Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אכיפה מוגברת בכביש 6

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7171 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בימים האחרונים גדלה כמות הניידות בכביש 6 שמתמקדות בעיקר באכיפת מהירות.

משתמשים בממל"ז ומולטנובה בעיקר. הרבה פעמים רכב העומד בשול הוא בעצם ניידת סמוייה.

על סמך מס' ימים אחרונים: מתמקדים בעיקר בין מחלף בן שמן לנחשונים לשני הכיוונים, נחשונים - קסם לשני הכיוונים, חורשים - קסם לשני הכיוונים אך לפעמים מפתיעים גם בקטעים אחרים.

סעו בזהירות ובחוכמה.

ליאור

Veni Vidi Vici

פורסם

טוב לשמוע שהמשטרה נלחמת בתאונות הדרכים. כל האלה שנוסעים שם מהר, כאילו שזה אירופה.

פחד אלוהים, אני נוסע בנתיב השמאלי על 70 ואיזה מישהו נוסע מאחורי ומאותת שמאלה, מה הוא רוצה? אני בסך הכל מחנך אותו כי גם ככה אסור לנסוע מהר, שיסע מהר בשוויץ פה זה לא אירופה נוסעים לאט. אירופה אירופה, אירופה! פה בארץ - לא אירופה.

פורסם
טוב לשמוע שהמשטרה נלחמת בתאונות הדרכים.

אני בעד לנסוע במהירות חוקית , בכל אופן, עצוב מאוד שאתה משייך את תאונות הדרכים דווקא למהירות גבוהה.

כל האלה שנוסעים שם מהר, כאילו שזה אירופה .פחד אלוהים, אני נוסע בנתיב השמאלי על 70

סליחה???.!!!!!!!! בנתיב השמאלי במהירות של 70 קמש??? אתה לא חושב שזה גם מוגזם וגם מסוכן, אולי אפילו לא חוקי..?

ואיזה מישהו נוסע מאחורי ומאותת שמאלה, מה הוא רוצה?

הוא רוצה שתחזור למקום שלך בצד ימין, שתנהג מבלי להפריע לתנועה!! דרך אגב, זה מה שאתה אמור וצריך לעשות.

אני בסך הכל מחנך אותו

תפקידך אינו לחנך נהגים, אלא להשתמש בכביש על פי החוקים. גם תבונה אין כאן. בטח לא חינוך, אפילו סכנה משהו קיימת כאן.

כי גם ככה אסור לנסוע מהר,

70 במסלול שמאלי בכביש 6 ??? אתה שם לב מה אתה כותב, ואתה עוד רוצה לחנך???

שיסע מהר בשוויץ פה זה לא אירופה נוסעים לאט. אירופה אירופה, אירופה! פה בארץ - לא אירופה.

את דעתי רשמתי באדום בתוך הציטוט.

אני מקווה שרושם הודעה זו, ניסה להתלוצץ ולא נוהג כפי שהוא תיאר זאת.

בברכת נהיגה חוקית ובטוחה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם
טוב לשמוע שהמשטרה נלחמת בתאונות הדרכים. כל האלה שנוסעים שם מהר, כאילו שזה אירופה.

פחד אלוהים, אני נוסע בנתיב השמאלי על 70 ואיזה מישהו נוסע מאחורי ומאותת שמאלה, מה הוא רוצה? אני בסך הכל מחנך אותו כי גם ככה אסור לנסוע מהר, שיסע מהר בשוויץ פה זה לא אירופה נוסעים לאט. אירופה אירופה, אירופה! פה בארץ - לא אירופה.

אתה רציני או ציני ?

לגבי הנהג: לא יהיה פשוט להוכיח את המהירות הנ"ל. (את הסיבות לא אפרט בנתיים היות ואני עובד בכביש 6).

ליאור

Veni Vidi Vici

פורסם

אוקיי לפני שאני מקבל עוד תגובות נאצה - אתם מתפרצים לדלת פתוחה, מה שכתבתי היה בציניות.

אני מקווה שלא פגעתי ברגשותיכם ומתנצל אם כן. חשבתי שתבינו שאני מתלוצץ :wink:

אגב, יש לי חבר שלקח לי הרבה זמן לשכנע אותו שלנסוע בנתיב השמאלי על 100 באיילון "כי גם ככה אסור לנסוע יותר מהר" לא יחנך את הנהגים האחרים לנסוע 100. אני מתעב את הנהגים שמקפידים בחרדת קודש שלא לעבור את המהירות המותרת אבל מקדישים בערך 5% מתשומת הלב שלהם לנהיגה (אחרי הכל הפלאפון המשוקץ חשוב יותר מהכל), לא מאותתים ודופקים ברקס בסיבוב כאילו אין מחר. תוצאה של אכיפה מעוותת, שלצערי באה לביטוי לפי דבריך ויקינג בעוד כביש מהיר לשעבר.

פורסם

הדגש הוא לא רק על מהירות אלא גם על תקינות רכב .

הרי הרבה תאונות בכביש 6 נגרמות עקב רכב לא תקין קרי צמיגים לא תקינים.

הידיעה הגיעה אליי ממקור ראשון.

zx 1.8 coupe

פורסם
מעניין לציין שבגלל הרכב שנתפס נוצר עומס. למה ? כי השוטרים התפרצו לכביש כדי לסמן לו לעצור.

הם לא לומדים...:?

אולי "דרך ארץ" יתבעו אותם על הנזקים שעומסי התנועה גורמים?

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אני מבין את העוקצנות בתגובה שלך וזה לגיטימי.

מה תגיד על כך שבמקביל לאירוע עם הנהג הנ"ל, כ-3 ק"מ דרומית שוטט כלב וכמעט גרם ל-3 תאונות קשות (משאית ואוטובוס) ומתנ"א בוששו לבוא לסייע למרות שהתבקשו לכך יותר מפעם אחת. מיותר לציין שהם גם לא הגיעו...

אני סיימתי לדבר בנושא הנ"ל למרות שיש לי המון מה להגיד מההיכרות העמוקה.

ערב טוב.

ליאור

Veni Vidi Vici

פורסם

עם בכביש 6 עסקינן אני קיבלתי שם דו"ח על מהירות

לפני כארבעה חודשים בשעות הבוקר (07:45) נסעתי שם לתומי דרומה ועל-יד מחלף נחשונים (ישר אחרי הגשר) עמד שוטר עם רכב ומל"ז ועצר אותי.

פרטי העברה : מהירות 134 קמ"ש...

קיבלתי דו"ח של 250 ש"ח ובלי נקודות

הוא הסביר שהחל ממהירות 130 הם נותנים דו"חות.

זה הדו"ח הרביעי שלי בימי חיי (אני נהג כבר 13 שנה ונוסע 45 אלף ק"מ בשנה), מבאס.

פורסם

איזה כבדים אתם (דני...)

זה בציניות ברורה.

בכל אופן, אם הנהג לא היה עוצר נגיד?

מה השוטרים עושים?

מינימן: "זה פשוט משמח לעבור טסט כל פעם מחדש , יש הרגשה כאילו נצחתי את המכון טסטים." :hihi:

"בחורה זה כמו אימיול, לאט לאט אבל בסוף יורדת."

פורסם

לא לא לא!

בלוקים וקרשים זה לרוכבי קטנועים ואופנועים.

כשמדובר על מכוניות הם שולפים טיל לאו.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תוכן חדש...