Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

למה אני שונא את אייפוד.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7084 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז כדי לטשטש את הרעש שיוצא מתחנת רשת ג' באוטובוס, בדרך לבית ספר, צריך לצאת קודם מהארון...

הרי למה לשמוע שירים שאתה אוהב כשאפשר לשמוע את המזרחי התורן שבוכה "למה עזבת אותי למה".

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא שאני נהנה להגן על מונופולים, אבל אני חושב שאתם קצת מגזימים -

...

אז כמחאה אני רוצה לנצל את הבמה להגיד כמה דברים על אייפוד.

למה אני שונא את אייפוד:

- הוא לבן, נשרט מהר ואז נעשה מכוער.

-מערכת ITUNES נועדה רק כדי לאמלל את משתמשי החלונות. היא מגעילה, מסורבלת, ואם כל הקבצים שלכם לא מסודרים יפה יפה לפי שם אומן שם השיר ושם אלבום - אכלתם אותה - עבודה רבה לפניכם.

-הוא תמיד מגיע בתג מחיר מופקע, והוא קופה מהלכת, בעל המכשיר אמור לקנות את המוסיקה שיש בו (מה זה לקנות מוסיקה?).

-"אין לו חלקים זזים" כך אומרים ב- Apple בגאווה. סלחו לי, אבל אני גבר, אני אוהב חלקים זזים, אני אוהב מכוניות שעובדות על

...

לי יש את ה ipod video 30G, קניתי אותו לפני שנה וקצת (בדיוק כשהוא יצא) בארה"ב

1. הוא לא שרוט בכלל והוא עדיין יפה, הוא יושב לו להנאתו בתוך case נוח.

2. מה זה לקנות מוסיקה? כל הדיסקים שלי (בערך 400) מקוריים, אין לי כלום גנוב

3. itunes עובד בסדר גמור, יש לי בitunes (על המחשב עצמו, לא על הipod, שם אין מקום) כמעט 6000 רצועות והוא עובד לא רע בכלל וסוחב את כל הmeta data מצויין, אפרופו meta data - כל אלבום שלי מסודר בקפדנות - בID3 יש לי את הכל:

lyrics לכל שיר, עטיפת האלבום, שם הלהקה/מבצע, שם השיר, רצועה X מתוך X רצועות, שנה, ג'אנר וחדש: (לא יודע אם זה קיים בשאר הנגנים) האם השיר הוא gapless או לא (מצויין לאלבומים בלי רווחים בין השירים). הitunes זיהה לי את השירים שאמורים להיות gapless באופן אוטומאטי כששידרגתי אותו וסימן אותם. בנוסף, לכל הרצועות הקלאסיות שלי יש מידע לגבי: מלחין, מבצע(ים), מנצח, חברת הפצה ואיפה זה הוקלט.

לך אולי ה"דחיפה" לסדר לא נוחה - לי האפשרות של הסדר פשוט מצויינת.

4. הבטריה עדיין מחזיקה כמה שעות טובות של נגינה, גם אחרי שנה.

איזה פוזה יש לאייפוד?

הוא כמה מאזדה לאנטיס: המוני, לבן, מכוער ושרוט.

יש מכשירים הרבה יותר טובים ממנו, שאח שלי רצה לקנות אייפוד וידאו כמעט הבאתי לו מכות (אם הייתי יכול כמובן...), מזל שעניתי לטלפון ההוא ב-2 בלילה..."אני עוד רגע מזמין אייפוד וידאו, מה אתה אומר עליו?"

במקום רצינו לקנות אייריבר H320 אבל נגמר המלאי ובקושי יש חנויות שמוכרים כאלו.

קנינו בסוף אייאודיו X5 60 GIGA והיום הוא בדרום אמריקה עם מכשיר מצויין, עמיד, נוח, קומפקטי, קל להפעלה ומפוצץ בתכנים.

לי יש K750 (כמעט זהה ל-W800) ועם כרטיס זיכרון גדול זה באמת מכשיר שימושי ביותר.

בד"כ אני מסכים לגבי ההמוני, אבל לא יעזור - ה30G פשוט קטן יותר מכל המתחרים ואם לומדים לחיות עם המגבלות - הוא לא רע בכלל.

