Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7125 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב של אחד העובדים לא הניע לו בסיום העבודה,לדברי איש החילוץ של שגריר הקודנית תקולה,הרכב הניע בדחיפה,[מה שנשמע תמוה שהקודנית תקולה] הרכב נכנס לחשמלאי שהתקין את הקודנית,עדין לא הניע,חיבור ישיר לסטרטר נתן צליל עמום,עכשיו ברור שהסטרטר שבק חיים,מה עלות סטרטר משופץ רנו קנגו 2003?

ערב טוב רן.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

אני יגלה לך סוד

רוב הקודניות בדיזל(רוב, לא כולם), לא עושות כלום. (לא המקוריות).

הם מונעות ממך להניע עם מפתח, לא עם קלאץ

קצת בעייה לעצור את הספקת הדלק של משאבת הסולר. יש רק יוניט מקורית בתוך המשאבה שיכולה לבצע זאת.

פורסם

מתעלק על השירשור!

גם לי באוטו (פיגו 306 1.8 אוטומט ) יש בעיה בהתנעה. שאני מסובב את המפתח הסטרטר לא מגיב , כאילו הוא תקוע.

האם הבעיה היא בסטרטר או יכולה להיות בעיה אחרת?

ואם הבעיה בסטרטר אז כמה צריך לעלות סטרטר חדש?

בתודה מראש

יוגב

פורסם

בהילוכים אוטומטיים התקלה עלולה להיות ממתג הצתה פגום, מתג מונע התנעה בתיבת/ידית הילוכים, ממסר למתנע (סטרטר), המתנע עצמו, חבורי חוטים פגומים.

אם התקלה קיימת בהיות המכונית אצל חשמלאי רכב הוא יאתר זאת ע"י כמה בדיקות פשוטות.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

עידכון:הוחלף סטרטר,היה תקול,במהלך ניסיונות ההתנעה נשרף פיוז של הקודנית,כל הנזק כולל מע"מ 800 ש"ח,לא כולל הרכב שהייתי חייב להשכיר.

בברכת חג שמח,רן.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

• תוכן חדש...