Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

במוו 318 IS

IDAN M
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7110 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אנשים אני מחפש במוו 318 IS קופה בין השנים 92-95 עכשיו רציתי לקבל פרטים על הרכב כגון אחזקה/חלפים/תצרוכת דלק- ביטוח של האוטו. טסט. הספק כ"ס...

מחלות של הרכב מה לבדוק לפני קנייה...

הרכב בכללי כדאי או לא?

והשאלה הכמעט הכי חשובה האם הרכב הזה הולך מעל המחירון? האם בכל מצב כגון שנת 92 יד 6 200,000 קילומטר מחירון 23,000 בן אדם רוצה 35,000 זה הגיוני? הרכב אצלו דרך אגב 10 שנים!!!

תודה לכל העוזרים!

פורסם

והשאלה הכמעט הכי חשובה האם הרכב הזה הולך מעל המחירון? האם בכל מצב כגון שנת 92 יד 6 200,000 קילומטר מחירון 23,000 בן אדם רוצה 35,000 זה הגיוני? הרכב אצלו דרך אגב 10 שנים!!!

תודה לכל העוזרים!

מעל המחירון נדיר מאוד אלא אם כן מדובר ביד 1\2 ,קילומטרז נמוך ועם גיר רגיל

בכל מצב אחר , מחירון במקרה הטוב (מאוד) וב90% מהמקרים מתחת

בקשר לשאלה השנייה , האם 318 יד 6 200,000 קילומטר שווה 35K ? התשובה HELL MOTHERFUCKING NO ותסלח לי על השפה

יש לי חבר שקנה לא מזמן 325 4 דלתות אוטומט שנת 95 עם 5 ידיים ו150Kק"מ ללא שלדה ב40Kש"ח (הוא ישר קו ב7Kש"ח וקיבל רכב במצב טוב מאוד)

העצה שלי אליך היא שתמשיך לחפש בלוחות , אני מבטיח לך שתמצא אקזמפלרים הרבה יותר טובים

E34 1995 BMW 540I M-SPORT WHITE

2001 SUZUKI GSX-R750 BLACK CUSTOM PAINT

פורסם

אני חיפשתי כמעט שנה 325\328 קופה במצב טוב...ללא הצלחה.

אני בספק אם תמצא אחת...אבל אם מצאת:

חשוב מאוד לקחת לבדיקה רצינית שמראה מה ההספק והקומפרסיה

מעבר לזה - הרכבים מאוד מאוד אמינים ומאוד פשוטים לטיפולים ולאחזקה.

הבעייה היחידה תהיה בביטוחים ובהחלפת חלקים -שניהם מאוד יקרים לרכב בשנתון.

צריכת דלק טיפה גבוהה עקב יחס משקל\הספק

פורסם

דווקא קיבלתי תגובות שהרכב כן הולך מעל המחירון אמנם לא 35 אני יגמיש אותו לכיוון ה30 אבל יש לי יותר תגובות שהרכב אכן נמכר מעל המחירון {תגובות מפורומים אחרים} אני אישית חושב גם ככה אחרי זמן מה של חיפושים פשוט כולם רוצים מעל זה השוק... או שאני טועה אפשר עוד תגובות בעיניין ועל הדרך עם אפשר עוד מידע על הרכב...

פורסם

סידרה 3 ידנית היא מכונית דיי נדירה.

יש הרבה בעלים של כאלה שדורשים מעל המחירון ולפעמים גם ללא שום פרופורציה.

לומר לך בנחרצות לא להסכים למחיר אני לא יכול.

אני חושב שאם הרכב במצב טוב ויש לכך הוכחות אז יש מקום לשאת ולתת והגיע למחיר שיהיה מקובל על שני הצדדים.

אם בעל הרכב לא מוכן להתגמש אז שיוכיח שהרכב באמת כ"כ טוב.

אני בהחלט חושב שיש מקום לדרוש ולקבל מעל מחירון לרכב כזה שמור ומטופל, כי אחרי הכל זהו דגם נדיר מאד והמחירון שלו פשוט לא מייצג שום דבר.

אבל ההפרש האחוזי במקרה הנ"ל הוא פשוט ענק.

