Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7127 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי הונדה סיוויק שנת 93 210000 ק"מ ex אוטומטית.

כאמור יש לגיר 4 הילוכים + חצי הילוך חמישי (שיוט)

הבעיה כשאני מניע את הרכב כשהוא קר מתחיל לנסוע בכביש בין עירוני ורק אחריי בערך 10 ק"מ רק אז ההילוך החמישי (שיוט) נכנס ,וזה לא משנה אם אני יינסע במהירות של 80 קמ"ש או 150 קמ"ש רק אחריי 10 ק"מ בערך ההילוך נכנס.

מה לדעתכם הבעיה? חוץ מזה הגיר אצלי מתפקד בסדר גמור וגם בדקתי שמן גיר ולא חסר.

פורסם

החצי הילוך הוא נעילת ממיר מומנט.

ברוב הגירים הללו יש בקרת מחשב וחיישן טמפרטורה לשמן גיר.

בימים כגון אלו שממש קר בבוקר - לוקח לשמן בגיר זמן להתחמם ולכן הגיר לא נועל ממיר מומנט אלא נותן לממיר מומנט לעבוד עד להתחממות השמן ורק אז נועל את הממיר מומנט.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אני מכיר את הרכב שלי ואני חושב שיש לי בעיה זאת תופעה חדשה לא ייתכן שאני ינסע במהירות 115 קמ"ש ב4300 סל"ד לפניי בעיה 115 קמ"ש היו 3000 סל"ד טעיתי כנראה לגבי חצי הילוך חמישי מתברר שזה ממיר מומנט (מה לעשות בנסיעה זה מורגש כאילו שהרכב מחליף הילוך)

בקיצור ולעיניין מה זה ממיר מומנט? ואייך אפשר לפתור את הבעיה שלי? ויש עוד בעיה אבל אני לא יודע עם זה קשורכשאני מניע את הרכב כשהוא קר מד סל"ד מזנק ל3500 סל"ד יורד במהירות ז"א במכה אחת! ל2000 סל"ד עולה שוב במכה אחת ל3000 סל"ד ואז ממש לאט לאט הוא יורד עד 700 סל"ד כל זה קורה בהתנעה שהרכב קר במצב סרק כמובן ככה אמור לעבוד הצ'וק האוטומטי?

מצטרף לדעה של איציק , לא חושב שיש לך בעיה .

פורסם

בקיצור ולעיניין מה זה ממיר מומנט?

הנה קישור למאמר שרשם דניאל על ממירי מומנט, קרא והשכל.

בקצרה, נעילת ממיר המומנט משמעה נעילת סיבובי המנוע לסיבובי תיבת ההילוכים (משולה להצמדה מלאה בתיבה ידנית) - לכן הירידה בסל"ד וההרגשה כשל הילוך נוסף.

חג שמח,

שחף בן צבי.

בברכה,

שחף בן צבי.

• תוכן חדש...