Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7130 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר שאל אותי האם מותר לעשות flush למנוע של פורד פוקוס (להכניס לשמן) ואח"כ להחליף את השמן.

פעם היתה לי רנו קליאו ואני זוכר ששם היה אסור.

תודה מראש לכל העונים.

"I want to die like my grandma, Peaceful in her sleep Not like the 4 other passengers in her car..."

פורסם

נראה לי שהוא רוצה רק לעשות סוג של ישור קו למנוע. לאחרונה הוא שם תוסף לדלק וזה עזר בביצועים.

מומלץ? לא מומלץ? מיותר?

"I want to die like my grandma, Peaceful in her sleep Not like the 4 other passengers in her car..."

פורסם

הכל תלוי במצב השמן אם השמן במצב גרוע יענו יש בוצה בפנים שלא החליפו שמן מזמ,ן או אם יש מים בשמן או שמחליפים צמיגות שמן עושים פלאש במצב רגיל של החלפה מיותר

• תוכן חדש...