Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

למה אני שונא את אייפוד.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7085 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני שבוע מכרתי את האייפוד שלי ב-EBAY.

חבר שלי באותו שבוע לא הפסיק להתלהב מזה שהטלפון של אייפוד החדש הולך להיות להיט והולך להיות יותר טוב מכל טלפון סלולרי אחר על כדור הארץ.

אז כמחאה אני רוצה לנצל את הבמה להגיד כמה דברים על אייפוד.

למה אני שונא את אייפוד:

- הוא לבן, נשרט מהר ואז נעשה מכוער.

-מערכת ITUNES נועדה רק כדי לאמלל את משתמשי החלונות. היא מגעילה, מסורבלת, ואם כל הקבצים שלכם לא מסודרים יפה יפה לפי שם אומן שם השיר ושם אלבום - אכלתם אותה - עבודה רבה לפניכם.

-הוא תמיד מגיע בתג מחיר מופקע, והוא קופה מהלכת, בעל המכשיר אמור לקנות את המוסיקה שיש בו (מה זה לקנות מוסיקה?).

-"אין לו חלקים זזים" כך אומרים ב- Apple בגאווה. סלחו לי, אבל אני גבר, אני אוהב חלקים זזים, אני אוהב מכוניות שעובדות על מנוע שזז, אני אוהב את הפלסטיק בשלט של הטלוויזיה שמכסה את הסוללות כדי שאני אוכל להזיז אותו לכיף, אני אוהב שכשאני לוחץ על מקש אני יודע במאה אחוז שאני לחצתי עליו והחתיכת פלסטיק שמולי היא זאת שלא מתפקדת ולא ההפך.

-מתי פעם אחרונה שניסתם להחליף סוללה לנגן שלכם הייתם צריכים ללכת לטכנאי ? - באייפוד זה ככה. ותתפלאו לגלות עוד משהו - כל הדור השלישי של אייפוד הגיע עם סוללות חלשות ודפוקות שתוך כמה חודשים היו מצמידות אותכם למטען כל היום בשביל שעת מוסיקה אחת. פעם הבאה שאני קונה אייפוד אני אזכר קודם ללכת לטכניון כדי לסיים תואר הנדסת חשמל כדי שאני אדע לבד איך לפרק את האייפוד.

-הידעתם שלהיות ישראלי עולה אקסטרה ? נכון. רוצים עיברית באייפוד שלכם ? זרקו עוד כמה $$$$ למכונת הכסף.

יש כל כך הרבה נגנים היום. רובם לא נותנים את הפוזה של האייפוד אך חלקם מעולים ברמה יוצאת דופן.

אני בעל W800i גאה שיצא לו להכיר את המכשיר ולהתאהב בו רק מהרגע שהעפתי את האייפוד מהבית.

אל תתנו למכשיר הקטן והלבן לשגע אותכם.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

איזה פוזה יש לאייפוד?

הוא כמה מאזדה לאנטיס: המוני, לבן, מכוער ושרוט.

יש מכשירים הרבה יותר טובים ממנו, שאח שלי רצה לקנות אייפוד וידאו כמעט הבאתי לו מכות (אם הייתי יכול כמובן...), מזל שעניתי לטלפון ההוא ב-2 בלילה..."אני עוד רגע מזמין אייפוד וידאו, מה אתה אומר עליו?"

במקום רצינו לקנות אייריבר H320 אבל נגמר המלאי ובקושי יש חנויות שמוכרים כאלו.

קנינו בסוף אייאודיו X5 60 GIGA והיום הוא בדרום אמריקה עם מכשיר מצויין, עמיד, נוח, קומפקטי, קל להפעלה ומפוצץ בתכנים.

לי יש K750 (כמעט זהה ל-W800) ועם כרטיס זיכרון גדול זה באמת מכשיר שימושי ביותר.

פורסם

אני עדיין תקוע עם 64 מגה שהגיעו איתו+34 שמובנים במכשיר.

שאני אחליף בעתיד כרטיס, אני יקנה כרטיס עם ג'יגה לפחות, ככה אני אוכל לשים הרבה יותר שירים ולצלם יותר תמונות.

אני יכול לצפות בוידאו.

ההבדל בין ה-K750 וה-W800 מלבד העיצוב הוא של-W800 יש תוספת של מצב טיסה והוא מגיע עם כרטיס זיכרון גדול יותר.

ultras monkeys, או שתקנה מחנות מחשבים או שתזמין מהאינטרנט.

איזה סוג כרטיס זיכרון אתה צריך?

פורסם

אם כבר הזכרתם את האיי ריבר H320 איך הנגן עצמו? שווה לרכוש כזה חדש? או אפילו יד שניה?

ניב

לא חותם

פורסם

יש לי אייריבר H320. מכשיר פשוט מצוין! עד היום הוא משרת אותי בנאמנות.

רכשתי אותו לפני כשנתיים+ ביבוא אישי. המחירים של המכשיר הזה בארץ בזמנו היו ממש בשמיים.

למכירה מגבר פולס אודיו 4 ערוצים ba-2900-הקלק

פורסם

אני את הכרטיסים לטלפון שלי ושל אבא קניתי באופיס דיפו.

ב50% פחות ממה שרצו ממני באוראנג'.

תכנס לחנויות החשמל למיניהן, תמיד יש סטנד עם כרטיסים.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
אם כבר הזכרתם את האיי ריבר H320 איך הנגן עצמו?

אני מבסוט ממנו מאוד.

החסרון היחיד שלו הוא הרדיו. הוא משתמש בכבל האוזניות כאנטנה והקליטה, איך לומר, מאותגרת במקרה הטוב.

פרט לזה, נגן מצויין.

רפי.

הנוכחית | אבארט פונטו אבו אסהאסה

אקסית 1 | אלפא רומיאו מיטו תלתן ירוק

אקסית 2 | אלפא רומיאו 164 סופר ידנית (הי"ד)

פורסם

כמו כן מי שלא RTFM יגלה שנימחקה לו כל המוסיקה מהמחשב אחרי שהוא יעשה סינכרון עם האיפוד

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

מסכים ב100%. סתם מכשיר שמבוסס על HYPE ותו לא. לא להאמין ש70% מהנגנים בעולם הם אייפודים.

אגב, יש לכם המלצה על נגן מבוסס פלאש 8 גי'גה ומעלה ?

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

-1970, ח"כ מנחם פורוש אל שר התיירות, בנוגע לקיום גרנד פרי ישראלי ראשון.

פורסם

כמו שאמרו פעם במיבחן השוואתי:"איי ריבר ניסו לחקות את אייפוד ויצא להם יותר טוב, הרבה יותר טוב"

לי יש איי ריבר PMP120 ואני ממש מרוצה ממנו!, ליפעמים עושה קצת בעיות עם פורמטים שונים {בסרטים} אבל גם זה מיסתדר עם התוכנה הנכונה.

http://www.benko.co.il

בנקו - יבוא תאורת לד

פורסם

נגן זה GAY

מערכת בבית או מערכת באוטו

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה

• תוכן חדש...