כמו כן מי שלא RTFM יגלה שנימחקה לו כל המוסיקה מהמחשב אחרי שהוא יעשה סינכרון עם האיפוד

כבר ממזמן הitunes לא מוחק שירים במחשב (האופציה כבויה כברירת מחדל).

מסכים ב100%. סתם מכשיר שמבוסס על HYPE ותו לא. לא להאמין ש70% מהנגנים בעולם הם אייפודים.

אגב, יש לכם המלצה על נגן מבוסס פלאש 8 גי'גה ומעלה ?

ipod nano.

נגן זה GAY

מערכת בבית או מערכת באוטו

מה לגבי טיסות? יש לך מושג אגב כמה זה נוח ipod באוטו??

פורסם
וכשאתה עושה ספורט? וכשאתה יוצא לטיול? וכשאתה צריך לשבת באיזה תור?

מה לגבי טיסות? יש לך מושג אגב כמה זה נוח ipod באוטו??

איפה שאני עושה ספורט יש מוזיקה וחוצמזה היא בווליום נמוך ובין היתר הבנות גונחות ברקע.

יוצא לטיול, שומע את ההרדוף ואת הנחליאלי

לשבת באיזה תור, פעם בכמה זמן יוצא לעמוד בתור ? חצי שנה ..שנה ?

טיסות, בטיסון יישנים. ומי שלא מספיק חכם לארגן לעצמו יום וחצי ליפני מצב שינה למטוס בגלל זה הוא לא היה מספק [צונזר] לא ליקנות נגן.

מה נח באיפוד באוטו, לא עדיך להכניס דיסק למערכת ולישמוע כמו בן אדם מיבלי ליסחוב את הקופסאת סיגיריות עם ה2 חוטים לכל מקום שהתחת שלכם נימצא בו.

אייפוד זה [צונזר]

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

הוא לבן, נשרט מהר ואז נעשה מכוער.

אנשים שקנו את הנאנו טוענים שהם שמו אותו בכיס ואחרי שהוציאו אותו המסך נראה כאילו העבירו עליו נייר שיוף.

קיימים מגנים לאייפוד (גם לנאנו וגם לוידאו) כגון נרתיקי סיליקון (סקין) או אלומיניום שיגנו על המכשיר וימנעו כתמים ושריטות. קיימים גם מגני מסך למכשיר.

אסף (שעובד בתחום )

פורסם
קיימים מוצרים נלווים שעולים הון תועפות כגון מוצר נלווה מופקע א' או מוצר נלווה מופקע ב' שיגנו על המכשיר וימנעו כתמים ושריטות. קיימים גם אביזרים ממש מיותרים ויקרים למכשיר שכנראה עשו בו טעויות תכנון מלכתחילה.

אסף (שעובד בתחום)

אין לי שום דבר נגד איי-פוד, אבל המחיר שלו ושל המוצרים הנלווים (וזה החלק המרכזי בהייפ,

העובדה שהוא יקר יותר) נראה לי מרתיע.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
אגב, יש לכם המלצה על נגן מבוסס פלאש 8 גי'גה ומעלה ?

יש את ה-Sansa E280 של סאנדיסק. 8 ג'יגה, מחיר- בסביבות האלף שקל אם אני לא טועה.

עידו

מחפש פיאט פנדה 4X4 דור ראשון (שנות השמונים)

כל היודע דבר או אף חצי דבר על אחת, אנא צור קשר בה"פ, תודה!

פורסם

גילוי נאות: אני עוסק בתחום. אני אמנם לא מוכר את המכשירים עצמם אבל, בין השאר אני מייבא ומוכר את המוצרים הנלווים ל IPOD.

תעשה חיפוש בזאפ ותראה שהמוצרים שאני מדבר עליהם לא כל כך יקרים.

אם תרצה עוד פרטים אז בה"פ.

אסף

פורסם
איפה שאני עושה ספורט יש מוזיקה וחוצמזה היא בווליום נמוך ובין היתר הבנות גונחות ברקע.

