Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7104 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

היום בגלל מזג האוויר לא הצלחתי לנהוג כי לא ראיתי שום דבר בגלל האדים. הדלקתי את החימום ולא עובד רק מוציא קור גם בזמן הפעלת המדחס וגם ההפך, מישהו יודע למה הו לא מחמם?

בברכה אלכס

פורסם

אלכס שלום רב,

לנו, הרוסים, יש את הפתרונות הכי יצירתיים אך פשוטים...כולם פה מדברים על סוגי מטליות למיניהן...זה לא מחזיק מספיק זמן.

אני אומר; תספוג סמרטוט קטן בספירט ותמרח בו את כל החלק הפנימי של השמשה הקדמית (והאחורית - אם צריך)...עשיתי את זה (לפני 4 שנים) וזה עזר לי...לפחות לחודש או יותר...

איזה רכב יש לך ? אם אתה מכוון את בורר המצבים של כיוון הנשיפה של המפוח לסימן של הפשרת חלון קדמי ומסובב את בורר הטמפ' על חום, ומפעיל את המפוח - האדים לא נעלמים ?!

(אם זרימת המים לרדיאטור חימום פנימי מבוטלת, אז אין לך חימום, ואויר קר לא יעזור לך עם האדים)...

צינורות הגומי שמתחברים לרדיאטור או הרדיאטור עצמו, נוזלים. לכן מבטלים אותו. התיקון יקר, המון עבודה, צריך לפרק את כל הדשבורד...99% מהמקרים שהחימום לא עובד זה בגלל שביטלו אותו.

ואם אתה מפעיל את כפתור מפשיר האדים האחורי האדים מאחור לא נעלמים ?!

אז המערכות הנ"ל לא תקינות ותנסה את הספירט, בריכוז כמה שיותר גבוה...ו\או תשאיר קצת חלונות פתוחים...

שיהיה לכולם חורף חם ובטוח...סעו בזהירות.

פורסם

תודה רבה רעיון מצויין.

ואלה לא עובד אצלי על חימום זה מעצבן, וגם שמתי לב בחלון האחורי יש בעיה עם המפשיר הזה יש לו חתכים במקומות שונים בגלל זה הו לא פועל לי.

אבל לגבי החימום יש לך כיוון לאן לגשת כדי לפתור את הבעיה הזאת לבד?

בברכה אלכס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7104 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...