Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7208 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי כמעט יומיים שאני חיכיתי שהסאב שלי יגיע אלי היום הוא הגיע אלי. כדי לשמוע את הסאב שלי בתנאים אופטימליים(ע"פ המלצות יצרן), תפסתי היום יוזמה ובניתי לסאב תיבה.

הגעתי לגג(זולה שבא אני עובד) בערך שעה לפני החושך וישר רצתי החוצה לחתוך פלטות של MDF שקניתי חצי שעה לפני והתוצאה לפניכם.

התיבה יצאה אטומה לחלוטין וכל הפרוייקט לקח כשעתיים של חיתוכים דיי מדוייקים והרכבה ועוד חצי שעה של איטום עם סיליקון.

ככה שמי שלא לחוץ בזמן ורוצה תיבה לפי מידות מדוייקות שידע שהוא צריך לפנות כ 3 שעות כדי לקבל תיבה כמו שצריך.

תגובות יתקבלו בברכה.

נ.ב.

תודה לגל blackmazdaF על חישובי המידות והנפחים המדוייקים לתיבה(גל,לא ממש השתמשתי בסוף בנפח שהתוכנה אמרה לך,אלא לבסוף הלכתי על 56 ליטר ע"פ המלצות שיש באתר,אבל תודה בכל זאת על הכל).

19102006.jpg

19102006(001).jpg

19102006(003).jpg

19102006(004).jpg

19102006(005).jpg

19102006(006).jpg

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

הקופסא קיבלה ציפוי מבפנים ע"י ספוג "ביצים".

19102006(007).jpg

19102006(008).jpg

19102006(009).jpg

19102006(011).jpg

19102006(013).jpg

19102006(014).jpg

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

עכשיו השאלה אם אני צריך בנוסף לספוג "ביצים" להוסיף גם צמר סלעים? או שמספיק שיש את הספוג הזה?

את הקופסא אני לא הולך לרפד כי היא הולכת להישתלב כחלק מהבנייה החדשה שאני מתכנן אצלי באוטו.

19102006(016).jpg

19102006(017).jpg

19102006(014).jpg

פורסם

אחלה סלבה יצא יפה מאד

אבל לדעתי היית צריך לבדוק את התיבה ללא הריפוד מאחר ולמשל אני בכל התיבות שבניתי לא אהבתי את התוצאה עם צמר סלעים \צמר גפן\ביציים מה שזה לא יהייה

פורסם

יגאל זה תפוס על דבק מגע,במידה ואני לא אוהב את האפקט שנותן הספוג הזה אז מקסימום אני אתלוש אותו,כי תחלס יש לי את האפשרות לשמוע את הסאב הזה בשתי תיבות זהות רק שהאחת עם הספוג(שלי) השנייה ללא(של חבר) ואז כבר נחליט.

פורסם
אחלה סלבה יצא יפה מאד

אבל לדעתי היית צריך לבדוק את התיבה ללא הריפוד מאחר ולמשל אני בכל התיבות שבניתי לא אהבתי את התוצאה עם צמר סלעים \צמר גפן\ביציים מה שזה לא יהייה

יש הבדל בין מילוי פוליפיל או צמר סלעים, או דיפון התיבה בספוג אקוסטי(ספוג בייצים בלשון העם).

כמובן יש משמעות לעובי הספוג ותוצאותיו בהתאם.

וכנ"ל לתוצאות מילוי תיבה בפוליפיל או צמר סלעים.

אבל תיכף יקפוץ פה איזה JACK-JACK ויגיד לכולנו שאנחנו צריכים פסיכולוג:shock: .

סלבה, תתחדש!.

ניר

under construction..

פורסם

תודה ניר! הכוונה שלך הייתה ל MIK MIK בטח?

אז אם שמתי את הספוג הזה אני לא צריך לשים בנוסף צמר סלעים?

פורסם

קודם כל תתחדש!

שנית כל, זה נדמה לי או שהניסוח "טיפ טיפה מזכיר" את הניסוח שלי מלפני כמה ימים?

חחחח

פורסם

לזה בדיוק הייתה הכוונה.

פורסם

תתחדש, כמה שאתה בונה יא אללה :)

אני מקווה בשבילך שתהיה מרוצה מהתוצאה.

ליום יום: Alfa Romeo 147 2.0 TS 2002 with 4 Koni & 30mm MAD lowering springs

לאישה: Alfa Romeo Mito Multiair 135HP 2014

לנשמה: Lancia Delta GTi.e 2.0 16v

פורסם

איך אתה מנסר את העץ?

עם מסור ג'קסון? או שיש לך שולחן כל שהוא?

כי לפי התמונות זה לא עבודה של גקסון!!

מדובר ל החיצוני. לא על החור של האלמנט.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

• תוכן חדש...