Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7151 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחת הטעויות שאנשים עושים זה לשלם את הכסף בהתחלה או מייד בגמר העבודה,

אצלי היה סיפור דומה, הפחח הבטיח הרים וגבעות במחיר ממש נמוך, אני לויתי אותו לאורך כל העבודה ואת פרוק הרכב עשיתי לבד, בזמן העבודה הוא קיבל חלק מהכסף, בסיום העבודה הוא קיבל חלק נוסף ולקחתי את האוטו ממנו וכשראיתי את כל הפקים בעבודה החלטתי לא לשלם לו את השאר, בסופו של דבר הסכום שהפחח קיבל זה הרמה של העבודה שקיבלתי ולי נישאר עוד קצת כסף שלא מגיע לו ובחיים לא יקבל.

צביקה, אני לא יודע כמה שילמת על העבודה אבל יכול להיות שהסכום ששילמת מצדיק את העבודה ??

אם לא אני מציע לך לא לשבור את הראש יותר מידי אלא לוותר ולהמשיך הלאה עד ליום שתעשה פחחות ברמה טובה, לדעתי עבודה טובה כבר לא תקבל ממנו.

אופיר

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם
אחת הטעויות שאנשים עושים זה לשלם את הכסף בהתחלה או מייד בגמר העבודה,

אצלי היה סיפור דומה, הפחח הבטיח הרים וגבעות במחיר ממש נמוך, אני לויתי אותו לאורך כל העבודה ואת פרוק הרכב עשיתי לבד, בזמן העבודה הוא קיבל חלק מהכסף, בסיום העבודה הוא קיבל חלק נוסף ולקחתי את האוטו ממנו וכשראיתי את כל הפקים בעבודה החלטתי לא לשלם לו את השאר, בסופו של דבר הסכום שהפחח קיבל זה הרמה של העבודה שקיבלתי ולי נישאר עוד קצת כסף שלא מגיע לו ובחיים לא יקבל.

צביקה, אני לא יודע כמה שילמת על העבודה אבל יכול להיות שהסכום ששילמת מצדיק את העבודה ??

אם לא אני מציע לך לא לשבור את הראש יותר מידי אלא לוותר ולהמשיך הלאה עד ליום שתעשה פחחות ברמה טובה, לדעתי עבודה טובה כבר לא תקבל ממנו.

אופיר

אופיר , לא משנה כמה שילמתי זה נכון....

אני לא יכלתי ללות אותו כי אני לא מבין הרבה בפחחות, עכשיו האמת הרבה יותר! אז לפעם הבאה ברור שאני אהיה יותר מעורב....

למה אני אומר לא משנה כמה שילמתי, אני לא ציפיתי לראי, אבל את המינימום שבמינמום שלא יהיו נזילות,שהפס יהיה ישר!!! אני צודק ?

פורסם

שלום חברים

אתמול ראיתי את הרכב של צביקה ,הרכב ניראה ממש יפה במבט ראשון אולם במבט מעמיק יותר ניתן ליראות שיש עוד מה לשפר מאחר ויש נזילות צבע ובחלק מהמקומות ניראה שבכלל לא בוצע מילוי וליטוש כמוכן יש עדיין סימנים של הצבע הקודם(כחול)

צביקה סיפר לי מהוא הסכום ששולם לביצוע העבודה ולטעמי בסכום כל כך מכובד גם אני הייתי מצפה

לרמת גימור גבוה יותר

פורסם

גם אני שמחתי להחליף כמה מילים איתו באחד ממפגשי ה-5 (לפני שהרכב נצבע) בסה"כ מדובר באוטו מאוד מקורי, וכמה שצחקנו פעם על ההודעה שלו למכירה "סוסיתא לפנים :lol:" וכולי, כשראיתי את הסוסיתא הזו נוכחתי לדעת כמה פוטנציאל יש לה (איפה עוד נמצא סוסיתא שיש לה את שטיחי הגומי המקוריים)? ראיתי אותה גם אחרי הצביעה, התיקון סביר אבל הצביעה אכן מתחת לכל ביקורת, ומה שבעל המקצוע הזה מספר לך ידידי הוא סיפור של מי שלא רוצה להתעסק עם האוטו יותר מדי. לצערינו כיום אין הרבה בעלי מקצוע בתחום שמכבדים את העבודה שלהם, אבל ראה זאת כשיעור.

דווקא בגלל שהסוסיתא היא מפיבר, יש לה פוטנציאל להראות הרבה יותר טוב ממה שהיא נראתה כשהייתה חדשה ובונדו הוא לא מילה גסה מכיוון שלא מדובר בפח. מילות המפתח כאן הן חומרים נכונים וסבלנות. עם היסוד הנכון הצבע ישב טוב, ועם הרבה הרבה סבלנות וכלים מתאימים תוכל להחליק את הרכב לרמה גבוהה ביותר. אין שום סיבה שקורבט סטינגריי שגם היא מפיבר תראה טוב והסוסיתא שלך לא. שמור לך את הרכב, תחסוך, ובבוא היום תוכל להוריד את כל הצבע ולהתחיל מחדש. הייתי מאוד שמח לראות שיפוץ ברמה הגבוהה ביותר לרכבים האלה, כגון זה שנעשה לסברה האדומה במועדון.

