Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוקוס 2004 מודל 1600

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7070 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חושבת לקנות פוקוס מחברה שלי. כיום נוסעת ביונדאי אקסנט. הפוקוס מנסיעה בה עולה עליה מבחינת נוחות, בטיחות מנוע ועוד. אבל! שדה הראיה האחורי מוגבל מאוד (באופן יחסי למה שאני רגילה). האם זה דבר שמתרגלים אליו? איך מתגברים על הבעיה? מראה פנורמית עשויה לעזור? אשמח לעצה ממי שיש לו/לה פוקוס. צריכה להחזיר תשובה בהקדם. תודה :)

פורסם

מה שלא תעשי, שלא תעזי לשים מראה פנורמית!!

המראה הזאת מסוכנת בשעת תאונה (זכרי שמעצבי הרכב עיצבוהו כך שבשעת תאונה האביזרים המותקנים בו יגרמו לפציעה מינימלית, והמראה הפנורמית היא נטע זר בחלל הרכב) ונותנת קנה מידה מוטעה באשר למרחק שבו נמצאים הסובבים אותך. בנוסף, במקרים רבים המראה הפנורמית פוגעת בתנועת סוכך השמש. תני קצת קרדיט למעצבי הרכב, הם תכננו מראה והם בדקו אותה, מה שלא ניתן לומר על מי שמייצר את המראה הפנורמית.

מנסיון של נהיגה לא מעטה בפוקוס סדאן, שדה הראיה טוב מאוד בזכות שטח חלונות גדול למדי. לא יודע באיזה רכב את נוהגת כיום, אבל באמת שקשה לי להאמין שלאחר כמה ימי נהיגה בפוקוס תחשבי ששדה הראיה לאחור מוגבל.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
מה שלא תעשי, שלא תעזי לשים מראה פנורמית!!

המראה הזאת מסוכנת בשעת תאונה (זכרי שמעצבי הרכב עיצבוהו כך שבשעת תאונה האביזרים המותקנים בו יגרמו לפציעה מינימלית, והמראה הפנורמית היא נטע זר בחלל הרכב).

באיזה תאונה לדעתך הראש שלך יפגע במראה?

מראה פנורמית זה עניין של הרגל - וכל עוד היא רק מוסיפה מידע אני לא רואה איך היא פוגעת בנהיגה. (זאת בהנחה שעדיין מסתכלים במראות הצד).

פורסם

אם כיוונת את המראות כהלכה, אין שום סיבה להשתמש במראה פנורמית. חד וחלד.

באיזו תאונה לדעתך הראש שלך יפגע במראה?

בתאונה שבה משהו יוטח בעוצמה על השמשה מצידה החיצוני באופן שיגרום לה להתקפל לתוך הרכב.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

נסעתי בפורד פוקוס 4 דלתות חודשים רבים, וזה אוטו ממש מדהים גם נוח וגם התנהגות כביש מופתית.

אכן, בדגם ה- 5 דלתות יש בעייה מסויימת (כמעט כל מכוניות 5 דל' סובלות מבעייה זאת) אבל מתרגלים לזה המצב לא כל כך גרוע.

קניתי לאשתי C4 חדשה ותאמינו לי שדה הראייה כל כך מינמלי, וגם מתרגלים ויודעים איך לנצל את המירב מהמראה המקורית.

חבל להתקין אבזרים לא מקוריים שיכולים להוות סכנה בעת תאונה (שלא נדע).

פורסם

לדודתי רכב כזה. רכב מציון ומומלץ. לגבי שדה ראיה, את ממש צודקת השדה ראיה לצדדים ובעיקר לאחור נוראי. הפיתרון של דודתי היה להוסיף בכמה מאות שקלים חיישן רוורס שאמור לעזור מאוד בחניה לאחור.

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

• תוכן חדש...