Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כיוון tbi מה הכוונה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7194 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כאשר אומרים צריך לעשות כיוון לtbi /קרבורטור מה בדיוק הכוונה מבחינה מעשית, איזה בורג צריך לסובב כדיי להרגיש את הכיוון ?

מה הכוונה באוברול לtbi ?

איך בודקים אם מגיע דלק למצערת tbi ?

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם

קצרו את רגליים A B של מחבר הALDL . המתינו שתי דקות. זה יגרום למנוע הצעדים להיסגר, ולהתיישב צמוד לתושבת שלו.

נתקו את המחבר של מנוע הצעדים. זה יגרום למנוע הצעדים להישאר סגור.

התניעו את המנוע, וכוונו את הסל"ד בעזרת בורג כוכב שנמצא בקידמת בית המצערת, בצד נהג של בית המצערת, למעלה. כוונו את הסל"ד כך שתגיעו לסל"ד הנמוך ביותר האפשרי בלי שהמנוע יתחיל לגמגם.

כבו מנוע.

חברו חזרה את הקונקטור של מנוע הצעדים.

רצוי לעשות את זה, כמובן, לאחר שיודעים שמנוע הצעדים נקי מפיח, אחרת זה ברכה לבטלה.

אתה צריך אח"כ לוודא שהTPS נותן מתח נכון, כמו שמוסבר

כאן.

הוא צריך להיות בסרק 0.45 v ובפול מצערת הוא צריך להיות 4.7 v, עד 0.7v זה סביר.

אפשר לעשות את זה גם עם DVM אבל רצוי עוד יותר להתחבר עם לפ-טופ למחשב ולקבל את הנתון הזה ונתונים נוספים. קודם כל,כי זה ממש פאן

:grin: , ושנית, כי זה מאוד יכול לעזור בפתרון בעיות בניהול המנוע.

הסבר על התחברות ללפ-טופ, אתה תמצא באותו קישור ששמתי קודם.

שיפוץ TBI כולל פירוק והרכבת המזרקים והווסת מבית המצערת, ניקוי כל החלקים ובית המצערת, החזרת החלקים עם האטמים והגומיות שיש בקיט. את המזרקים ניתן לתת לניקוי אולטראסוני, או ממש לפרק פיזית, ולנקות, כמו בהסבר שהבאתי פעם

כאן:

לגבי בדיקה אם מגיע דלק לTBI, אני מניח שאתה יכול לשחרר את הצינור שמגיע אל הTBI , להכניס אותו לתוך קנקל שקוף, ולפתוח סוויץ' . הדלק אמור לזרום לבקבוק במשך כשתי שניות, ואז להפסיק. בכל מקרה, אם אתה שומע את המשאבה עובדת לשתי שניות בפתיחת סוויץ' , אז יש סבירות גבוהה שגם מגיע דלק לTBI.

פורסם

התניעו את המנוע, וכוונו את הסל"ד בעזרת בורג כוכב שנמצא בקידמת בית המצערת, בצד נהג של בית המצערת, למעלה. כוונו את הסל"ד כך שתגיעו לסל"ד הנמוך ביותר האפשרי בלי שהמנוע יתחיל לגמגם.

חנן הכוונה היא לבורג כוכב שלוחץ קפיץ הקובע את מצב פתיחת הלועות שמוקף בעיגול בתמונה המצורפת?

1.jpg

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם

הבית מצערת שלי זה מה שרואים בתמונה, האם זה תקין שבעת ההנעה ללא לחיצה על הגז הלועות אמורות להיות סגורות לגמריי כמו שרואים בתמונה או שאני צריך להכניס את הבורג כמה סיבובים כדיי שהקפיץ שפותח וסוגר את הלועות ישאיר אותם טיפה פתוחות ?

יש לי גם תופעה שהרכב מניע ונשאר מונע רק שאני לוחץ גז בסל"ד גבוה וישר שאני עוזב את הדוושה הרכב נכבה ,יש לזה קשר שה2 לועות של המצערת במצב סגור לגמרי ורק שלוחצים גז הם נפתחות?

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם

כן ניקיתי את איזור הקפיץ ובדקתי את המרחק בין השפיץ הקצה שלו לתחילת ההברגה שאכן הוא 28 מ"מ כפי שממליץ היצרן

אוליי הכבל גז צריך מתיחה קטנה, או שזה גם נעשה ע"י סיבוב הבורג כוכב שציינת והגבלת תנועת הקפיץ שבמצערת ואז למעשה 2 הלועות יהיו קצת פתוחות כל הזמן והסל"ד התייצב והמנוע לא יכבה כאילו שאני לוחץ גז טיפה, או שבכלל המצב שיש אצלי כרגע בתמונה שהלועות סגורות לחלוטין זה בעצם המצב התקין שצריך להיות בעת ההנעה ללא לחיצה על דוושת הגז בו זמנית?

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם

הכבל צריך שיהיה בו קצת חופש. הוא לא קובע את סל"ד הסרק.

מה שקורה זה שמנוע הצעדים והמצערות מפצים במידה מסוימת אחד על השני. כשהמצערות סגורות יותר, מנוע הצעדים יפתח קצת יותר ולהיפך. כעקרון המצערות צריכות להיות כמעט סגורות לגמרי, אבל את הכיוון שלהן אתה עושה כפי שתיארתי. אם היית מחובר למחשב היית אמור לראות שמנוע הצעדים יושב בסרק בערך בצעד ה35 שלו. זה נותן לו מספיק מהלך סגירה ופתיחה כדי לווסת נכון את גובה סל"ד הסרק, בהתאם לדרישות מהמנוע באותו רגע.

כשאתה פותח מצערת מנוע הצעדים נפתח מעט, וזה מונע את כיבוי המנוע בסגירה מהירה של המצערות. סל"ד הסרק יורד בהדרגתיות, עד שמנוע הצעדים חוזר למצב הבסיסי שלו, שזה כאמור, פחות או יותר 35 צעדים. שוב אני חוזר ואומר, שכדאי לך להתחבר ללפ-טופ עם תוכנת דיאגנוזה.

פורסם

אגב, בדקת אם ניהול המנוע נכנס אצלך ללופ סגור? מהו התדר שבו חיישן החמצן עובר בסרק מתערובת ענייה לעשירה? בשביל זה, כמו שמוסבר בכתבה, אפילו אין צורך בציוד מדידה כלשהו, ואתה יכול לקבל את המידע הזה באמצעות נורת הCHECK ENGINE .

• תוכן חדש...