Bel Paese, Brutta Gente - mica sono pazzo, sono pazzi gli altri che accettano tutto! io almeno dico 'questo e' sano, questo e' malato, qui c'e' il bene, qui c'e' il male'... a voi tutto questo dolore sembra giusto. a me no. io mi devo difendere...

פורסם

חברים.....

הרכב לפעמים עולה בבריאות, לאחר שהייתי במוסך מאוד התעצבנתי על בעל המוסך!

ומאחר שאני ממש לא רגיל לעצבים צעקות ( בעל המוסך,ממש התנהג בצורה מחפירה ),

הוא הזמין לי אפילו משטרה כאילו שאני עבריין, הוא הזמין את המשטרה בטענה שהלקוחות רואים את הרכב שלי ( הנזילות , חורים, גרגירים) ושאני מבריח אותם, אתם מבינים למה הוא הזמין לי משטרה?

התחלתי להרגיש סחרחורות ממש הרגשתי שהלב שלי פועם במהירות האור,ובאמצע הצומת עצרתי את הרכב והזמנתי אמבולנס , בדקו אותי ואמרו שיש לי לחץ דם 180/120 ושאני חייב ללכת להיבדק, הלכתי לשם ואישפזו אותי יום אחד,

כל זה קרה בגלל שממש התעצבנתי, כל זה קרה בגלל האהבה שלי אל הרכב שלי (הרכב של סבא ז"ל ) בסופו של דבר , בהתערבות של אבי גרוסברג בעל המוסך כנראה שמע על כל מה שקרה, ואמר לי לגשת אליו למוסך ושהוא יסדר לי רק את הנזילות, ( למרות שיש פיצוצים חורים ) ....

באותו שנייה של העצבים כבר רציתי להשים פתק למכירה על הרכב, ממש לא האמנתי שבחיים יקרה לי דבר כזה, ושיקללו אותי ויצעקו עליי בגלל רכב...

בהתייעצות אם אבא שלי וכמה חברים החלטתי להשאיר את הכול כפי שעכשיו ולא לסדר את הרכב,ממש לא מתחשק לי ללכת למוסך שהבריאות עלתה לי ביוקר בגללו, ובאחד מן הימים אני יעשה פחחות צבע מחדש.....

מה שאני רוצה לומר פה כרגע, שאנשים לפני שהם מחליטים לעשות משהו ברכבם , כל דבר פחחות צבע, מנוע שיבררו ושחס וחלילה לא נצטרך להגיע אף פעם למה שאני חוויתי , זה בכלל לא נעים.....

בסופו של דבר הבריאות חשובה הרבה יותר מהרכב, כי את הרכב אפשר תמיד לתקן, אבל את הבריאות ממש לא....

בהצלחה לכולם...

ותאמינו לי שמכל העיניין הזה למדתי כל כך הרבה...( אפילו בפחחות וצבע )

30-11-06_1228.jpg

פורסם

היי צביקה

לאחר שקראתי את כל השרשור, ובדגש על ההודעה האחרונה שלך, עצתי לך היא קודם כל ולפני הכל לא לחזור אל הפחח/ צבעי הזה יותר אף פעם. אמנם תמשיך להסתובב כמה זמן עם הרגשה של "עבדו עליי" אבל, כמו שאומרים, מטעויות לומדים. כשהייתי חייל נפלתי לרשת של מוכרי הדיסקים בתחנה המרכזית, והצליחו לעבוד עליי בסכום הזהה להכניס רכב לצביעה (ואני לא מגזים), ומזה למדתי, בדרך הקשה...

חבל על הבריאות שלך בנאדם! חבל על העצבים! והכי חשוב- אל תוותר על האוטו ועל האהבה. היית קרוב למצב של למכור את האוטו? בגלל *#$@ שדפק אותך? לא חראם?

האוטו נראה טוב מאוד (ראיתי אותו במפגשישי). אז מה אם מסתכלים קרוב קרוב רואים בועות ושני פיצוצים. העיקר שיש אהבה והרכב תקין ונראה טוב. התהליך של להביא דבר לשלמות הוא תהליך ארוך, שבמהלכו קורים גם דברים שלא נלקחו בחשבון, קח זאת בחשבון :-) .

מקווה שהצלחתי לעודד

שביט

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

לחבר שלום

סיפור עצוב ,עצתי, התקדם הלאה כולנו כולל ה"פיקחים" שביננו נגסו בבננה רקובה מידי פעם,יש כאלה שאתה יודע עליהם ויש כאלה שלא ,אתה תעבור עוד כמה משברים עם הרכב בדרך ,חלקם יהיו באשמתך וחלקם לא,אבל זאת מערכת יחסים אתה והאוטו שלך ,בסוף הסיפור מאחורי הרכב מעניין יותר מהרכב עצמו ,התעודד אתה עוד תהנה מהמבטים ברמזור מהשאלות מההצקות,כל נסיעה היא חוייה

יגאל

• תוכן חדש...