Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7111 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אנחנו מתכוונים לקנות רכב חדש , אני עדיין לא בטוח איזה אבל מבין כל האופציות שמעניינות אותנו יש ברכבים הנ"ל מערכות מובנות מקוריות, בחלקן אפילו הבנתי שזה מערכות שקוראות אמ פי 3.

העניין שמטריד אותי, האם במערכות הללו, למישהו יש ניסיון איתן כבר והאם קיימות כניסות RCA

אני מתכוון להשאיר את המערכת המקורית אך לחבר את המגבר ושאר הרכיבים שברשותיי מהרכב הקודם. האם זה אפשרי?

תודה והמשך יום נעים.

פורסם

אומנם אפשרי אבל הבנתי שזה לא הכי שווה,

אולי תשקיע כסף בבניה מחדש לרדיו דיסק אחר מקצועי יותר אך פה כבר נכנס נושא המזומנים.

HU-jvc kdlh810

amp-infinty 475a

comp-infinity refrence 6.5

sw- lanzar vibernat

פורסם

פה בדיוק הבעיה, ברכב הקודם, התבצעו כל כך הרבה שינויים מבחינת רכיבים ואופן ההתקנה שמרוב הפעמים שהפלסטיקים של האוטו הוצאו ממקומם והוחזרו כל החלקים הללו כבר נישחקו וחלק מהקליפסים אף נאבדו, בקיצור אני רוצה ברכב החדש לגעת כמה שפחות לפרק פעם אחת, להרכיב את כל הרכיבים שצברתי בזמן שנסעתי ברכב הקודם , ולא להרוס את היופי המקורי של האוטו, לגעת כמה שפחות להעביר את כל הכבלים והרכיבים למקומם ביום אחד וגמרנו. מסיבה זאת אני מתנגד לבנייה כי אחרי הכול זה עדיין רכב של אמא שלי ולא שלי.

עכשיו אני יודע שיש מלבד האפשרות של הכבלים RCA את המנחתים הללו או שאיך שהם לא ניקראים אבל כבר יש לי כבלים איכותיים והכול כולל הכול ואני ממש מקווה שאני לא יצטרך לפרק חצי דשבורד בשביל להנות מהמערכת ברכב החדש. בגלל זה רציתי לברר את העניין לפני שהרכב ייקנה.

שוב תודה לעונים.

• תוכן חדש...