יוצא לטיול, שומע את ההרדוף ואת הנחליאלי

לשבת באיזה תור, פעם בכמה זמן יוצא לעמוד בתור ? חצי שנה ..שנה ?

טיסות, בטיסון יישנים. ומי שלא מספיק חכם לארגן לעצמו יום וחצי ליפני מצב שינה למטוס בגלל זה הוא לא היה מספק [צונזר] לא ליקנות נגן.

מה נח באיפוד באוטו, לא עדיך להכניס דיסק למערכת ולישמוע כמו בן אדם מיבלי ליסחוב את הקופסאת סיגיריות עם ה2 חוטים לכל מקום שהתחת שלכם נימצא בו.

אייפוד זה [צונזר]

רוב הטיסות שלי ארוכות, נראה אותך ישן כל הטיסה לLA (קצת יותר מ14 שעות).

אני לא סוחב שום כבל, הipod תמיד איתי עם כמעט כל המוסיקה שלי, זה הרבה יותר נוח מלסחוב CDים.

פורסם

לא סוחבים CDים , הם באוטו

למה אני צריך ליסחוב את האייפוד איתי לכל מקום.

אם היה לי בעיית טיסות כמוך וזה מה שחסר במטוס אז סבבה

אבל העיקר הוא שנגנים ניידים זה הדבר הכי מיותר שיש, אין בהם צורך אבל אחרי שרוכשים אותם סתם סוחבים אותם לכל מקום ולישמוע מוזיקה בכל הידמנות כאילו זה בכפיה (ו 976 % מאלו שיש להם נגנים זה לא האנשים הכי מכורים למוזיקה)

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

לכל ה ipod bashers, שאלה לי אליכם בתחום שקרוב ללבכם:

האם אתם מעדיפים רכב שיהיה מלא בגאדג'טים וצעצועים, אבל מכוער, בעל איכות בנייה שנויה במחלוקת, כבד, מסורבל ולא נוח לשימוש, או רכב שאמנם יהיו לו פחות צעצועים (שגם ככה כמעט ולא משתמשים בהם) אבל שיהיה בנוי כמו שצריך, שיהיה בלי כל ספק יפה יותר מכל האחרים, ושיהיה (שוב בלי כל ספק, ועל זה אף אחד גם לא מתווכח) הכי נוח לשימוש והכי נעים?

או במילים אחרות:

אייריביר/אייאודיו/כל איי אחר שלא נגמר בפוד: קיה ריו/יונדאי גטז וכו'

אייפוד(/creative zen למיניהם, היחידים שהעתיקו את האייפוד כמו שצריך): פולקסווגן פולו/מקצדס A וכד'

כמו שאתם יודעים טוב מאוד מתחום הרכב, לדחוף עוד ועוד צעצועים לרכב לא הופך אותו ליותר טוב.

catch my drift?

נ.ב. יש לי אייפוד וידאו שרכשתי ביום שבו יצא לשוק בניו יורק (לפני שנה וחצי- שנתיים), עד היום לא עשה לי בעיה אחת, ואני לא גאה לומר שאני לא ממש מתייחס אליו בכבוד ובזהירות.

לחבר שלי יש את האייאודיו קוון a2 המהולל, שהוא אמנם מפוצץ בתכונות ובעל מסך פלזמה 42 אינץ' (בערך), אך אחרי פחות מחצי שנה כבר עבר חופשה בת כמה שבועות במעבדה לתיקון חיבור אוזניות מקולקל.

נ.ב.2 בקשר לטיעון של קניית המוזיקה: מישהו אשכרה משתמש בזה? מורידים מביטורנט/phazemp3.com..

אייטיונס אמנם נועדה למי שקונה מוזיקה בחנות המקוונת של אפל, אבל עם קצת השקעה מסדרים את הנתונים של השירים (את ה-1500 +- שירים שלי לקח לי בערך שעה וחצי לסדר סופית) ונהנים מהתוכנה שנחשבת להכי נוחה ולהכי אינטואיטיבית שיש כרגע.

מה לעשות, אפל כרגע בליגה אחרת מעל כולם. זה המצב נכון לעכשיו. כשזה ישתנה, נקנה את המחליף.

עמוס

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

• תוכן חדש...