Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

למה אני שונא את אייפוד.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7085 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השרשור הזה מיותר בערך כמו שרשור "למה אני שונא טנדרים".

לכל אחד יש את הצרכים שלו ואת הטעם שלו. זה מה שאנחנו טוחנים לאנשים כל הזמן בפורום ייעוץ ברכישת רכב.

לי אישית מספיק נגן סיני של 256M, כי הצרכים שלי זה השמעת מוזיקה במשך שעה הליכה. לי גם נוח נגן כזה כי הוא קטנטן ולא אכפת לי מהארגונומיה שלו כי אני לא נוגע בו כמעט בזמן השימוש.

לרוב משתתפי השרשור בטח יש דרישות אחרות לגמרי ונגנים אחרים לגמרי שמתאימים להם.

ובכלל, "לשנוא" אייפוד זו תגובה רגשית קצת מוגזמת לדעתי.

אני שונא אנשים אלימים וגסים, אני גם שונא את הנאצים ועוזריהם. לגבי מכשירי חשמל אני מקסימום חש חוסר שביעות רצון קל עד בינוני. שנאה זה רגש חזק מדי למכשירי חשמל. אה, כן. חוץ מפלאפונים. אבל פלאפונים נכנסים אצלי לקטגוריה של נאצים ועוזריהם.

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
השרשור הזה מיותר בערך כמו שרשור "למה אני שונא טנדרים".

לכל אחד יש את הצרכים שלו ואת הטעם שלו. זה מה שאנחנו טוחנים לאנשים כל הזמן בפורום ייעוץ ברכישת רכב.

לי אישית מספיק נגן סיני של 256M, כי הצרכים שלי זה השמעת מוזיקה במשך שעה הליכה. לי גם נוח נגן כזה כי הוא קטנטן ולא אכפת לי מהארגונומיה שלו כי אני לא נוגע בו כמעט בזמן השימוש.

לרוב משתתפי השרשור בטח יש דרישות אחרות לגמרי ונגנים אחרים לגמרי שמתאימים להם.

ובכלל, "לשנוא" אייפוד זו תגובה רגשית קצת מוגזמת לדעתי.

אני שונא אנשים אלימים וגסים, אני גם שונא את הנאצים ועוזריהם. לגבי מכשירי חשמל אני מקסימום חש חוסר שביעות רצון קל עד בינוני. שנאה זה רגש חזק מדי למכשירי חשמל. אה, כן. חוץ מפלאפונים. אבל פלאפונים נכנסים אצלי לקטגוריה של נאצים ועוזריהם.

א. זה טלפונים סלולריים\מכשירים סלולריים, "פלאפון" הוא מותג לחברה סלולרית ומתפרנס משיווק זמן אוויר ולא ממכירת מכשירים.

ב. שים לב שהקיצוניות שלך עד שימוש במושג "נאצים" על סלולרי הוא הרבה יותר קיצוני מגינוי מכשיר מסויים.

ג. אהה, וכיהודי שעובד בחברה סלולרית, אני מודה לך מקרב לב שחיברת אותי ישירות לנאצים, גם אני נאצי נכון ?

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם
.

א. זה טלפונים סלולריים\מכשירים סלולריים, "פלאפון" הוא מותג לחברה סלולרית ומתפרנס משיווק זמן אוויר ולא ממכירת מכשירים.

ב. שים לב שהקיצוניות שלך עד שימוש במושג "נאצים" על סלולרי הוא הרבה יותר קיצוני מגינוי מכשיר מסויים.

ג. אהה, וכיהודי שעובד בחברה סלולרית, אני מודה לך מקרב לב שחיברת אותי ישירות לנאצים, גם אני נאצי נכון ?

אישפוז, למה להכתים ככה את שמם של הטלפונים הסלולרים? הרי ידוע שהם אחראים רק לפרעות קישינב ולמאורעות תרפ"ט, אז למה להרחיק לכת?

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

פורסם

א.הוא צודק פלאפון באמת נאצים! :lol:

ב.לא הוא לא מגזים.

ג.אתה לא נאצי, אתה תחת קטגוריה: "ועוזריהם" :lol:

סתאםם הכל בצחוק :wink: (חוץ מא.)

הונדה סויויק 2002 מבסוט עד הגג! כי התקנתי עליו גגון והוא מכועררר...:roll:

פורסם

מוזר שלא הזכירו פה את ה..."זיון" (באנגלית זה נשמע סבבה)

חבר הביא מחו"ל לפני כמה ימים. מרשים מאוד!

(ואני לא אחד שמתלהב מאיפוד שמיפוד ושאר ירקות. גם לי, כמו לאישפוז, מספיק נגן סיני שמנגן לי את השירים).

• תוכן חדש...