Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Rover 214Si מנוע חדש - איך להשיג?

StamCHik
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6655 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום חברים.

האם יש אפשרות לקנות מנוע חדש (להזמין, אפילו מחו''ל)?

שיפוץ של ראש מנוע במוסך מרכזי יעלה משהו כמו 7,500 ש''ח.

יש לי מישהו, שיכול לעשות לי את הראש מנועה יותר זול (טיפה יותר מחצי מחיר), אבל זה באופן פרטי, לא יהיה לי שום אחריות ושום מוסג מה הוא יעשה שם:(

תיאור הבעיה: מים נעלם (כל שבוע-שבועיים - כוס מים). בפקק על המנוע יש סימנים לבנים כאלה.. ובמוסך מרכזי מצאו שמן במים (למרות שבהתחלה לא מצאו).

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש מכונים מקצועיים לשיפוץ ראשי מנוע, אך עליך להביא אליהם הראש מפורק מהרכב.

אם במוסך פרטי אחר יפרקו לך את ראש המנוע ותמסרו לשיפוץ במכון ואח"כ המוסך ירכיבו בחזרה,

העלות תהיה נמוכה בהרבה.

בברכה - רפי לין :-)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש מכונים מקצועיים לשיפוץ ראשי מנוע, אך עליך להביא אליהם הראש מפורק מהרכב.

אם במוסך פרטי אחר יפרקו לך את ראש המנוע ותמסרו לשיפוץ במכון ואח"כ המוסך ירכיבו בחזרה,

העלות תהיה נמוכה בהרבה.

בברכה - רפי לין :-)

תודה,

אתה יכול להמליץ לי אחד כזה?

למרות שאין לי המוסג איך ניתן להעביר ראש מנוע, אם יעשו לי את זה במוסך, איך אני אקח את הרכב משם?

אוף..., נראה לי מסובך מדי :(

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה,

אתה יכול להמליץ לי אחד כזה?

למרות שאין לי המוסג איך ניתן להעביר ראש מנוע, אם יעשו לי את זה במוסך, איך אני אקח את הרכב משם?

אוף..., נראה לי מסובך מדי :(

באיזה מוסך בדקת?

האם מדובר בראש מנוע או באטם ראש מנוע?

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

באיזה מוסך בדקת?

האם מדובר בראש מנוע או באטם ראש מנוע?

מדובר על מוסך מרכזי של רובר בפ''ת.

לגבי "האם זה ראש מנוע או אטם ראש" אני לא יודעת, לפי דעתי ב"ראש מנוע ". את הסימפטומים תיארתי בהודעה.

בינתיים הרכב במצב נסיעה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לחבר שלום

לפני שתקבל איזושהיא החלטה צור קשר עם מוסך מייקל פנה למוני הבחור היה מכונאי ראשי ברובר תל אביב ומכיר את הרכב על בוריו ומחזיק אחד בעצמו 0547861007

יגאל

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מים?? שמת מים?? אכלת אותה.

מים אדומים מזוקקים, ok? :)

למרות שיכול להיות שבעלים הקודמים שמו שם מים רגילים. נו, באמת... יכול להיות שזה גרם לבעיה (אבל לא אני אשמה, בעלים הקודמים). למרות שאומרים - שאפשר לשים מים רגילים לתקופה קצרה, לא יקרה כלום.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לחבר שלום

לפני שתקבל איזושהיא החלטה צור קשר עם מוסך מייקל פנה למוני הבחור היה מכונאי ראשי ברובר תל אביב ומכיר את הרכב על בוריו ומחזיק אחד בעצמו 0547861007

יגאל

תודה רבה, אני אעשה את זה! תודה!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אין מבין מים אדומים מזוקקים

סירופ פטל.

למה המחיר כל כך גבוה?

זה בגלל שזה ROVER?

2006 - פיזו 205 95, זה מה שהתקציב אישר, אבל *** לקח.

2008 - מהעבודה קורולה 2008 אם תיבה שמחליפה רגע אחרי.

2012 - שברולט ספארק זה ה-זבל.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

סירופ פטל.

למה המחיר כל כך גבוה?

זה בגלל שזה ROVER?

1. כי זה לא רכב יפני

2. כי אני מחפשת משהו טוב ולא מוכנה לעשות את זה במוסך שאף אחד לא מכיר (מחיר הוא של מוסך מרכזי, וגם זה מחיר ממוצע - עד שלא פותחים ראש - לא יודעים - יכול להיות יותר זול ויכול להיות יותר יקר :(

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...