Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7093 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן , אני בן 18 , 6 חודש +- לגיוס..

(8.8 תאריך כללי של צ"הל)

רציתי לדעת איך מתקבלים להיות צלם צבאי? (סטילס כמובן ולא וידאו) ,

האם חייב פרוטקציה? (כי אין)

ומה עושים שם בעקרון ואיך התפקיד?

למי פונים?

צריך להתחשב בעובדה שיש לי פרופיל רפואי של 45 ואני ממש רוצה את התפקיד.

זה מדבר אליי יותר מאשר תקפיד כזה או אחר (במיוחד בפרופיל הנוכחי שלי).

תודה מראש.

שחר.

פורסם

אז ככה, אני צלם צבאי, צלם צבאי לא מתעסק רק בסטילס בלבד אלא בכל התחומים (למרות שיש תקנים מסויימים כגון מפיק וידאו, צלם צבאי). אני צלם במגמת פיתוח אמצעי הדרכה ובו בין היתר אנו מפיקים סרטים הדרכה, דבר הדורש צילום וידאו, סטילס, עריכה ותהליך הפקת סרט. בעיקרון בכל יחידה הנהלים שונים והתעסוקה שונה. לגבי ציוד, בכל מקום ישנו ציוד אחר, אבל היחידות שמכבדות את עצמם משתמשות ברפלקס דיגיטלי (SLR).

להגיע לתפקיד צריך ניסיון קודם של יג' יד' או מגמה מורחת קולנוע בתיכון מינימום. הגעתי לתפקיד הייתה דיי מקרית מכיוון שהתפנה תפקיד ביחידה שאניי נמצא בה היום והיה צורך דחוף לצלמים ולכן הסכימו לקבל אותי למרות שאינני עתודאי.

בעיקרון אני מאמין שהיית בצו ראשון וגם מילאת מנילה שמכאן כבר היה צריך להיות הצעדים הראשונים שלך בניסיונות קבלת התפקיד כפי שאני עשיתי.

אשמח לענות על כל שאלה נוספת.

בברכה.

שי אסרף - Team Kobi-Racing

פורסם

מצטרף לשאלה, אני מאוד רוצה להיות צלם צבאי. אני מסיים עכשיו לימודי תיכון במגמת תקשורת,

ויש לי ניסיון של שנה וקצת שעבדתי בסטודיו צלמים (צילום דוגמנות, חתונות, בריתות ועריכת וידיאו)

הפרופיל שלי 64. קיבלתי מנילה, והייתה שאלה שבמידה ויש לי ניסיון עם ווידיאו ועריכה האם אני מעונין במקצוע זהה.

ועניתי כן, האם אני בדרך הנכונה?

:-) just smile
פורסם

לפותח השרשור, צר לי לבשק לך, אבל כבר מאוחר לבקש את התפקיד.

כרגע אתה תלוי בעצמך, אם תתגייס כעובד כללי/פקיד ותגיע למפקדה של חייל מסויים, תוכל לנסות להיות צלם צבאי שם.

פורסם

לבחור עם המנילה, אכן פעלת נכון, זוהי הדרך הנכונה לפעול בכדי להגיע לתפקיד.

לפותח השרשור אל תאבד תקווה, אני מכיר צלמת שפשוט אותרה לתפקיד (ללא ידע מקצועי קודם), כמו הבחור מעליי אמר, נסה לפלס דרך מתוך התפקיד שאליו הגעת.

בברכה.

שי אסרף - Team Kobi-Racing

פורסם

אני הייתי צלם צבאי. ואני למדתי יג' יד'.

והיו איתי אנשי שלא למדו. והם היו צלמי סטילס.

זה עניין של מזל. וקשרים/חברים.

יש יחידות צילום להמון בסיסים. וחילות. לכל מקום יש דרישות מינימליות כדי להכנס.

תנסה ליצטור קשר עם המקומות. ולראות עם הם צריכים אנשים.

וזה רק עם יש לך נסיון מקודם. מקומות כאלו לא אוהבים אנשים שצריכים ללמד אותם ממהתחלה.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

• תוכן חדש...