Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7081 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעקבות זה שאחרי שיוצא מבצע כל העולם ואחותו פוקדים את כל הרשת ומנסים לחפש את המכשירים המשתתפים במבצע החלטתי לשתף אותכם במידע פנימי קטן.

סלקום מחר יוצאת במבצע רכישה של מכשירי דור שלישי\דור 3 וחצי.

המכשיר הראשון בעיסקה שתרכשו יהיה ב-25% הנחה בעוד שהמכשיר השני יהיה כבר ב-75% הנחה (היה ורכשתם שני מכשירים זהים יוצא 1+1).

בנוסף, יושקו מחר מכשירים חדשים שביניהם יהיה הסוני אריקסון K800 הידוע.

בד"כ המבצעים של סלקום הם לזמן מאוד מאוד קצר ובסוף יוצא מצב שחצי מדינה עצבנית על זה שאין מלאי אז חשבתי שיהיה נחמד אם חברי הפורום ידעו מראש.

מי שרצה לרכוש מכשיר היום\מחר. ממחר זה הזמן הטוב ביותר לבצע את הרכישה. מאוד מומלץ לעשות זאת במרכזי השירות שכן יש צפי שמוקדי המכירות יהיו מוצפים.

ההודעה הזאת לא נועדה על מנת לפרסם את סלקום (?) שכן אני עובד זוטר בחברה.

באם ישמע כי ההודעה הזאת באה עם אופי פירסומי אשמח אם אחד ממנהלי הפורום ימחקו אותה :)

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

ברצוני להזהיר את כל מי שיחשוב לקנות מכשיר ברשת סלקום, הם לא בדיוק עומדים במבצעים שלהם, אני קניתי מכשיר במצבע בסוף מצאתי את עצמי משלם עליו 110 ש"ח לפני שאני מתחיל לשוחח, סגרתי את הסיפור הזה במעבר לרשת פלאפון וקניית מכשיר מעפן, מסתבר שזה הכי טוב.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

אני מבין שביצעת שידרוג ולא ידעת שאתה ממשיך לשלם על המכשיר הישן נכון ?

ברצוני להזהיר את כל מי שיחשוב לקנות מכשיר ברשת סלקום, הם לא בדיוק עומדים במבצעים שלהם, אני קניתי מכשיר במצבע בסוף מצאתי את עצמי משלם עליו 110 ש"ח לפני שאני מתחיל לשוחח, סגרתי את הסיפור הזה במעבר לרשת פלאפון וקניית מכשיר מעפן, מסתבר שזה הכי טוב.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

ביצעתי רכישה במסלול כלשהו משהו "משתלם לדבר צעירים" עם דקות כלולות וזיכוי מלא על המכשיר שלי מעל הדקות האלו

המכשיר היה נוקיה 6280, ביטוח, גביה של 9 ש"ח בעבור המסלול (לא ידעו אותי על זה בעת הרכישה), גביה על שרותי דור שלישי (ידעו אותי על זה), אח"כ המכשיר נהרס והחליפו לי אותו לסוני 610, לאחר ויכוחים איתם הסכימו לעדכן לי את מחיר התשלום למחיר של הסוני, המשיכו לגבות על החבילה, לא זיכו אותי בדקות, אז מצאתי את עצמי משלם 36 ש"ח ביטוח, 45 ש"ח מכשיר, ועוד איזה 30 ש"ח על הדור3 והחבילה של משתלם לדבר צעירים.

בפלאפון קיבלתי LG630 תמורת 22 ש"ח לחודש, שזה כולל ביטוח מלא, יש לי 3 יעדי חינם ללא הגבלת דקות (אני מדבר ליעדים סביבות 3000-4000 דקות חודשי), 23 אג' ברשת, 35 אג' בבזק, 45 או 49 אג' למפעילים אחרים.

אז נכון, יש לי מכשיר חרא (יכולתי לקחת דור 3 בתוספת תשלום, אבל הבנתי שזה מיותר לי אני רק מדבר בטלפון), אבל אני סוגר את החודש ב120 ש"ח במקום להתחיל אותו שם.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

גם אני התפתתי לפני מספר חודשים לעבור לסלקום.

מבצע 1000 דקות + 1000 SMS ב-29 ש"ח לחודש, עבודה בעיניים!

ה-1000 SMS באמת ב-29 ש"ח לחודש, אבל ה-1000 דקות ב-29 אג' לדקה.

הם מציגים זאת שכאילו אתם מקבלים את הכל ב-29 ש"ח, צריך לשים לב לדקויות.

אני חיפשתי משהו בסגנון של אורנג' משפחה (12 אג' לדקה).

בקיצור, חזרתי לאורנג' אחרי שבועיים בסלקום, וברוך שפטרנו.

