Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7069 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קראתי את כל התגובות.

איתמר תעשה את מה שמרגיש לך

אל תתבאס שירד לך קצת "הווליום",

זה מזכיר לי חבר שמעשן עשב ירוק וגושים חומים

פעם הוא אמר לי: "אתמול בערב חשבתי להפסיק לעשן אז הלכתי להפיל ראש וזה עבר לי".

אני למשל מאד הייתי רוצה מערכת בסביבות 30-40K אבל אני יודע שזה בזבוז כסף אם אין לך מימון מהמשפחה

או שאתה מרוויח סכומים בעבודה.

(מחלה

(נ') חולי, דווי, אי בריאות, הפרעה בבריאות, מכאוב, ייסורים, חולשה, רפיון, התקף. עפ"י בבילון) שלו בצד.

אני מכיר הרבה חברים שמחליפים מוכרים קונים בשרשרת וזה לא נגמר, נכון שיש להם משהו שהם אוהבים

אבל אני בטוח שבדרך יש אנשים שנפגעים מהמחלה שלהם והמבין יבין.

אני מכיר גם דעה שאומרת שכל החולים האלה הם:

1משקעים את כל כספם ברכב

2 שיחות איתם זה רק על מערכות

3 מוותרים על דברים מפחידים למען המערכת

4 מפסידים הרבה כסף ומאבדים את הערך אליו

5 אין להם חברה ובנות לא ממש מעניין אותם חוץ מלעשות לפעמיים רושם שכן

לכן אני חושב וזו דעתי בלבד שמערכת כדלקמן יכולה לספק אם מחשבים מספר פרמטרים ביחד (פחד מגניבה, הוצאה כספית וכו..)

פאנל:1200 ש"ח

סט קומפוננט קדמי:700 ש"ח

רמקולים אחוריים:350 ש"ח

מגבר 4 ערוצים:1500 ש"ח

סאב+תיבה:1000 ש"ח

מגבר מונו:1500 ש"ח (ואפשר גם בלעדיו אם מגבירים את הסט הקידמי באמצעות הפאנל)

קרוס אובר 2 יציאות:400 ש"ח (למי שהצליח לחסוך בחלק מהפריטים הנ"ל)

ואני בטוח שיש אנשים שיסתפקו בהרבה פחות אבל זה לדעתי כמעט המקסימום.

כמובן שאין כוונה לפגוע באיש וכל אחד יעשה את שטוב לו

ניסיון ניתן לרכוש, חוכמה לא.

• תגובות 67
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אין שום פסול בלרדוף אחרי חלום כמו שאין שום דבר פסול בלהכיר את הגבולות האישיים והפיננסים שלך.

לדעתי צריך לעשות כל דבר לפי היכולת.

אני לא מוכן להכנס למינוס בגלל ההוצאות על רכיבי המערכת.

אני לא מוכן להכניס לרכב דברים שממש יגרמו לי לקפוץ מכל רעש של אזעקה שאני שומע.

אני לא מוכן להשקיע סכום לא סביר על מוצר שאני לא חושב שאני צריך אותו בטח ובטח כשאני משוכנע שאני מסוגל להשיג תוצאה כמעט זהה או זהה אפילו מבחינת האוזן שלי ממוצר "נחות" יותר.

אבל!

אני לא מוכן לוותר על התחביב - החיידק קיים והוא שם לתמיד.

אני כן מוכן - להשיג רכיבים טובים ככל האפשר לפי יכולת הגיונית.

אני כן מוכן - לעשות את המקסימום להוציא את טיפת המיץ האחרונה מהמערכת שלי ללא קשר לערך שלה.

אני כן מוכן - לדעת מתי מוכרים לי "שם מותג" ומתי מוכרים לי "מוצר יותר איכותי"

ויש הרבה מה לעשות היום עם מותגים פשוטים - לא חסר.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

משום מה אני ראיתי את הת'רד הזה רק עכשיו.

אני כבר כתבתי פעם על כך שנגנב לי רכב שהיתה בו מערכת מושקעת באופן קיצוני על טהרת הDIY ורכיבי אולד סקול שאפשר ךהזי עליהם ריר. היום, אני עם מערכת צנועה בהרבה.

את השקעות האודיו שלי ושגעונות הDIY אני ממצה דרך האודיו הביתי. עד כמה שאני יודע להעריך מערכות SQ קיצוניות לרכב יש מקרים רבים שההגיון אומר שצריך למתן את ה"שיגעון". גם אני נוסע בפחנוע מרעיש (דייהולט) ועוד תחת מגבלות על השינויים שאני יכול לעשות רכב ואני אומר לך שאפשר להגיע לתוצאות טובות בלי להשתולל.

