Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7063 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הציעו לי סט של הרץ היי אנרג'י חדשים מהקרטון עם אחריות במחיר של 1500 שקלים

בעוד שמחיר של סט זה בחנויות עומד על סביבות ה2200 שקלים אם אינני טועה.

אני יודע שלא כולם בעולם המערכות לרכב ישרים כמו פלס, ולכן למרות ההנחה המשמעותית אני לא שש לקנות את הסט במחיר הנ"ל.

האם יש למישהו דרך לבדוק את:

א. מקוריות הסט.

ב. שנת הייצור של הפריט הספציפי.

תודה מראש,

יקיר.

MX-5 NC

פורסם

כמו שמכרו לחבר פורום לא מזמן סט של דוטק + MT22 ב-950 שקל בלבד. הגיוני? לאף אחד זה לא נראה אבל עובדה. זה מה שהיה. אם זה אני הייתי במקומך הייתי קונה את הסט, עם קצת בירורים על אמינותו לא יותר מידיי.

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

מן הסתם שחנות הציעה לו את המחיר הזה. רק אל תשכח (אם ואתה קונה) לבדוק את האחריות שהיא אמיתית, ושהכל כלול בה כלומר חתימה וכל הדברים של האחריות (שאין לי ממש מושג איך להתעסק עם זה ומה לבדוק).

חחח מושיק הרגת אותי בשירשור אחר. אתה תבין לבד על מה.

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

מי נותן את האחריות?

נתקלתי לא אחת בחאפרים שאומרים שיש אחריות וכשמתקלקל אלמנט הם שולחים למעבדה שמתקנת רמקולים או מגברים ולא לחברה עצמה.

תברר לפני מי נותן את האחריות אם זה חשוב לך (וזה אמור להיות חשוב)

גם אני אוהב ללחוץ Ctrl+W

:twisted:

פורסם

לא בדיוק חנות, אלא יבואן, בקשר לאחריות אני יבדוק את העניין מחר.

אני בעיקר מעוניין לדעת אם יש דרך לבדוק את שנת הייצור של הסט הספציפי הזה, יש אפשרות כזו?

סימני זיהוי לדגמים ישנים/חדשים יותר?

MX-5 NC

פורסם

LIRON - כאלה דברים אומרים בה"פ ולא פה. נכון, שמי שקנה את הסט אמר את שם המקום באיזה שירשור, אבל אתה לא יודע אם זה נכון או לא. לכן, אלא אם כן אימתת את הדבר, לפעם הבאה תגיד בה"פ ולא פה לפני כולם. אני שלחתי לו ה"פ ואמרתי לו הכל מה שיש לי להגיד שם. ושלא תחשוב שבאתי "לצאת עלייך" או משהו כזה חס וחלילה, פשוט זה לא מתאים פה.

בברכה,גיא.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...