Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7109 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי מערכת דיי נחמדה באוטו סאב mtx 15 מגבר והכול אני לא אציין רכיבים כי לא חשוב.

הבעהי היא שהמגש קופץ ועושה רעשים מטורפים מהרמקולים והסאב מה לעשות חשבתי לרפד איפשהו שם..

חוץ מזה המגש רמקולים מאחורה קופץ כול מהמורה קטנה בכביש..

אשמח לשמוע עצות לשיפור.

תודה ושבת שלום.

קובי

STI לגוף ולנשמה....

פורסם

לי יש פונטו ולא יצא לי להרגיש תופעה כזאתי.. ת'אמת התפלאתי מזה ששום חלק באוטו כמעט לא רועד לי מהסאב חוץ מהידיות של החלונות והמראה וכו'.. בקשר למגש שלך שים ספוג אולי בנקודות מגע שלו עם האוטו.

רותם

פורסם

יש לי פונטו ואני עשיתי במקום המגש המעפן שמגיע עם האוטו שמתי מגש שבניתי מעץ עם הרמקולים על המגש. ציפיתו אותו בלבד שחור. ועשיתי לו שני צירים נכנסים לחריצים כמו במגש המקורי.

עכשיו ההבדל הין המקורי לזה שבניתי מעץ הוא שבניתי את המגש עץ טיפה יותר ארוך ככה שכשאני סוגר את הדלת של הבגז' היא לוחצת על הפלטה האחורית וככה הפלטה לא קופצת, אוטמת את הבגז' אז הסאב נשמע יותר טוב וגם היא חזקה יותר ונראת יפה יותר!

פורסם

יש לבדוק מדוע הוא קופץ.

אם אין פתרון סביר, ניתן לתפסו בעזרת ברגי פרפר , או אז הוא יהיה קבוע. להזיזו תאלץ לפתוח את ברגי הפרפר.

אם כל כך מרגיז, ואתה רוצה לצאת לא יקר, זו אפשרות אחת, ורק לאחר אימות שאין דרך קלה או טובה יותר.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם
יש לבדוק מדוע הוא קופץ.

אם אין פתרון סביר, ניתן לתפסו בעזרת ברגי פרפר , או אז הוא יהיה קבוע. להזיזו תאלץ לפתוח את ברגי הפרפר.

אם כל כך מרגיז, ואתה רוצה לצאת לא יקר, זו אפשרות אחת, ורק לאחר אימות שאין דרך קלה או טובה יותר.

בברכה

דני

כן אבל לאיפה אני אתן את הברגי פרפר?

זה בעיה..

STI לגוף ולנשמה....

פורסם
יש חנויות שמתמחות לענייני ברגים . בדוק לפי איזור מגוריך.

דני

אחי אני מתכוון לאיפה אני אחבר את הברגים ?. במגש זה לא בעיה אבל באוטו כן

STI לגוף ולנשמה....

• תוכן חדש...