ושקולה לבערך 0.1 אחוז בדם מחצי ליטר בירה. ולא משנה אם שתית על קיבה ריקה ובהנחה שאתה שוקל יותר מ30 קילו.

לא יודע איך זה יכול לעזור לך מבחינה משפטית ואיך אתה להוכיח שאכן שתית רק חצי ליטר בירה.

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

במידה והרכב ישלל ל30 יום מחר אני יציע אותה למכירה וארשם לסימסטר הקרוב ללימודים.

החיים פשוט השתנו בין רגע

Night Driver כתב:

באגירה הוא מומחה החייזרים פה. תעלי תמונה של יצור עם יותר מ 4 רגליים והוא מיד יספר לך מי הוא, איפה הוא גר ומה ההורים שלו עושים.
פורסם

א. מוזר שאת חשבון הנפש והשאר השיקולים אתה עושה אחרי שנכווית ולא לפני כשידעת מה יכולה להיות התוצאה.

ב. כמו שאמרו, עורך דין! . יש לך חבר שהיה איתך יכול להעיד כמה שתית, מתי שתית וכו. זה יכול להשפיע (מותר לשתות כוס משקה ולנהוג אחרי שעה לפחות לפי החוקים בספרי תאוריה) ויש עוד כמה וכמה סעיפים שיכולים לעזור לך. לכן עורך דין לעינייני תעבורה יכול לעשות פלאים.

ג. אני לא חושב שהשוטר רשאי לנהוג ברכב שלך. יותר מזה, עם הוא "השתולל" עם הרכב שלך זה משהו שיכול להיות לטובתך. (התנהגות לא הולמת וכו...).

ד. תירגע. רוב הסיכויים שלא תקבל שנתיים שלילה\שנה מאסר.

לפחות שני דברים טובים יצאו מזה.

א. תוכל לשתות בלי לחשוש מזה שתצטרך לנהוג בקרוב.

ב. חברים שלך יחשבו טוב טוב לפני שהם עולים על ההגה אחרי שהם שתו קצת.

עמית

פורסם

חצי ליטר בירה=490 במכשיר??? :shock:

אתה בטוח?

נשמע לי הזוי.

ואל תגידו לי שזה משתנה בין כל אחד כי הפער הזה הוא עצום!

(אני עם כוס וודקה רדבול הייתי ב-55, וגם אני לא חסיד אלכוהול ולא אכלתי 300 גרם אנטריקוט לפני)

פורסם

היום ראיתי בעיניי איך הם לוקחים את האוטו עם גרר והקצין לא פראייר בכלל אז לא היה בכלל על מה לדבר.

אני עומד להתחיל לימודים בקרוב ואני לא יכול לחיות עם העובדה שאין לי רישיון\אוטו.

אני לא אשתה בכלל ,העיקר שלא ישללו לי לשנתיים :(.

המליצו לי לשלוח מכתב על הודעה באשמה ושזה אמור להקל על העונש האם זאת אפשרות הוגנת ?.

אם למישהו יש ניסיון עם עורך דין טוב לענייני תעבורה אני אשמח אם ישתף.:cry:

Night Driver כתב:

פורסם

יש הרבה אנשים שמסתדרים בלי אוטו, לא חסרות דרכים להגיע לאוני' בלי רכב.

אני יודע שאתה מרגיש שלקחו לך את החופש וכו', אבל אתה הבאת את עצמך למצב הזה. כל שנותר לך לעשות זה לצמצם נזקים כמה שיותר ולהבין שמה שעשית היה אידיוטי וללא שום קשר לעובדה שתפסו אותך. אני אחסוך ממך את הדמגוגיה של ללכת לבית לווינשטיין וכו', אבל אני באמת מקוה שתפנים את העובדה ששיכור לא נוהגים, גם אם זה אומר לישון בבאגז' או לקחת מונית ולהשאיר את האוטו בחניה. הודאה באשמה עשויה לעזור, בכל מקרה נסה למצוא עו"ד טוב דרך משפחה או חברים ולא דרך כל מני פרסומות המוניות באינטרנט.

