Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סטרטר לטריומף/סוסיתא

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8354 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם אתם זוכרים שאלתי בזמנו על טיפים לשיפוץ הסטרטר כי לא ממש הצלחתי,

מסתבר (לאחר ששלחתי אותו לשיפוץ) שגם למשפץ יש בעיה בשיפוץ הסטרטר שלי יש נתק באחד השדות.

למרות שהוא טוען שיש מישהו אחד בארץ שאולי יוכל לעזור והוא ישלח אליו את הסטרטר אני חושב שיהיה זה חכם לנסות להשיג כזה סטרטר...

אז אני מחפש סטרטר לטריומף כמו הסטרטר של הסוסיתא (אלו עם המנוע טריומף כמובן).

לידיעה: הסטרטר הנ"ל מסתובב הפוך - כיוון הסיבוב שלו שונה מכיוון הסיבוב של רוב הסטרטרים הנורמלים.

ד"א אני מוכן להסתפק גם בשדות של הסטרטר אם יש למישהו משהו מפורק, כי העוגן והבנדיקס אצלי תקינים ...

כל עזרה, הפנייה למקורות חיפוש וכו' תתקבל בברכה.

תודה מראש

חבר מועדון 13925

בתהליך שיפוץ של גולף קבריולט:lol:

פורסם

עד כמה שזכור לי מיימי הספידפייר שלי, ישנו מוסך בכניסה ליפו שנקרא אוטו ליט

שטיפל בטריומפים וסוסיתות, אים הוא עוד קיים, יש סבירות גבוה שתמצא אצלו את מבוקשך.

פורסם

אצלו השגתי בולמים קדמיים וחלקים לפרונט, אני לא בטוח שיש לו חלקי חשמל אבל אני אנסה.

תודה בכל אופן. :mm_yeah:

חבר מועדון 13925

בתהליך שיפוץ של גולף קבריולט:lol:

• תוכן חדש...