Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מנוע של גלאנט בקולט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7167 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי..

רציתי לדעת האם אפשרי להכניס מנוע 2.0 של מיצובישי גלאנט שנת 98

לקולט שנת 94?

והאם המחשב של ה1600 יתאים למנוע 2000?

רציתי להיות בטוח לפני התחלת הפרוייקט..

תודה מראש לכולם..

פורסם

אני יודע שיש בארץ כמה 1.8 על המנוע 2.0 אני לא בטוח אבל יש מצב שזה אפשרי וכן צריך להחליף מחשב כי הECU שונה בגאלנט

אבל באמת צריך לשאול את זה בחול פרויקט מעניין בכל מקרה

פורסם

אני לא יודע בוודאות מה קוד המנוע של הגלאנט אבל אני מניח שמדובר ב-4G63 ואם זה אכן המצב הרי שניתן להכניס אותו לקולט ואפילו את הגרסאות המוגדשות שלו מהאקליפס :wink:.

מוטי

פורסם

למה לעשות את השטות הזו?

השילדה של הקולט כל כך גרועה, מנוע קצת יתר חזק ואתה מבטיח לך רכב הפוך בצד הדרך.

מחפש יותר כוח...חפש VR6 בשנתון דומה שתיתן לך גם כוח וגם אחיזה מינימלית.

לא רוצה להשתגע? מגאן קופה 2.0 ידנית, תעשה את העבודה טוב לא פחות.

ויש עוד כמה אפשרויות טובות...

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
למה לעשות את השטות הזו?

השילדה של הקולט כל כך גרועה, מנוע קצת יתר חזק ואתה מבטיח לך רכב הפוך בצד הדרך.

כשיהיה לך זמן תבוא תוכל להכיר קולט עם קצת יותר יציבות מהרבה מכוניות שאתה מכיר ויותר ממה שאמרת פה, וגם כשהיא סטנדרטית השילדה לא כזאתתת גרועה נגדיר אותה כלא הכי ספורטיבית אבל סבבה ואפשרית (כמו כמה אנשים שעשו את זה) לשיפור...

פורסם

זה שאנשים עשו את זה, זה לא טיעון לכך שמדובר במעשה הנכון.

היתה לי קולט 94 ידנית (בזמנו חדשה) וזה אחלה אוטו. שים לב שהוא מהיר אבל ממש לא ספורטיבי אלא אם טיפלת ברכב באופן מיוחד וגם אז אני מסופק.

לי היה חוסר סיפוק מהכוח (וגם הרכב נגנב) לאחר כ4 שנות נהיגה והחלפתי לVR6 כפי שהמלצתי לך (למרות שמבחינת אמינות אני ממש לא ממליץ על הVR6)

השקעה של החלפת מנוע בקולט היא מיותרת ולא כלכלית...אבל כרצונך :-)

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • תוכן חדש...