Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו קנגו - מספר שאלות...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7069 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר מעונין לרכוש קנגו שנת 2000 או 2001

חשובים לו שלושה דברים:

1.אמינות

2.שמירת ערך

3.תצרוכת דלק-מה ההבדל בין הדיזל הרגיל לטורבו דיזל?

תודה לעונים.

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

פורסם

אמינות בסדר, אבל לא מושלמת.

חלק מהמכוניות האלו נזקקו לשיפוץ ראש מנוע ו/או משאבת הזרקה באיזור 200 אלף ק"מ.

בכלל, באיזור 200 אלף ק"מ (שזה המינימום שתמצא, עם הרבה מזל, לשנים שאתה מחפש) הרכב דורש עירוי של כמה אלפי שקלים, אל מנת להמשיך לתפקד כמו שצריך.

בשנים האלו יש בעייה עם מפתח התנעה, אם עדיין לא הוחלף יש להכין 1300 ש"ח להחלפת זוג מפתחות.

שמירת ערך - רכב עבודה בסיס בין הנפוצים במדינה, יש מאות קנגו למכירה בכל רגע נתון. לדעתי נסחרים מתחת למחירון, במיוחד הפחות שמורות. בעוד כמה שנים צפה למכירה באלפים בודדים.

תצרוכת דלק -אצלי הרכב ( דיזל רגיל לא טורבו) צורך כ 1 ל 14, בנסיעה משולבת עם הרבה בינעירוני, נוסע לרוב לבד והרכב לא עמוס.

טורבו דיזל בקנגו מאוד נדיר בשנים האלו, לרוב הגיע בדגמים מאובזרים עם 6 דלתות.

פורסם

לאור מספר שנות ניסיון ( מ02 ועד היום)

צריכת הסולר נמוכה 1/16

אחזקה יקרה טיפולים יקרים (טיפול ממוצע 1500 ש"ח אבל חוץ מזה אוטו נהדר לא סוחב מי יודע מה אבל נוסע טוב ולא נתקע

פורסם

אין דבר כזה טיפול ממוצע 1500 ש"ח.

אם אתה מטפל במורשה, אז יש טיפול "ארד", "כסף" ו"זהב", שזה טיפול קטן, בינוני וגדול. טיפול ארד עולה באיזור 500 ש"ח.

טיפולים כל 15 אלף ק"מ. טיימינג כל 120 אלף.

ברכב לא חדש יש הרבה הוצאות נוספות חוץ מטיפולים.

בקנגו שלי בחודשיים האחרונים הוחלפה ציריה, תושבת מנוע, בוקסה למוט מייצב ובית טרמוסטט. הכל בייחד באיזור 3000 ש"ח (הכל במוסך מורשה).

בזה זה לגמר, יש עוד הרבה דברים לעשות, אני צריך לשפץ פרונט, וכנראה להחליף 2 תושבות מנוע נוספות. זה לא אומר, שהרכב לא אמין, זה בלאי סביר לרכב עם מעל 200 אלף, אבל מדובר כאן באלפים רבים של שקלים.

פורסם

אין לי מושג באיזה מורשה אתה מטפל אבל בי-ם כל טיפול ממוצע זה הרבה יותר וברור שלא 1500 אבל תמיד הם מוצאים עוד משהו שצריך להחליף והטיפולים והחלפים יקרים (הכל עם קבלות)

אחזקה שוטפת יקרה ( הרכב יד ראשונה ועשה 135K) ובממוצע כל שנה 3000 ש"ח הוצאות על תיקונים!!

פורסם

אתה לא מבדיל בין "טיפול", שמחירו קבוע ויש חלקים מוגדרים מראוש, שמוחלפים בכל טיפול, לתקלות, שנמצאו במהלך הטיפול.

עד 150 אלף ק"מ לא היו ברכב שלי שום תיקונים, רק טיפולים.

פורסם

שלום לכולם.

היה לי קנגו מודל 01 במשך שנתיים וחצי מעבודה .

בתקופה זאת עברתי 90000 קיימ כמעת ללא תקלות פרט לנזילה במשאבת דלק בסביבות 85000 קיימ.

צריכת דלק משולבת 450 קיימ למיכל מלא .

פורסם

היה בבעלותי גנגו שנת 2003 DTI [טורבו] תאמין לי סוס עבודה רכב חזק מאוד בעל אמינות גבוהה מאוד ..

בהחלט הדגמים של הטורבו הם עם ה6 דלתות מאוד נח.

קשה למצוא כאלה שמורים אבל עם אתה מוצא בהחלט לך עליו..

פורסם
צריכת דלק משולבת 450 קיימ למיכל מלא .

מיכל דלק בקנגו הינו בנפח 50 ליטר.

450/50 = 9 ק"מ לליטר.

צריכת דלק זו לא הגיונית לקנגו.

חברה', בבקשה תפסיקו לכתוב שטויות.

כן, אני יודע, כשאתה אומר "מיכל מלא" אתה מתכוון לנקודה, בה נראה לך, שנשאר מעט דלק, ואתה הולך לתדלק.

זה לא מדד. שעון דלק זה לא מכשיר מדידה מדוייק. אצלי, כשהשעון מראה 0 נשארים עוד 10 ליטר, כשהנורית דלק נדלקת נשארים עוד 7-8 ליטר.

צריכת דלק מודדים לפי קילומטר לליטר או ליטרים ל 100 ק"מ, ולא לפי מיכלים.

לגבי תגובות של המגיבים מעלי - אתם צודקים, הרכב אמין כל עוד הוא חדש. כמו שכבר כתבתי במהלך 150 אלף ק"מ הראשונים גם ברכב שלי לא היו תקלות.

לאחר מכן התחילו להופיע כל מיני דברים לא נעימים, האחורנה הייתה נזילה מבית טרמוסטט (700 ש"ח).

פורסם

בקיצר...מכיוון שהחבר תפרן עד מאוד...וברצונו לשלם כמה שפחות (כמו כולנו לא?) אזי הוא מדבר על שנתונים 99-2000

ככה שנראה לי שמציאה גדולה זו לא תהייה...לרדת מזה וזהו? יש סוס עבודה אחר במחירי הז*** האלו? (דיזל גדול ומכוער אמין וזול לאחזקה )...

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

פורסם

צריכת דלק הגיונית מאוד לקנגו!

הייתה לי קנגו מהעבודה כשנה וחצי נסעתי איתה כ90K קילומטרים!

כשנה התלוננתי על צריכת דלק גבוהה מדי, כל טיפול היו אומרים לי שהיא תקינה, עד הטסט, בטסט הרכב נכשל. אחרי שבוע כשהחזירו לי אותו הצריכה ירדה מ9 ק\ליטר ל 12-13 ק\ליטר

מבין כל הרכבים החלופיים שהיו לי באותה תקופה (והיו לי הרבה, המבין יבין) הכי אהבתי את הקנגו DCI רכב נהדר, עם מנוע חזק ונעים ביותר לנסיעה!

בקשר לקנגו שהייתה לי, הרבה תקלות מעצבנות שלא תוקנו כמו שצריך, בעיקר כתוצאה מחובבנות ורשלנות פושעת של חברת הליסינג...

בעיקרון רכב בסדר.

בברכה נדב

הפרוייקט הקטן(גדול) שלי למכירה, מכונית מרוץ ישראלית(לחצו כאן)

פורסם

אני אישית הייתי מעדיף ברלינגו על קנגו (יש ניסיון עם שתיהן).

אמנם הקנגו יותר זריזה, אבל הברלינגו יותר נעימה ומעודנת.

• תוכן חדש...