Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7196 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

מאחר ותקינות שילדת הרכב היא קשורה לבטיחות, רציתי לדעת האם רכב שעבר תאונה אשר השילדה נפגעה בה (פגיעה קלה) צריך לעבור בדיקה כלשהי ולקבל אישור לפני שעולה לכביש.

אני מחפש רכב לרכישה, ואין לי בעיה לרכוש רכב עם פגיעות בקצה שילדה, אני רק לא יודע אם אני צריך לבקש לראות אישור של משרד התחבורה או כל גוף אחר לתקינות השילדה.

תודה לעונים

פורסם

אין אישור מיוחד של משרד התחבורה, בקש לראות אישור שמאי עם קביעת אחוז ירידת ערך + קבלות על תיקוני התאונה של המוסך.

רכב לאחר תאונה צריך לעבור בדיקה מיוחדת, רק עם הוא הוכרז "טוטל לוסט" מבחינת משרד התחבורה (ולא מבחינת הביטוח), כלומר נזק של יותר מ 75% מערך הרכב ואז מדובר ב"רכב משוקם". נדיר מאוד, שמחזירים רכבים כאלו לכביש.

פורסם

קצה שילדה ברוב המקרים זה לא כ"כ קריטי שדורש אישורים מיוחדים.

ישנם מכוניות שכל פגיעה הכי קטנה ישר קצה שילדה...

כל עניין לגופו, תלוי בסוג הרכב, מה עוד נפגע בתאונה וכו.

פורסם

איזה בדיוק אישורים צריך רכב שעבר תאונת שילדה, נניח, בחומרה בינונית, אבל לא הורד מהכביש?

• תוכן חדש...