Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חגורת תיזמון לבלנו

ory9
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6651 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום רב

אים המחיר כולל רצועת טימינג .רצועת אלטרנטור . רצועת משאבת מים . רצועת הגה כוח . מותח טימינג . 2 מחזירי שמן אז המחיר פנטסטי ותרוץ לשם

בברכה זיסו יוסי

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

וואלה לא נראה לי

אני שאלתי את הבן אדם בטלפון בנוגע להחלפת רצועת טיימינג שזה הרצועה עצמה והעבודה...

מחר אני אתקשר שוב בנוגע לשאר החלקים

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הקפצה.

כאשר אני מחליף את טיימינג אני גם צריך להחליף את כל הרצועות השניות כמו משאבת מים אלטנטור ושאר הדברים שציין זה ששתי הודעות מעלי?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מותחני טיימינג ומיסבים מומלץ מאוד להחליף גם, יתר הרצועות לאחר פרוקן ניתן לראותאת מצבן ולפי זה להחליט אם להחליפן. מי שענה לך למעלה (זיסו) הנו מנהל מוסך מקצועי ואמין ביפו ואולי כדאי לך לבצע זאת אצלו.

בברכה - רפי לין :-)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שלום.

אני לא מסכים אם זיסו לדעתי על תרוץ כול כך מהר כי מתנות יש רק באגדות!!!

קודם כול לפרק טימינג בסוזוקי בלנו זה לא ממש פיקניק זה ממש פי וניק קשה ומסורבל פרוק והרכבה של הטמינג. לדעתי 600 ש"ח לא מכסה אפילו את מחיר העבודה כמו כן יש מיספר חלקים הדורשים החלפה כגון רצועת טימינג, מיסב מותח, 3 רצועות מנוע ,אולי משאבת מים ,ואז גם נוזל קרור.כמו כן לפעמים יש להחליף מחזרי שמן. לדעתי תיקון כזה עלול להסתכם בממוצע +- 1200 ש"ח מינימום. אז "שלא יעבדו עליך מותק"

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בני, גם זיסו חושב כמוך.

הניסוח שלו נועד כדי שפותח השרשור יידע מה לשאול במוסך, ולא יברר מחיר שכולל רק את הרצועה עצמה, ללא העבודות הנלוות.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שלום.

קודם כול לפרק טימינג בסוזוקי בלנו זה לא ממש פיקניק זה ממש פי וניק קשה ומסורבל פרוק והרכבה של הטמינג. לדעתי 600 ש"ח לא מכסה אפילו את מחיר העבודה כמו כן יש מיספר חלקים הדורשים החלפה כגון רצועת טימינג, מיסב מותח, 3 רצועות מנוע ,אולי משאבת מים ,ואז גם נוזל קרור.כמו כן לפעמים יש להחליף מחזרי שמן. לדעתי תיקון כזה עלול להסתכם בממוצע +- 1200 ש"ח מינימום. אז "שלא יעבדו עליך מותק"

בברכה בני ל.

המחיר שאתה אומר עולה במוסך מורשה כולל חלקים מקוריים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שלום רב

סליחה על כך שהשתמע מהודעתי כי אני ההייתי ניגש לבצע את ההחלפה שם .

פשוט הסברתי בעדינות מה יש להחליף ( וכן " גבינה חינם יש רק במלכודת עכברים " )

פשוט מוסכים רבים עובדים בשיטה של אחרי שפירקנו " מצאנו "

עדיף פשוט לומר מההתחלה מה כדאי לעשות

בברכה זיסו יוסי

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...