Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7034 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 352
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
מה אתם אומרים על זה

שהאוטו המוזר הזה נוסע בצורה די פעילה, ראיתי אותו אתמול או שלשום במרכז תל-אביב, עד כמה שאני זוכר, ואני כל הזמן פוגש אותו בדרכים!

ישראל, מה המצב, איפה אתה, לא רואים אותך?:-)

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

הרכב הזה נצפה לא פעם ולא פעמיים.

לא מזמן ראיתי אותו בשעת בוקר מוקדמת באזור מושב בני עטרות

שהאוטו המוזר הזה נוסע בצורה די פעילה, ראיתי אותו אתמול או שלשום במרכז תל-אביב, עד כמה שאני זוכר, ואני כל הזמן פוגש אותו בדרכים!

ישראל, מה המצב, איפה אתה, לא רואים אותך?:-)

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם
זיהו שרידי קטנוע

מישהוא מצליח לזהות?

רביט קטנוע יפני תוצרת פוגי

קטנוע מתקדם לתקופתו .

אוטומט

הנעה עם סטרטר

rabbit.jpg

"ברוכים הבאים לעולם הטילונים"

אלבום צילומים - http://public.fotki.com/ufd41/

אתר הטילונים הקלאסיים I.C.M וכל השאר - http://icmisrael.com/

פייסבוק - http://www.facebook.com/groups/icmisrael/

פורסם

כנראה באמת רביט 150. מה שמופיע בתמונה למעלה זה 200 שהיה נפוץ בארץ ושונה בצורתו.

ה150 היו מעטים כנראה בארץ.

פורסם
רביט קטנוע יפני תוצרת פוגי

קטנוע מתקדם לתקופתו .

אוטומט

הנעה עם סטרטר

זה מזכיר לי את הרביט שהיתה לי שנמכרה בגרושים. עכשיו אני מצטער שמכרתי

תמונה 116.jpg

תמונה 122.jpg

תמונה 117.jpg

תמונה 120.jpg

תמונה 118.jpg

תמונה 119.jpg

פורסם

הפסקת הייצור של הקטנוע הזה היתה הסיבה למהפיכת הסובארו בארץ.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

מנוע של רביט היווה בסיס לפרוייקט שעשיתי בזמן לימודיי והושאר כתרומה במגמת מכונאות רכב בבית הספר בסמ"ת בחיפה בה למדתי.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

פורד פיאסטה 83 [להערכתי] צבע תכלת. מבדיקה כללית [הסתכלות] הרכב במצב מצויין.

לא צילמתי את הרכב אבל עשיתי הוראות המובילות לרכב.

איך לזהות שאתם בדרך לרכב?

1] אתם עולים ורואים בדרך שלטים עם "משחקי אינטרנט, קפה ושמפנייה".

2] אחרי העלייה אתם רואים מלון עדי.

‏‏עותק של תמונה 004.jpg

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7034 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...