Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Live for speed ברשת הקבוצה של האתר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8353 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברה בואו נעשה קבוצה ישראלית במשחק הזה, מה אתם אומרים?

שמישהו שיודע איך עושים את זה שיעסה ונהיה שם כולנו :lol:

פורסם
חחחחחחח אר אס......ומתי אתם משחקים??? יש לי כבר איזה חצי שנה את המשחק וגם פרסמתי אותו פה בפורום..אני מת שתהיה קבוצה ישראלית, מה אתם אומרים? :shock:

:lol: לכולם היה המשחק הזה כבר מלפני הרבה זמן :x

פורסם
ואני שואל שוב - מה עם המשחק המלא? איך אפשר להשיג?

רוני

בשביל המשחק המלא (כל המכוניות וכל המסלולים) צריך לשלם :(

צריך לשלם משהו כמו 100 שקל, מקבלים מספר סידורי, מקישים אותו איפשהו במשחק וזה אמור לפתוח את כל המסלולים ואת כל המכוניות.

אתה יכול למצוא עוד פרטים באתר של המשחק http://www.liveforspeed.net

בינתיים אין למשחק עדיין קראק או איזשהי דרך לפתוח את כל המסלולים וכל המכוניות בלי לשלם (לפחות לא שידוע לי וחיפשתי בהרבה מאוד אתרים כולל דוד גוגל ושאלתי בכמה פורומים בנושא משחקי מחשב).

דניאל.

אני שונא את הקיץ!

פורסם

אל תדאגו הקראק יבוא!! כל תוכנה וכל משחק נפרצים בסופו של דבר!!!

בקשר לקבוצה באמת רעיון טוב צריך מישהו עם חיבור חזק ואמין שיפתח שרת שנוכל לשחק שם... :p

אז יאללה תתחילו לתקתק בואו נראה להולנדים האלה מה אנחנו שווים :lol:

DrIvE AnD LeT DrIvE

• תוכן חדש...