Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7141 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברצוני להתריע בפניכם על עסק שמתנהל בחובבנות בהמיטב המסורת של "הישראלי המכוער"

לפני מספר ימים ניגשתי לעסק בשם פרוטקט ברעננה, בכדי שיחתמו לי על טופס אישור בשביל ביטוח מקיף

(טופס שמאשר שיש אזעקה וקודן)

לא היה לי קודן מקורי ולכן התקינו לי קודן "תמנון" של רב בריח.

כשבאתי לצאת משם התברר לי שהאזעקה התקינה שאיתה נכנסתי לחנות אינה עובדת.

התברר שהעובד שהתקין לי את הקודן פשוט חתך את החוטים של האזעקה כאילו אין מחר.

השעה היתה כבר 11 בבוקר..לאחר שעובדי המקום הבינו מה נעשה (ואני בטוח שלא במזיד) הם ניסו לאתר את הסכמה של האזעקה בכדי לתקן את הנזק,

כמובן שלא מצאו.ואז הם ניסו לברר למי יש במקומות האחרים ואמרו לי לחזור עוד שעתיים תוך כדי הבטחה שבסוף היום אני יוצא משם עם אזעקה

אחרי שעתיים כמובן שלא היה להם את השרטוט.."תתקשר עוד שעתיים"..שוב פעם.."....כמובן שהתקשרתי..ולא היה..

בשעה 17:00 ניגשתי לחנות בכדי לסגור את המחדל הזה..בעל המקום כמובן שנמנע מהלתקין אזעקה חדשה..ואמר שאני אבוא מחר. תוך כדי הפקרת הרכב שלי ללא אזעקה בלילה.

למחרת בבוקר ניגשתי לשם..ומדהים..אבל עדיין אין שרטוט...עוד שעתיים..עוד .שעה..עוד ועוד ועוד...רק ב14:30 יצאתי משם לאחר שמישהו שלח להם בפקס את השרטוט.

פשוט בושה..חיכיתי שם 5 שעות ויצא לי לראות את התנהלות העסק מול שאר הלקוחות. אני לשם לא ניגש יותר.

עובדים בצורה חובבנית, ישראלית ומכוערת.

24 שעות של מחדל.

פורסם

חוקי הפורום אתה בטוח לא קראת! אז למה שאנשים יתרחו לקרוא 2 תרדים זהים(יש אחד כזה ברכב כללי).

תתחיל מזה שתקרא את כללי הפורום ואז תמשיך לפרסם תגובות.

המשך ערב מהנה!

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

אני בטוח שברגע זה חסכת לכמה אנשים עצבים וכעסים מיותרים.

:)

מקווה שלא ניפול על מקומות כאלה..

פורסם
אני בטוח שברגע זה חסכת לכמה אנשים עצבים וכעסים מיותרים.

:)

מקווה שלא ניפול על מקומות כאלה..

אני מקווה בשביל אותם חובבי סאונד ששוקלים להתקין שם משהו...

פורסם

לי אישית קצת קשה להאמין למשהו שנכתב ע"י מישהו שזו הודעתו הראשונה באתר.

אולי זה רק אני.

בברכה, מר תעלול.

(יכול להיות שאתה צודק ב100% אגב, אני לא שולל את האפשרות הזו).

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

אתה יכול לסרוק את החשבונית ששלמת להם?-- שנדע שזה אמיתי.

מעבר לכך, זה לא הגרוע מכל, אם כעבור 24 שעות, המערכת חזרה לפעול.

בכלל, זה לא שהשמידו לך את המערכת והתנערו מאחריות.

הם חייבים להחזיר את המצב לקדמותו טרם הנזק, וכך עשו, ו 24 שעות לביצוע הנל זה זמן סביר מאוד.

מערכת חדשה/חליפית, זה רק אם לא היו מצליחים בזמן סביר להחזיר את המערכת לפעולה תקינה כשהיתה.

בכלל , לצרכי ביטוח , יותר מיתכן שלאחר התקנת האימובילייזר הנל, אינך נדרש לאזעקה כתנאי לכיסוי ביטוחי.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

אני חייב להעיר לך מר בחור שטעויות קורות, ואין דרך להמנע מזה.

האחראי הראשי לטעות זה המתקין שאולי הוא חדש בעסק, למה לשרוף סתם את שם העסק על סמך מתקין אחד??!?!?!?!?!

ואגב איזו אזעקה הייתה לך ברכב, אולי היא נדירה בשוק וקשה להשיג סכמה שלה ולכן לקח להם כל כך הרבה זמן להשיג סכמה...

בקיצור פאם הבאה תחשוב טוב טוב איך היית מרגיש בתור בעל העסק אם היית במקומו!!!!

קובי.

נ.ב

אגב אני חייב לציין לשבח את בעל החנות שהוא לא התנער מאחריות!!!!

"נשים זה כמו חנייה,או שהן תפוסות או שהן שמורות לנכים"

"עדיף כלב חבר מחבר כלב"

KOBY

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7141 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...