Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חידה קטנה לבוקר - מי מזהה את הרכב ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7126 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 62
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

Wiking הינו הזוכה המאושר, אכן דייהו לאנוס טנדר,

מודל 2007 , מיוצרת במפעל ZAZ באוקראינה, ארגז אחורי מפלסטיק, שניתן להזמין בכל צבע, בתנאי שהוא לבן, פנסים אחוריים של אוטובוס.

תמונות נלקחו מ autoreview.ru

lanos.jpg

פורסם
לא, אתה זוכה בגלגל הרזרבי, שמותקן מאחורי מושב הנוסע.

זה בסדר,אני ממליץ ליוצר הגאוני של הרכב הנ"ל לירות בעצמו כדור (לא רזרבי) :wink:

פורסם

אין מה להתבייש, הרכב מכוער, אז מה?

הנה יש מפעל, שמפתח ומייצר דגמים לפי הצרכים המקומיים.

הרכב עולה אולי חצי מברלינגו/קנגו, הוא בעל אמינות סבירה כי זה בסה"כ לאנוס, ולא לאדה מתפרקת, הוא לא אמור להיות משהו יותר מזה .

פורסם

אוי ואבוי, מה זה צרכים מקומיים? להסיע חלב מהמחלבות (הגזמתי אני יודע)... בכל מקרה עוד בזמני שם לא זוכרים לי צרכים כאלה שמחייבים רכב זה.

פשוט גועל נפש! לקחת רכב מכוער ולכער אותו עוד יותר? זאת לא חוכמה!

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם
אוי ואבוי, מה זה צרכים מקומיים? להסיע חלב מהמחלבות (הגזמתי אני יודע)... בכל מקרה עוד בזמני שם לא זוכרים לי צרכים כאלה שמחייבים רכב זה.

פשוט גועל נפש! לקחת רכב מכוער ולכער אותו עוד יותר? זאת לא חוכמה!

עמית.

כנראה שהיית קטן מדי. הרכב "תפור" על השוק המקומי, הבנוי על הרבה סיטונאות מזערית.

• תוכן חדש...