Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4758 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הגולדסטאר הלא מסוננת החדשה פשוט מעולה! ללא ספק הקבועה שלי בזמן הקרוב.

אני אוהב גם אדלווייס וגם גולדסטאר רגילה, אבל הבירה החדשה שלהם די שונה מהרגילה.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

• תגובות 190
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני יחשב חייזר אם אני יגיד שאני שותה את כל סוגי הבירות?

בכל פעם שכבר יוצא לי לשבת איפשהו ממש לא היה לי משהו מועדף.

שותה הייניקן, מכבי, גולדסטאר טובורג פשוט מה שבא. לרוב כשאני צריך להזמין אני רואה מה החבר ליד שותה ומזמין.

כל הסוגים אומנם לא באותו טעם, אבל טעימים לי באותה מידה ללא העדפה כלשהי .

זה נורמלי? :oops:

פורסם

קרוננבורג לא הגיעה באופן מסודר לארץ, מוצאים באופן אקראי פה ושם.

קרומבכר כהה? אחלה.

אחרי שעשיתי סיבוב שלם עם כל הסוגים והמינים, חזרתי ללאגר,

אבל ללאגר עם טעם: לוונבראו (loewenbrau). ככה עושים לאגר.

האיגל בצילום פחות גרועה ממה שמקובל בעולם השלוש-בירות-בעשר-בפחית,

אבל זה לא משהו שאני מסוגל לשתות לאורך זמן.

כשבא לי להתפנק: אוהרה'ס אינדיאן פייל אייל או esb.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
האם אתה אתיופי?

כי ראיתי רק אתיופים שותים אותה

*הבהרה-אני אוהב אתיופים ובמיוחד אתיופיות

דווקא eagle מזוהה אצלי עם פועלי בניין רומנים :lol:

בירה לא משהו, אבל לסטודנט בלי כסף שרוצה להתקרר קצת מהחום והמחנק באמצע יום לימודים זו עסקה משתלמת.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

הייתי שותה את ה3 ב10 כשהייתי צעיר יותר (בגיל הצבא), ולא יכלתי להרשות לעצמי משהו מושקע יותר. בהחלט אפשר לחיות עם חלק מהן, לא בטוח שהן פחות טובות מקרלסברג או טובורג או מספר לאגרים אחרים.

עוד מותג מאוד מומלץ שיש בישראל (בחלק מהמקומות אפילו חבית) זה שוף הבלגית (בקבוק עם ציור של גמד). אבל היא מאוד יקרה יחסית (משהו כמו 25 או יותר לבקבוק קטן).

לבזלת, כמו גם לישראליות הקטנות האחרות, לא הצלחתי להתחבר. כששותים את זה במקום בו זה מיוצר זה עוד נחמד, אבל בבקבוק, זה רחוק שנות אור מהמתחרות מחו"ל.

אין ספק שבירה זו אחת ההמצאות החשובות ביותר של האנושות, לא סתם מכינים אותה עם שינויים קלים כבר כמה אלפי שנים ובעולם העתיק אפילו הייתה אלה שהייתה אחראית על הבירה. אני ממש שמח שבשנים האחרונות התחום הזה מקבל תנופה בישראל, גם מבחינת הייצור המקומי וגם מבחינת הייבוא.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

5 הסנט שלי,

אני אוהב בירות כהות ובירות הדגל שלי בקטגוריה הן

קוזל ככה

kozel-dark-05lt.jpg

והכהה "המחתרתית" כרגע אני רק מכיר חנות אחת שנמצאת בצפון שמוכרת את הבירה הזאת

והיא נקראת Zatecky Gus

%D0%96%D0%B0%D1%82%D0%B5%D1%86%D0%BA%D0%B8%D0%B9%20%D0%93%D1%83%D1%81%D1%8C%20%D0%A7%D0%B5%D1%80%D0%BD%D1%8B%D0%B9.jpg

היא כמו הקוזל שיותר קל להשיג ואפילו מהחבית

רק שהקוזל מתאפיין גם בטעם מעושן כזה אז הגוס יותר קלילה ממנה ולטעמי יותר מענגת לשתייה

בכל מקרה מי שאוהב כהות יתענג!

וגם הבהירה של גוס לא רעה.

פורסם

מוכרים את zatecky gus בכל סניף של טיב טעם שאי פעם הייתי בו (באיזור המרכז). אין לי מושג איך היא כי אני לא מתחבר לבירות שיוצאות ממבשלת בלטיקה, אבל אשקול לנסות.

אם כבר בירות מזרח אירופאיות, בסלובקיה טעמתי אחלה בירה כהה שנקראת "שאריש", לצערי לא מצאתי בארץ, על אף שההמתחרה שלה שנקראת Zlaty Bazant כן נמכרת בטיב טעם.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

עוד מותג מאוד מומלץ שיש בישראל (בחלק מהמקומות אפילו חבית) זה שוף הבלגית (בקבוק עם ציור של גמד). אבל היא מאוד יקרה יחסית (משהו כמו 25 או יותר לבקבוק קטן).

יש להם את אחת הכוסות הכי יפות שראיתי לבירה:

verre_la_chouffe_d_tour_.jpg

קניתי 2 כוסות כאלה לבית

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
באיזה חנות מוכרים את ה- Zatecky Gus והיכן היא ממוקמת בצפון?

ליקר מרקט 2000 מול מכון דוד אזור תעשייה צור שלום,קריית ביאליק יש שם צמוד תחנת דלק פז ואולם רוסי למלעה "metropol"

מוכרים את zatecky gus בכל סניף של טיב טעם שאי פעם הייתי בו (באיזור המרכז). אין לי מושג איך היא כי אני לא מתחבר לבירות שיוצאות ממבשלת בלטיקה, אבל אשקול לנסות.

דווקא לא זכור לי שראיתי בטיב-טעם קריית חיים וגם הכהה פחות נפוצה על המדפים

אם טעמת את הקוזל הכהה ואהבת אז לא תתאכזב לדעתי, זה לא מתקרב לכל סדרת הבאלטיקה כלומר אין מה להשוות

ובכללי אני כחובב בירות אוהב לסטות מדרך הישר ואוהב לנסות בירות חדשות מפעם לפעם.. צפויות גם אכזבות לפעמים זה חלק בלתי נפרד מהמשוואה

פורסם

קוזל כהה לפני עליות המיסים האחרונות עלתה משהו כמו 6 ש"ח לבקבוק, ואני מתבאס עכשיו שלא קניתי כמה שישיות כי עכשיו היא לא יורדת מ11 ש"ח לבקבוק ברוב הסופרים.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

• תוכן חדש...