Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אתם יודעים בן של מי אני?!?!?!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7165 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שני תיקונים פעוטים יאיר,

1. המלאך מבדיל בין רנו ל-ב.מ.וו, ועוד איך, לראיה - תאונה מלפני כ-שלושה שבועות, בה M5 נעימה נהוגה בידי נהג שיכור עזרה בנטילת חייהם של 3 בני משפחה אחת בצפון [אתה מוזמן לערוך חיפוש - היה שרשור ענק פה או באוף-טופיק]

1. לא אומרים לודי - אומרים לודאי.

רון.

רון היקר.

נתחיל בזה שכל צי המכוניות של רנו מצויד ב5 כוכבי בטיחות.

אבל אני דיברתי על משהו אחר. זה הרי ברור שרכב חדש ומשוכלל שיכנס ברכב ישן יצא כמעט נקי.

אני מדבר על תאונות מסוג שונה, כגון: התהפכות, התנגשות בקיר בטון, הידרדרות לוואדי וכו'. וכבר קרו מקרים, שמכוניות משוכללות ויקרות התהפכו בירידות לים-המלח (בגלל השתוללות כזאת או אחרת).

אבל זאת לא הכוונה שלי. הכוונה שלי היא, שגם אלה שיש להם רכב יקר, לא חסינים מפני מקרי מוות.

יאיר.

Subaru Outback 2.5

גם כשהכביש נגמר...

פורסם

רשיונו לא נשלל מייד כיוון שבמקום לא היה קצין משטרה, שבסמכותו לבצע שלילה מנהלית.

אם היה מדובר באזרח מן השורה היו נותנים לאזרח מן השורה להמתין שעה וחצי בתוך המכונית בצד הדרך לקצין המשטרה על מנת לקחת את הרישיון ממנו.

עלאק כמו אזרח מן השורה, הצחיק אותי השר הזה עכשיו.

אופנוען

פורסם

בעת נהיגה בשיכרות מוסמך כל שוטר (או מתנדב תנועה בתפקיד לצורך העניין) לקחת את רישיון הנהיגה של הנהג במקום ולתת לו טופס המעיד של לקיחת הרישיון וזימון לקצין תנועה למחרת (או יום א' במקרה הנ"ל).

קצין תנועה מדרגת מפקח ומעלה אכן הוא היחידי שמוסמך לבצע את השלילה ל-30 יום.

פורסם

גם אותי מעניין באיזו BMW הוא נוהג :)

(אני מנחש/מעריך שמדובר בסדרה 3 דור קודם)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

אזרח מן השורה עם זכויות יתר, תמיד טענתי שויטמין P תמיד עוזר.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
רון היקר.

אבל זאת לא הכוונה שלי. הכוונה שלי היא, שגם אלה שיש להם רכב יקר, לא חסינים מפני מקרי מוות.

יאיר.

הכל ברוח טובה :)

אכן, איש לא חסין מהמוות, גם לא נהגים פוחזים בחלזונות בוואריים למיניהם [וגם לא רוכבי קטנועים או נהגי קנגו מקצועיים]

הכוונה המקורית שלי היתה בכלל לתקן את ה"לודי" - כלודאי אני חייב להקפיד על קוצו של יוד בנושא.

סופ"ש מרתק לכולנו

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

• תוכן חדש...