Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נתוני תאוצה בסובארו B4 2002 2.0

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7191 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשנים האלו,המנועים סבלו קצת מחוסר כוח.

ממה שאני זוכר,הנתונים היבשים עמדו על 13.5 שניות(אם אני לא טועה)

המנוע הפיק 138 כוחות סוס סה''כ,והרגישו שזה מעט מדיי בשביל הרכב .

יותר מאוחר(2004,אם אני לא טועה)סובארו הבינו שזה החיסרון הגדול שלהם,והפיקו מהמנוע 165 כוחות סוס.

פורסם

לא לא לא ....

מדובר עדיין בלגאסי דור III , הווה אומר הדגם הלפני אחרון.

המנוע סיפק 125 כ"ס בלבד (138 הגיעו עם הדור הרביעי ).

הרכב לא היה שיא הזריזות, אבל גם לא עגלה.

Mazda CX5

Škoda FABIA

פורסם

רגע אז מה החלטתם

שסB4 2002 היא עם ה128 כוח סוס

וB4 2003 היא עם 135 או 138 כוח סוס

ו2004 הכי חזקה מבין שניהם?

פורסם

קצת סדר, ואני לא מתנצל עבור אלה שמגיבים ולא יודעים!

בשנת הדגם 2000 (קיץ 2000)הגיעה הלגאסי דור 3 עם מנוע 2 ל' 125 כ"ס שנקרא בארצנו B4 . שיווק הדגם נמשך עד חורף 2003 ללא שינוי בנתוני מנוע.

בחורף 2003 הגיע הדור הריביעי של הלגאסי שגם הוא נקרא B4 . זה הדגם שהיום נמכר בסוכנויות:

בהתחלה (שנת דגם 2004 ו 2005) נמכר הרכב עם מנוע 2 ל' רגיל בעל הספק 138 כ"ס.

בהמשך - בקיץ 2005 הגיעה ה B4 עם מנוע יותר מתקדם בעל 165 כ"ס וזה נמכר רק החל משנת המודל 2006.

לגבי נתוני הביצועים יש מחלוקת מכיוון שסובארו לא מפרסמת נתון רשמי.

הדגמים בעלי ה 138 כ"ס יותר חזקים מהדגמים בעלי ה 125 כ"ס. אך כמו שציינתי הם נמכרים בדור הרביעי שהוא יותר יקר. ז"א אין B4 2003 עם 125 כ"ס וגם עם 138 כ"ס.

מובן ?

Mazda CX5

Škoda FABIA

פורסם

נתוני התאוצה של הייצרן על B4 עד שנת 2004 (הגרסאות בעלות 125 כ"ס) היו 11.8 שניות.

הגרסאות של שנת 2004-2005 (138 כ"ס) היו 13.1 שניות.

הגרסאות של שנת 2006-2007 (165 כ"ס) הם 11.3 שניות.

ההתיחסות לגרסאות הסאדן 2.0 אוט'.

למרות שללאגסי דור 3 (B4 דור ראשון) היה הספק ומומנט נמוך יותר ומשקל הרכב היה גבוה יותר, עדין נתוני הייצרן טוענים שדווקא הדור הזה חזק יותר מהגרסה שהחליפה אותה (עד שנת 2005). מנסיון והשוואה של האצה במתחם סגור, אני יכול להגיד לך שגם בפועל, היא יותר זריזה ומהירה. המנוע מספיק חזק ובעל אופי פועלה טוב. אין לי דרך להסביר את העובדה הזו שמנוגדת לכל הגיון בריא.

אגב, יש לי מבחן דרכים שערך השוואה בין אותו דור של B4 למאזדה 626 וגם שם הטענה הייתה שתאוצות שני הרכבים כמעט זהה, ללא הבדלים משמעותים.

המדהים הוא שגם לאימפרזה 2.0GX יש מנוע+גיר זהים והמשקל של האימפרזה נמוך יותר ועדין נתוני הייצרן טוענים שהB4 חזקה יותר.

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

• תוכן חדש...