Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7100 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פנל של פיוניר 770

זוג קידמי CERWIN-VEGA AI-6.02

זוג אחורי mbquart QSD-216

סאב פיוניר 2000W

מגבר סאב JBL A-6000GTI

מגבר קומפוננטים JBL GTO-755.6II

HU: Pioneer 880prs, Component: mbq-qsc216 Rear: mbq RUA 216 Amp1: p.g x400.1Amp2: MBQ PAB4100 Sub: Infinity kappa perfect 12.1

פורסם

בגדול, רכיבים טובים. קצת הרסת עם הפיוניר, אבל עם אהבת איך שהוא נשמע אז בכיף:wink:

על איזה רכב המערכת מותקנת?

הסאב, תיבה פתוחה אטומה? ואיזה סאב של פיוניר מוציא 2000W?

למכירה מגבר פולס אודיו 4 ערוצים ba-2900-הקלק

פורסם

עוד מישהו שמשעמם לו ורוצה התייחסות?

JBL A6000GTI יחד עם H/U של פיניר וסאב פיוניכס -> נו באמת

http://froogle.google.com/froogle?btnG=Search+Froogle&q=JBL+A6000GTI

"המבקר צריך שיהיה כאבן משחזת: משחיז ואינו חותך" (ר' משה אבן עזרא)

"אם אתה משבח את מה שאינך מבין בו - זה מעשה רע. אם דיברת בגנותו - מעשה רע יותר" (ליאונרדו דה וינצ'י)

Never underestimate the power of human stupidity - Robert A. Heinlein

פורסם

זה רק אני או שמשהו פה לא בסדר? מונו שנותן 6000RMS לסאב שיכול לקבל 750?!?!

מוזר :shock:

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

חברים הסאב היה לפני המגבר והוא מתנה מידידה בח"ו"ל(המגבר)

זה הסאב http://www.pioneerisrael.co.il/Pioneer/Main/Products/product.asp?id=333&catid=11&subcatid=54

מותקן בסיאט איביזה ספורט 2007 בתיבה פתוחה

המלצות לסאב אחר?????(אין בעיה שת תקציב)

HU: Pioneer 880prs, Component: mbq-qsc216 Rear: mbq RUA 216 Amp1: p.g x400.1Amp2: MBQ PAB4100 Sub: Infinity kappa perfect 12.1

פורסם

מי שיגיד לך שהסאב הוא עוד סאב זבל של פיוניר אז הוא טועה!

חבר פורום דיבר איתי על הסאב הזה ואמר לי שיש לחבר שלו סאב כזה והוא פשוט שונה מהפיונירים האחרים! יחסית מדוייק, דופק לעיניין, חזק ברמות, פשוט סאב שסופסוף אפשר להגיד עליו דברים טובים בניגוד למה שאומרים על הסאבים של פיוניר!

להשאיר אותו? תלוי בך. תאהב-תשאיר. לא תאהב-תחליף. אישית- אם היה נופל בחלקי סאב שכזה, הייתי משאיר אותו (כן כן הייתי נוסע עם פיוניר באוטו ולא היה לי עם זה שום בעיה).

העיניין הוא שעדיין לא הבנתי מה יגביר אותו? 6000 (!!!!) RMS לסאב של RMS750??? אפילו לסאב של RMS2000 זה יותר מידיי :shock::idea:

בברכה,גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אז מה אתה אומר למכור את המגבר !!!!!

זה מה יש אני מוכן להחליף סאב או להוסיף אבל המגבר נשאר (אלה עם מישהו מוכן לשלם 4000$)

פורסם

לא למכור שום מגבר!

לקנות 2 סטרוקרים חדשים כל אחד 2500RMS ולפרק את האוטו!

http://www.cheaper.co.il/product.asp?productid=1116&CatCode=84

ההצעה הכי טובה שאני יכול לתת במצב כזה שאין לך גבול לתקציב ומגבר כמו שלך :twisted: :twisted:

טוב נו.. זה מה שאני הייתי עושה.

בברכה,גיא.

