Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7204 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום החנתי את הרכב ברחוב היצירה צומת גאה בפ"ת על החולות איפה שמחנים מאה מכוניות בערך

ולהפתעתי בשעה 2 אני מגיע לרכב שהחלון שבור

הבני זונות שאני מאחל להם סרטן לשנה החדשה גנבו לי רדיו דיסק פיוניר 4700

מגבר JBL GTO 75.4 וסאב באזוקה חדש בן שבוע של אינפינטי

אחחח איזה סרטן יבוא להם בראש......

כאילו וכול זה לא מספיק גם מצאתי שיש לי בורג תקוע עמוק בצמיג....

מזה המכות האלה.......? עוד אני ששמרתי ולא שמתי מוזיקה אף פכם שאני מחנה תמיד נקטעתי באמצעי זהירות...

Polo 16v 6N2 -My Previous ride

EAT SLEEP BOOST

פורסם

שאלה קצת מטומטמת אבל :

הוצאת את הפאנל ?

והכי חשוב .. הכל מבוטח ?

מקווה שלא יקרו לך דברים כאלה שוב .:puppydoge

תומר.

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

מקווה שימכרו את המערכת שלך, ובכסף שיקבלו יקנו סמים שיזרזו את תהליך המוות שלהם...

גועל נפש, ועוד לפני יום כיפור...

יש אנשים כאלה אין מה לעשות

פורסם

אמן שיתקע להם בורג בת*ת.

חבורה של חראות.

אני מבין ללבך , גם לי פעם גנבו רדיודיסק מהרכב.

לך תחפש ברחוב הראשי של התחנה המרכזית בת"א ופ"ת בטוח תמצא אותם.

בברכה,

ק.

פורסם

הפאנל הייתי בטוח שהוא בבית אבל כנראה שהשארתי אותו בדלת (לא מחובר) ובגלל הטיפשות שלי הפסדתי גם את הרדיו דיסק....

** עריכה , גזענות זה לא אצלינו **

כמו חמור עבדתי בשביל כול שקל פה...

פעם הבאה אני מתקין מגבר רק מתחת לכסא...

אני לא מבין זה מקום כזה עומה אדם כול שניה מכוניות אין שם חניה לזוז מי שבא אחרי 7 וחצי בבוקר לא יכול למצוא חניה

איך רק את שלי שברו לא היו רמקולים על המגש מאחורה אין שום סימן שיש מערכת... זה מה שמשגע אותי

EAT SLEEP BOOST

פורסם

תאמין לי כואב לי לשמוע על דברים כאלה, כי אני יודע בדיוק איך אני קורע את התחת בשביל כל אגורה למערכת, ואם זה יקרה לי אני לא יודע איך ארגיש...

מפחיד.

פורסם
הפאנל הייתי בטוח שהוא בבית אבל כנראה שהשארתי אותו בדלת (לא מחובר) ובגלל הטיפשות שלי הפסדתי גם את הרדיו דיסק....

** עריכה , גזענות זה לא אצלינו **

כמו חמור עבדתי בשביל כול שקל פה...

פעם הבאה אני מתקין מגבר רק מתחת לכסא...

אני לא מבין זה מקום כזה עומה אדם כול שניה מכוניות אין שם חניה לזוז מי שבא אחרי 7 וחצי בבוקר לא יכול למצוא חניה

איך רק את שלי שברו לא היו רמקולים על המגש מאחורה אין שום סימן שיש מערכת... זה מה שמשגע אותי

לפי התמונות שפירסמת בזמנו, הפולו שלך מושכת את העין,אז הם לא צריכים לראות שום רמקולים על מגש אחורי כדי שידליק להם נורה אדומה.

ותזכור להבא, לא משנה כמה מכוניות יש ושזה אור היום וכו', תמיד תוציא את הפאנל, אני לא משאירה אותו אפילו כשיוצאת לחצי שעה מהאוטו.

פורסם

אין רמקולים על המגש...

ואני בד"כ לוקח את הפאנל איתי

רק מי שזה קרה לו יודע באיזה באסה אני עכשיו תמיד קרעתי הודעות כאלה וכאב לי

אבל כסף שעבדתי בשבילו הלכתי קניתי שמחתי כול פעם שחיברתי את הפאנל

עכשיו במקום להתקדם ולשפר משהו אחר באוטו או לסדדר אני צריך ללכת אחורה ולסדר את הנזקים

בדיוק במצב שאני לומד וכסף לדלק אין לי.....

אחחחחחחח איזה סרטן יבוא לבני דודים

EAT SLEEP BOOST

פורסם

כן...

גם את הדיסקים הם לקחו....

אם רק ה' היה שולח אותי לשם שזה קרה....

לא רוצה כלום... רק זה שנגע לי באוטו לעשות לו סימן X על הפנים עם סכין יפנית.....

EAT SLEEP BOOST

פורסם

אבי - 2 הערות / שאלות אם ניתן .

1 ) האם היית מסתובב באזור בווליום גבוה ? אם כן - יכול להיות שסימנו אותך .

2) לפי התמונות של הרכב - ה " גבות " , הגריל , ושאר התוספות - אין מה לעשות , רומזות וקורצות כי רכב זה שייך לצעיר , שכנראה דאג לשפצר אותה גם במערכת חביבה - תחשוב אולי על הסרת התוספות בעתיד .

כמובן שאינני בא להרצות וכו' , תעשה כיאה בעיניך , אבל שים לב שזה קורץ בעין , יותר מאשר מאזדה 323 תמימה לדוגמא .

מי יתן ולא תדע צער , גמר חתימה טובה לכולם .

פורסם

משתתף בצערך...:cry:

יש לי רק שאלה, אין לך הזעקה ברכב?

יש לך רכב די צעקני, ובכלל עם מערכת כזאת אתה חייב הזעקה(אני מדבר על ההזעקות היקרות בסגנון גארד).

אני מאמין שאם הרכב היה מצפצף, במקום מלא אנשים הגנבים היו נלחצים ובורחים.

אצלי ברכב רק נוגעים בו הוא מצפצף כמו מטורף בלי הפסקה.

אני אומר כל עקבה לטובה, כל פעם שקורה לי משהו רע אני אומר את זה, לך תדע אולי אם לא היו גונבים לך את המערכת בדרך הביתה היית משחק ברדיו בזמן נהיגה וחס וחלילה היית לך תאונה?

קח הכל בקלות העיקר אתה בריא:-D , איתי.

פורסם
כן...

גם את הדיסקים הם לקחו....

אם רק ה' היה שולח אותי לשם שזה קרה....

לא רוצה כלום... רק זה שנגע לי באוטו לעשות לו סימן X על הפנים עם סכין יפנית.....

זה כבר חוצפה!!

עד כמה שפלים הם יכולים להיות?

לך תדע, היום עוד הכל יכול להיות - יכול להיות שאתה עוד תקבל טלפון מ@#@^& מג'נין שיגיד לך: "אתה רוצה את המערכת? תביא 5000 ש"ח..."

יש ביטוח לפחות?

לפחות תקח כסף מהסוג השני של הנבלות

"אני לא יודע אם יש מספיק מגברים בבית..."

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7204 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...