Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7139 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השאלה בכותרת

מעונין לקנות חתיכה קטנה של פרספקס ומעגל אלקטרוני לשים בו לדים (שורה של לדים).

אני מראשל"צ,

שבוע טוב.

Suzuki Jimny

פורסם

קצת בעיה לקנות מעגל אלקטרוני מוכן.

מי אמר שהחיווטים שלך מתאימים לחיווטים שלי?

היו פעם כל מיני קיטים שבהם צובעים לוח פלסטיק בטוש מיוחד, ואז מכניסים אותו לדלי עם נוזל ומקבלים מעגל "מודפס". שווה לבדוק האם עדיין קיימים קיטים כאלו בחנויות האלקטרוניקה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אז למה אתה צריך מעגל מודפס? בשביל לחבר כמה לדים עם נגד?

במקום זה קח חתיכת פלסטיק/עץ דק, תן לו חורים קטנים שיכנסו הרגלים של הלדים, ומאחור עם מלחם פשוט תחבר חוטים לפי הסרטוט שתכין/הכינו לך. אפשר גם לחבר עם WIRE WRAP

אבל העפרון של זה יקר.

זהו לא צריך שום מעגל מודפס ולהתחיל להתעסק בשטויות.

[size=3][color=navy][b][i]אתה לא קוסם ואין לך שפן בכובע.[/i][/b][/color][/size] [size=3]אסף.[/size]

פורסם

WireWrap זה אחלה, אבל ממש רגיש לנזקים שנגרמים לחוטים מאחור.

נדמה לי שיש לי מברג איפשהו בבית. אם ממש תרצה...

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

שלום לחבר,

אנא ציין במדוייק מה את מעוניין לעשות/לחבר/לבנות, אולי יש רעיון או מעגל מתוכנן.

בכול מקרה תוכל לקנות לוח לבנייה שנקרא stripboard אצל סימן טוב או חן אלקטרוניקה ברחוב שדרות הר ציון בתל-אביב.

המחיר 25 שקלים ללוח במידות של 100X150 מילימטר.

אני בונה הרבה בעזרת לוחות אלה ראה צילום מצורף.

TOP-3.jpg

Picture 0012.jpg

איזה כייף לי :)

פורסם

אם אתה מחפש רכיבים פשוטים, מטריצות וכו' בראשון - יש חנות חשמל ואלקטרוניקה בהרצל בערך מול היקב \ גן העיר. קניתי אצלם בעבר כל מיני מתגים ושטויות.

פורסם
אם אתה מחפש רכיבים פשוטים, מטריצות וכו' בראשון - יש חנות חשמל ואלקטרוניקה בהרצל בערך מול היקב \ גן העיר. קניתי אצלם בעבר כל מיני מתגים ושטויות.

אישפוז, אני מכיר את החנות היא ברחוב הרצל, אני ייבדוק.

שם הוא מוכר פרקספקס?.

מרק , אני ייבדוק בהרצל, גם את המקום שם אני מכיר,

כן אני צריך מעגל כזה, אבל רק שורה..לא ריבוע.

תודה.

Suzuki Jimny

פורסם

הלוח לא נמכר כשורה אלה כלוח בעל מספר שורות ובמידות סטנדרטיות ראה דוגמא.

http://il.farnell.com/jsp/endecaSearch/partDetail.jsp?SKU=4755352

אני לא מבין מה בדיוק את יכול לעשות עם לוח עץ/פרספקס ? איך תלחים עליהם ? לא נראה לי פיתרון טוב.

פורסם

מרק שלום, אני מחפש פרספקס כדי לחרוט עליו עם דרמל בשביל הדפס שאני רוצה לעשות עליו

את המעגל ניתן לחתוך למספר חתיכות?

Suzuki Jimny

פורסם

ניתן לחתוך את המעגל למספר חתיכות בעזרת מסורית עדינה ולשייף בקלות רבה.

הלוח עשוי מבקליט עם פסי נחושת בצד אחד בלבד, עובי סטנדרטי של הלוח הוא 1.6-1.5 מילימטר.

פורסם

איזה גודל של לוח פרספקס אתה צריך עובי,רוחב,אורך ?

אולי אוכל לתת לך חתיכה מתאימה.

באיזור התעשיה של חולון ליד הכניסה מכביש אשדוד (מתחנת הדלק) יש מבנה עם מספר חנויות ומפעל לחיתוך ומכירת פרספקס לתעשיה (יש שלט גדול עם פרסומות שחכתי את שם החברה).

פורסם

בעיקרון אני מחפש שתי חתיכות מאוד דקות, 2 מילימטר מצידי, האחת תהייה משהו כמו 4 ס"מ על 2 ס"מ גובה

המעגל הזה בשביל לעשות 3 שורות של לדים.

והשניה תהייה ארוכה בארוך של 17 ס"מ בערך בשביל נורת ברקס.

תודה.

Suzuki Jimny

• תוכן חדש...