פורסם

בקשר למה שכתבו פה (על לנסות לכפור באשמה), אל תחשוב על זה אפילו.

אין לך דרך להוכיח שבאמת שתית רק חצי ליטר, אין לך דרך להוכיח שהשוטר השתולל עם רכבך (מה גם שאין קשר בין זה לבין העבירה ואתה עלול סתם לעצבן את השופט עם טיעון שכזה), כמו כן הינשוף הוא כלי שקביל בבית משפט ולכן השופט יאמין מעבר לכל ספק לתוצאות המדידה על פני הטיעון ששתית רק חצי - ושוב, אין לך איך להוכיח את זה.

איך שאני מסתכל על זה - הכי טוב מבחינתך יהיה לשכור עורך דין (אסף שמיר מעולה ממה ששמעתי, לפי נסיונם של כמה מכרים שלי ועוד הרבה חברים פה בפורום), ולהתייעץ איתו - אל תטעה ותחשוב שהוא לא יכול לעזור לך, בכל מקרה תוכל בעזרת עורך דין לצמצם נזקים בצורה הרבה יותר יעילה מאשר בכוחות עצמך - הכי טוב שתתיעץ איתו, תודה באשמה ותראה חרטה גדולה - ובעזרתו תתחנן לרחמיו של השופט ע"מ לצמצם נזקים - לצאת נקי בכל מקרה לא תצא, המשטרה מחמירה מאוד כיום עם נהיגה בשכרות ובצדק.

אני לא בא להטיף לך מוסר, עצם זה שאתה מתחרט מראה שאתה מודע לזה שעשית טעות מה שמבדיל אותך בהרבה בעיני מאחד ששותה בכוונה ו"מצפצף" על החוק.

להבא - אם אתה נוהג, אל תשתה בכלל. עם כל הכבוד לכמות המותרת בחוק ולדעות שאומרות שהיא גבוהה מדי \ נמוכה מדי, כשאתה שותה אלכוהול, לא משנה באיזו כמות, התגובות שלך איטיות יותר ושיקול הדעת שלך מעורפל - בלי קשר לעובדה שהרגשת שיכור או לא. בגלל זה כשאני נוהג אני לא שותה אפילו בירה, אני אוהב לסמוך על עצמי ועל התגובות המהירות שלי, לא רוצה שום דבר שיעכב אותם.

בקיצור - דבר עם עורך דין, ותראה לאן אתה מתקדם משם.

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

אני שלם עם הטעויות שלי ואין דרך להחזיר את הגלגל אחורה,אלא רק להפנים וללמוד לקח

אני משלם ביוקר לא משנה כיצד התהליך הזה יסתיים.

תודה לכל העוזרים ואני מאמין שאפנה לעורך דין הנ"ל.:-)

Night Driver כתב:

פורסם

490? זה המון.

לפני שבועיים עצרו חבר שלי, התוצאה הייתה 305 וזה אחרי שני וודקה רד בול ובירה.

הוא שכר עורך דין, שזירז את הליך המשפט, התוצאה, 5 חודשי שלילה, הרכב היה מוחרם רק שבוע, 200 ש"ח קנס בלבד!!!

הנזק, 8000 ש"ח ש-95 אחוז מהם הלכו לעורך דין.

פורסם

8000 ש"ח לקיצור ל5 חודש ?

האם הוא התבקש לעשות טסט מחדש?

שניר : מס' טלפון של אסף שמיר יתקבל בברכה 3>

Night Driver כתב:

פורסם

הנה ברכה:

http://www.google.co.il

"אסף שמיר"

ולחץ על כפתור ששמו מתאר בידוק מה שהיית צריך ביום שישי כדי לא להיכנס לצרות האלו (אההממ ."יותר מזל משכל")

המספר שם.

זה לא קווסט.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה

• תוכן חדש...