אני מציע שתלך ותראה רצינות אצל בעל הרכב ומקסימום תתן לו קצת להתבשל.

פורסם

הכול בפרופורציה.

ראיתי המון במוו למכירה בשנים האחרונות, יש כאלה שלא שווה לשלם עליהם 10K מתחת למחירון ויש כאלה ששווה לשלם עליהם 20K מעל.

אני מבטיח לך שאם תמצא 318IS במצב מצויין ב 35K לא תוכל לקנות שום רכב שבכלל יתקרב ליכולות הדינימיות והלא דינמיות של הרכב הזה.

הבעיה היא שלמצוא אחת כזו ששמרו עליה היא משימה קשה מאוד ועד שיש כבר אחת, היא תיחטף הרבה יותר מהר מהזמן שיהיה לך להתלבט אם לקנות אותה או לא.

פורסם

רק תוספת קטנה לגבי מחירי המכוניות האלה .

הרבה הרבה הרבה מעל המחירון . זה השוק שלהם .

10-30 מעל המחירון .

שווה או לא , תחליט אתה . אבל זה מה שדורשים רובם .

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

הרבה הרבה הרבה מעל המחירון . זה השוק שלהם .

10-30 מעל המחירון .

אתה טועה , לפחות מהניסיון שלי

לדרוש (יותר נכון לבקש) תמיד אפשר , אבל בפועל 90% מהעסקאות נסגרות מתחת למחירון ובמקרים מסויימים הרבה מתחת

רק אם מדובר באקזמפלר נדיר יש לך סיכוי לקבל מעל המחירון

זה המצב עם הE36 בארץ

פורסם

אני רואה שהדעות נוטות לכיוון של מעל המחירון כמו שחשבתי עכשיו השאלה היא בכמה הבן אדם יסתדר איתי ושבאמת היא תיהיה במצב פיקס..

פורסם

, אבל בפועל 90% מהעסקאות נסגרות מתחת למחירון ובמקרים מסויימים הרבה מתחת

אתה סוג של מינה צמח או סתם אוהב לזרוק השערות לאויר בזמנך הפנוי?

איזו הכללה...

פורסם
אתה טועה , לפחות מהניסיון שלי

לדרוש (יותר נכון לבקש) תמיד אפשר , אבל בפועל 90% מהעסקאות נסגרות מתחת למחירון ובמקרים מסויימים הרבה מתחת

רק אם מדובר באקזמפלר נדיר יש לך סיכוי לקבל מעל המחירון

זה המצב עם הE36 בארץ

הצחקת אותי .

e36 מתחת למחירון ?

רק אם יש לה פגיעת שלדה ב 7 מקומות...

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

או שאתה לא מתמצא במחירונים או שלא מכרת\קנית E36 בחיים שלך

ואני שמח שזה מצחיק אותך

פורסם

תראו אני יגולל את כל הפרטים ככה אולי תיהיו איתי בתמונה שאני רואה. כעיקרון הוא מתחייב מנוע גיר ושלדה בבדיקה. והוא טוען נחרצות שלא עשו תיקון צבע אחד לרכב! תאמת זה נראה ככה אבל זה לא משנה כי יש מקומות שהצבע נשרף ויש מכה בכנף {שניתן בקלות לסדר $} וגם כל המכסה מנוע צריך לצבוע וישנן שריטות אני אישית חושב שצריך לעשות לה פחחות צבע כללי ומזה אני מאוד נרתע. גם בגלל שהוא דורש כל כך הרבה ולא מוכן לרדת אגורה! וגם בפנים הרכב ישנה עבודה רבה בפלסטיקה ומיני גומיות זה דברים שיעלו כסף {והרבה}

שאלה: המצבר ברכב הזה אמור ליהיות מאחורה בתא מטען?

הרכב הנעה אחורית או להמשיך לחלום?

עם צבע וישור קו מכני אני צריך בשקט עוד 8K ואז מה אני מגיע ל 43 אלף על שנת 92 יד 7 {אני יהיה} ו200 אלף קילומטר.

אני בבלבלות.

תגובות עצות חופשי. תודה!

וגם למי שיש איזה 318 קופה או 320 למכירה שישלח לי הודעה פרטית עם הפרטים תודה!

{עד 40K}

• תוכן חדש...