Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4580 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רוני - קבל תיקון קטן. בתחילת חודש ספטמבר מופיע המחירון כשבו מעודכנות טבלאות הקילומטראז' והידיים ביחס לשנתון. לפתע, רכב משנת 2003 עם 90,000 ק"מ "שווה" הרבה יותר (הפחתה של 2-3 אחוז במקום 8-9 אחוז)... זו הסיבה שאני תמיד ממליץ לקנות רכב עם קילומטראז' מעט גבוה מהממוצע ביוני-יולי, ובאוגוסט הוא פתאום "שווה" יותר! מצז שני, רצוי למכור רכבים אחרי ספטמבר, ואז כמובן ההפחתה תהא קטנה יותר.

זאת ועוד - בגלל שבינואר הקרוב מחירי החדשות אמורים להתעדכן כלפי מטה (כן, יש דבר כזה!!!), גם מחירי המשומשות במחירות ינואר צפויים לסבול מ"חיתוך מהיר".

מיקי.

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם

האם באמת ירידת המחיר בינואר אמורה להשפיע על כל דגמי המכוניות?

כלומר גם על המכוניות שמתומחרות כבר מתחת ל30?

פורסם

אז לא הבנתי.

האם קיימת ירידת הערך של המכוניות?

כאילו אם יוצא דגם חדש יותר האם קיימת נפילה של דגם ישן יותר ומתי זה קורה?

פורסם

מיקי, זה שזה קורה לא אומר שזה צריך לקרות. זה פאק במחירון של לוי יצחק ואנחנו סובלים מזה.

בנוסף, המצב שיקרה בינואר הוא לא סטנדרטי גם כן, ולכן לא תקף לאמירה החד משמעית שלי, שמדברת רק על המצב הרגיל.

יש עוד המון בעיות במחירון של לוי יצחק, למשל העובדה שעבור רכב כמעט חדש אין לו מענה מדויק. למשל, באותיות הקטנות כתוב שלרכב ממודל אחד לפני המודל החדש, אם הרכב מעל נניח 6 חודשים על הכביש, מורידים עוד 0.5% לכל חודש, וכן הלאה. זה נשאר על 6 חודשים למשך מספר חודשים ואז קופץ בבת אחת ל-12 חודשים, מה שיכול לשנות משמעותית את מחירו של רכב כמעט חדש מחודש לחודש. יש עוד המון בעיות וזאת כי השיטה שלו פגומה מיסודה.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• 7 שנים מאוחר יותר...
פורסם

מישהו יודע להעריך האם תהיה ירידת ערך במחירי המשומשות ?

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

האם מישהו יודע להעריך? התשובה היא כן. מי? שמאי שקובע את המחירון.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
האם מישהו יודע להעריך? התשובה היא כן. מי? שמאי שקובע את המחירון.

אני אשאל אחרת. האם שווה לחכות למי שמחפש לרכוש רכב משומש לחודש ינואר ?

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

דע שהרבה אנשים מחכים עם קבלת הרכב לינואר גם אם הם כבר רכשו אותו בחודש האחרון כדי שיהיה לו את המספר 14 ברשיון.

לכן ינואר היא תקופה עמוסה ויתכנו עיקובים בקבלת רכבים, קח את זה בחשבון אם זה פקטור בשבילך.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם
מישהו יודע להעריך האם תהיה ירידת ערך במחירי המשומשות ?

מחירי המשומשות יורדים בכל חודש, לא רק בינואר ולא רק בינואר השנה.

באופן כללי בינואר המחירון יורד קצת יותר מהר ממה שהוא יורד באוקטובר או במרץ, אבל זה לא שמחיר המחירון של הרכב שאתה עומד לרכוש עתיד לצנוח ב-50 אחוז בינואר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
אני אשאל אחרת. האם שווה לחכות למי שמחפש לרכוש רכב משומש לחודש ינואר ?

אם תחכה לפברואר המחירון ירד יותר, ואם אתה יכול להמתין לאפריל כנראה שתהיה עוד ירידה בהשוואה למחירון היום.

הכי טוב זה להמתין לספטמבר הקרוב, אבל קח בחשבון שבינואר שאחריו ( 2015 ) המחירון יהיה עוד יותר נמוך.

אבל זה היה בצחוק...אני מאמין שאי אפשר לתזמן רכישה של רכב מול המחירון. קונים כשצריך. אז המחירון ירד בעוד כמה שקלים, בינתיים אתה נהנה מהרכב.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

אם מדובר ברכב משומש, ירידת המחירון בינואר תהיה כמו בכל חודש אחר.

האפקט הוא בגדול פסיכולוגי.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4580 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...