Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7182 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אז כחה התקלה קיימת מספר ימים וזה הולך ומחמיר

לפני מספר ימים אחרי נסיעה די רגוע בכבישי הארץ עמדתי ברמזור בסרק ולאחר מספר שניות הרכב כבה הנעתי את הרכב והמשכתי בנסיעה כרגיל.

הכל היה בסדר

יום לאחר מכן שוב אותו דבר הרכב כבה הנעתי והמשכתי בנסיעה

נכנסתי אם הרכ למוסך כמובן אחרי שחפרתי קצת ברכב וקצת באינטרנת

למצוא רמז לבעיה

במוסך בדקו עשו נסיעה וכלום

לפי המחשב הכל תקין סע לשלום.

לאחר שבוע שבוע וחצי אפילו שהתקלה לא חזרה אני נוסע בדרכי מהעבודה הביתה מגיע לרמזור מוריד לסרק והרכב כבה

מנסה להניע ושוב הרכב כבה

מנסה בפעם השלישית נותן קצת גז והרכב מניע אבל ברגע שאני עוזב את הדושה הרכב כבה שוב

המשכתי בנסיע איטית בשוליים מנסה להבין את הרכב מורד את הרגל הרכב מגמם

נותן קצת גז וממשיך .

נעצר שוב מוריד את הרגל הרכב נכבה

הורדתי להילוך שני שיחררתי תקלץ הרכב הניע ותוך כדי שאני מפמפם בדושה הגעתי הביתה הורדתי את הרגל מהגז והרכב המשיך כרגיל עשיתי סיבוב נוסף בשכונה והכל כרגיל לא כבה ולא נעליים מה עושיים

אשמח לכל עזרה אפשרית .

ההההההה מדובר באופל אסטרה GSI מנוע 2000 גיר רגיל שנת 94

פורסם

עשיתי ניקוי למנוע צעדיים לפני שבוע התקלה לא חזרה עד היום בצהריים וכנל לגבי ניקוי מצערת המנוע צעדיים עצלי ברכב יושב בצד ולא מחובר על המצערת עצמה באמת הצינור היה סתום מלכלוך אבל ניקיתי ועדיין התקלה חוזרת

פורסם

מפלג חדש, כבלים חדשיים, פלגים חדשיים, חיישן טמפרטורה חדש, חיישן כמות אויר חדש,חיישן למדה חדש, ניקוי מצערות עשיתי ניקוי מנוע צעדים עשיתי , בריכת וקום מהצנרת יניקה בדקתי,פילטר דלק חדש, אני כבר יצאתי פסיכי מהתקלה ובגלל זה אני פה.............

פורסם

ניסית לחבר סקנר לרכב, ולראות האם נרשמה תקלה (קוד תקלה)???

ואם לא , אז יש לבצע RESET כללי (אם שיחקו בחיישנים ברכב/החליפו וכו...) , לנסוע עם הרכב, ולאחר שתקרה התקלה שוב, לחבר את הסקנר ולקוות שרשם קוד תקלה, במידה וזו תקלה שהוא מסוגל לזהותה ולרשמה.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

בדקו את זה במוסך המרכזי עשו ריסט למחשב טילו אם הרכב כמעת שעתיים וכלום יום אחרי קרתה לי התקלה בכביש המשכתי ישירות למוסך והתחברתי שוב למחשב ולא נרשמה שום תקלה

פורסם

יש תקלות כאלה, צריך מקצוען, זמן וסבלנות. אהה, וגם ציוד.

המוסך התנהג באופן מכובד, טייל עם האוטו שעתיים, אם זה לא קרה, זו בעיה, המוסך לא יכול לעלות על בעיה בזמן נסיעה אם אינה קוראת. בדכ.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...