ZOOM-ZOOM

פורסם
חברים הסאב היה לפני המגבר והוא מתנה מידידה בח"ו"ל(המגבר)

זה הסאב http://www.pioneerisrael.co.il/Pioneer/Main/Products/product.asp?id=333&catid=11&subcatid=54

מותקן בסיאט איביזה ספורט 2007 בתיבה פתוחה

המלצות לסאב אחר?????(אין בעיה שת תקציב)

איפה אפשר להשיג עוד ידידה כזו? נשארו במלאי? :lol:

לגביי הסאב.. זה עוד זבל של פיונייר רק הרבה יותר חזק אולי טיפה פחות מרוח אבל לא יותר מזבל

להמליץ לך עכשיו על סאבים של 6000W RMS וואוו לא קל..לא שחסר כאלו אבל..

יש בעיה של תקציב בכל המקרים הנ"ל גם אם תשיג סאב/2/3/4/5/6 שיתאימו לעוצמה

מאיפה יהיה לך במקום בשביל כולם בבגז'? ויש בעיה הרבה יותר גרוע! חשמל יש לך ברכב? ואני מדבר על כמות לא הגיונית של חשמל..איזה 500-600 אמפר שמישו יתקן אותי :roll:. צריך איזה 6 מצברים 2-3 אלטרנטורים של טנקים ועוד המון המון המון..חיווט שידרוגים לא הגיוניים

וגם לדעתי כל העסק הנ"ל יכול לסכן מנוע קטן כגון 1600 סמ"ק +- תנסה לדחוף איזה מנוע של קורבט 5.3-7 ליטר?

נו טוב שחכמים ממני יפתחו לך יותר את העיניים..

בברכה

מנואל..

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם
פנל של פיוניר 770

זוג קידמי CERWIN-VEGA AI-6.02

זוג אחורי mbquart QSD-216

סאב פיוניר 2000W

מגבר סאב JBL A-6000GTI

מגבר קומפוננטים JBL GTO-755.6II

אפשר יותר פרטים על ה-GTO 755 אתה מרוצה ממנו??

פורסם
איפה אפשר להשיג עוד ידידה כזו? נשארו במלאי? :lol:

לגביי הסאב.. זה עוד זבל של פיונייר רק הרבה יותר חזק אולי טיפה פחות מרוח אבל לא יותר מזבל

להמליץ לך עכשיו על סאבים של 6000W RMS וואוו לא קל..לא שחסר כאלו אבל..

יש בעיה של תקציב בכל המקרים הנ"ל גם אם תשיג סאב/2/3/4/5/6 שיתאימו לעוצמה

מאיפה יהיה לך במקום בשביל כולם בבגז'? ויש בעיה הרבה יותר גרוע! חשמל יש לך ברכב? ואני מדבר על כמות לא הגיונית של חשמל..איזה 500-600 אמפר שמישו יתקן אותי :roll:. צריך איזה 6 מצברים 2-3 אלטרנטורים של טנקים ועוד המון המון המון..חיווט שידרוגים לא הגיוניים

וגם לדעתי כל העסק הנ"ל יכול לסכן מנוע קטן כגון 1600 סמ"ק +- תנסה לדחוף איזה מנוע של קורבט 5.3-7 ליטר?

נו טוב שחכמים ממני יפתחו לך יותר את העיניים..

בברכה

מנואל..

אז מה אתה מציע לבחור בעצם לנסוע עם טנק? הוא אומר שאין בעיה בתקציב אז קודם שייקנה טנק אחרי זה סאבים חיווט וכל שאר ירקות. או שאולי בעצם יילך על משאית? או וואן? נשמע יותר הגיוני :lol:

ZOOM-ZOOM

פורסם

איך אפשר לנסוע באוטו משפחתי עם 2 סטרוקרים?!?! מוגברים עד הסוף, זה יכול לעשות בנאדם חרש, מילא הוא היה שומע את המוסיקה אבל גם את זה הוא לא ישמע.

זה סאב לשים בהאמר לא ב1600 משפחתית.

אבל שוב זו רק דעתי היות ואני לא אוהד מושבע של באסים רצחניים באוטו.

פורסם
איך אפשר לנסוע באוטו משפחתי עם 2 סטרוקרים?!?! מוגברים עד הסוף, זה יכול לעשות בנאדם חרש, מילא הוא היה שומע את המוסיקה אבל גם את זה הוא לא ישמע.

זה סאב לשים בהאמר לא ב1600 משפחתית.

אבל שוב זו רק דעתי היות ואני לא אוהד מושבע של באסים רצחניים באוטו.

מכיר את המונח "ציניות"?

ציניות-נעים להכיר.

ZOOM-ZOOM

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7100 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...