חוזר לדו"ג... :wave2:

פורסם

אתם לא מדברים פה על תוכניות עסקיות בסלקום נכון ?

יש לי מספר מכשירים בתוכנית עסקית מאוד מוצלחת לפי דעתי בסלקום

ואני מרוצה מאוד מהמחיר\שירות.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

אני שמח מאוד לשמוע שהחלטתם לחזור לרשת שלכם אבל יחד עם זאת לא באתי לתת פה שירות לקוחות.

רק סיפרתי לכם על מבצע שהולך לצאת, באמת ללא שום אינטרס מאחורי זה (אני בכלל משירות לקוחות ולא ממכירות).

היה ונתקלתם באיזה בעיה אתם מוזמנים לפנות לשירות הלקוחות ולא אלי, שכן מה שאני עושה בפורום הוא מחוץ לשעות העבודה שלו ולא קשור לשירות אותו אני נותן ביום.

גם אני התפתתי לפני מספר חודשים לעבור לסלקום.

מבצע 1000 דקות + 1000 SMS ב-29 ש"ח לחודש, עבודה בעיניים!

ה-1000 SMS באמת ב-29 ש"ח לחודש, אבל ה-1000 דקות ב-29 אג' לדקה.

הם מציגים זאת שכאילו אתם מקבלים את הכל ב-29 ש"ח, צריך לשים לב לדקויות.

אני חיפשתי משהו בסגנון של אורנג' משפחה (12 אג' לדקה).

בקיצור, חזרתי לאורנג' אחרי שבועיים בסלקום, וברוך שפטרנו.

פורסם

אני בכלל לא מבין מדוע אנשים קונים מכשירים מהרשת הסלולרית.

הרבה יותר זול ומשתלם לקנות מכשירים ביבוא מקביל/מדילרים פרטיים, וכך פעם בשנה להחליף למכשיר החדש ביותר בשוק, למכור את הישן,והכי חשוב: כמעט ולא להפסיד שקל !

לפני שנה מכרתי 6210 ב450 וקניתי 6100 באותו מחיר.

מכיוון שהייתי מרוצה מה6100 אבל הוא כבר התחיל להתבלות, אז מכרתי אותו באיזה 350 וקניתי חדש מהניילון ב400.

* כל זה נכון לסלקום ופרטנר, לקוחות פלאפון נמצאים בפיגור עצום בעניין הזה , גם מבחינת רמת המכשירים....

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
......בפלאפון קיבלתי LG630 תמורת 22 ש"ח לחודש, שזה כולל ביטוח מלא, יש לי 3 יעדי חינם ללא הגבלת דקות (אני מדבר ליעדים סביבות 3000-4000 דקות חודשי), 23 אג' ברשת, 35 אג' בבזק, 45 או 49 אג' למפעילים אחרים.

אז נכון......

עזוב אותך מלחסוך כסף על שיחות, תכין קופה בצד לטיפולי הקרנה :roll: .

שלחת פקס למשרד ממשלתי ואתה רוצה שיענו לך? אתה עולה חדש? אתה לא מכיר איך דברים עובדים פה?
פורסם
אני בכלל לא מבין מדוע אנשים קונים מכשירים מהרשת הסלולרית.

הרבה יותר זול ומשתלם לקנות מכשירים ביבוא מקביל/מדילרים פרטיים, וכך פעם בשנה להחליף למכשיר החדש ביותר בשוק, למכור את הישן,והכי חשוב: כמעט ולא להפסיד שקל !

לפני שנה מכרתי 6210 ב450 וקניתי 6100 באותו מחיר.

מכיוון שהייתי מרוצה מה6100 אבל הוא כבר התחיל להתבלות, אז מכרתי אותו באיזה 350 וקניתי חדש מהניילון ב400.

* כל זה נכון לסלקום ופרטנר, לקוחות פלאפון נמצאים בפיגור עצום בעניין הזה , גם מבחינת רמת המכשירים....

אם הכוונה שלך לחנויות פרטיות שמוכרות מכשירים "חדשים" אז הם לא תמיד בדיוק חדשים.

מתוך קצת ניסיון בתחום, הלוח שאתה מקבל הוא משומש/משופץ וכל השאר (פנלים , מקשים, כפתורים, מסך, פלאט כייבל וכו') חדשים.

אסף

פורסם
אחריות . שווה הרבה כסף.

אחריות שנה על מכשיר חדש יש בכל מקום, אם בביטוח נגד גניבות או קלקולים חפצת כנס לסניף סלקום/אורנג' ותעשה ביטוח ...

הם מוכנים לבטח גם מכשירים שלא ניקנו אצלם. ככה אני עשיתי.

איל.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...