ברור לי שהטעם שלך ברכיבים כבר מגובש, לכן תוכל לבחור סט קומפוננט שיקלע לאופי הצליל שאתה אוהב. בשילוב עם סאב סביר מיד שנייה הגברה בהספק מתאים ו-H/U אתה יכול להיות להינות ממוזיקה ולא לעבור 1,000-1,500 דולר.

אבל (וזה אבל עצבני וגדול) לפעמים חייבים לרדוף אחרי האתגר, החלום ודחף להוכחה עצמית. אתה תתקל הרבה פעמים בחיים ברצון לעזוב הכל - לקום וללכת, אבל אנשים נמדדים ביכולת ההתמדה שלהם והדבקות שהם מפגינים בניסיון להשגת הייעדים שלהם. אתה צריך להחליט אם המערכת כזאת מושלמת היא אכן אתר בשבילך וייעד בשבילך או משהו שנועד להראות ש"הצלחתי לטפס על ההר ואני עכשיו יורד לנוח".

לפי התגבות שלך אני מניח שאתה הבנת שברגע שתגיע לפגסת ההר לא יהיה לך כח אפילו לתקוע את הדגל וכבר תרצה לרדת לנוח. אני חושב שכדאי לך עכשיו להוכיח משהו אחר - בתכנון נכון ובלי להשתולל אפשר להגיע לתוצאה מספקת.

"המבקר צריך שיהיה כאבן משחזת: משחיז ואינו חותך" (ר' משה אבן עזרא)

"אם אתה משבח את מה שאינך מבין בו - זה מעשה רע. אם דיברת בגנותו - מעשה רע יותר" (ליאונרדו דה וינצ'י)

Never underestimate the power of human stupidity - Robert A. Heinlein

פורסם

[אבל (וזה אבל עצבני וגדול) לפעמים חייבים לרדוף אחרי האתגר, החלום ודחף להוכחה עצמית. אתה תתקל הרבה פעמים בחיים ברצון לעזוב הכל - לקום וללכת, אבל אנשים נמדדים ביכולת ההתמדה שלהם והדבקות שהם מפגינים בניסיון להשגת הייעדים שלהם.

מילים כדורבנות OOGEE. כרגיל.

תר'ד מעניין מאוד. אני חושב שהוא לא קשור לתחום האודיו בכלל (אני כמובן מעיר זאת בלי ציניות כלל. יש כאן היבטים התנהגותיים שונים שרלוונטיים בכל תחום)

סוף סוף נושא שאפשר לקרוא ולדעת שמסתובבים כאן אנשים אינטיליגנטיים בפורום ולא רק ח'ברה ששואלים על איך הסאב 306 של פיוניר 2500 וואט...;-)

"אני לא יודע אם יש מספיק מגברים בבית..."

פורסם

"לפי התגבות שלך אני מניח שאתה הבנת שברגע שתגיע לפגסת ההר לא יהיה לך כח אפילו לתקוע את הדגל וכבר תרצה לרדת לנוח. אני חושב שכדאי לך עכשיו להוכיח משהו אחר - בתכנון נכון ובלי להשתולל אפשר להגיע לתוצאה מספקת."

רגע אז עכשיו הולכים על טיפוס לחרמון?

כבר דיברנו על האיטום איתמר, חבל שזה פקטור בהחלטה

אין לי ספק שיהיה בסדר

פורסם

אישית אני חושב שחלק מזה זה האיטום , כלומר לעבוד כ"כ קשה ולתכנן כ"כ ולראות שהתוצאות אינן מצדיקות את המאמץ , ואח"כ לעשות מערכת ולהבין שבסופו של דבר מאוד יתכן ותמתין לי גם שם אכזבה גדולה זה בהחלט יכול להביא למה שקרה .

אבל אני אומר את זה ככה ,יש משהו שראיתי בסרט ,ובתרגום חופשי זה נשמע כך : "אהבה הורגת אותך לעיתים די קרובות , אבל עדיף לאהוב אפילו שנה אחת ולסבול הרבה אח"כ מאשר לא לאהוב בכלל "

והנקודה כאן היא שלעיתים צריך להחליט מראש אבל לוותר על משהו בגלל אכזבה או חשש ממנה יגרום לכך שלא תחיה ולא תאהב ולא תעשה הרבה דברים.

במקרה הספציפי של אוגי ושל איתמר אני חושב שהם צודקים . כי אם למשל הוא היה עושה את האיטום הזה במרצדס הוא היה מקבל אוטו שקט לחלוטין , ואז יתכן ושווה גם להשקיע במערכת כזו , אבל לנסוע בדייהו או בטויוטה ולצפות שתקבל איכות שמע כמו במרצדס זה דבר לא הגיוני . ובהחלט שווה לא להשקיע יותר מידי

בברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם

אבנר , מסכם צפון כבר עברנו , מה הלאה?:)

צריך משהו קצת יותר קשה לא?

כמו לסיים את המערכת באוטו:D

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

• תוכן חדש...