Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7207 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין לי ביטוח רק על השמשה

עשיתי סיבוב סביב האוטו לראות שמישהו לא פתח חזק מידי את הדלת שלו על הדלת שלי ונהיה מכה ואני רואה חלון שבור! כמו סכין בלב!!

הקטע שהיה להם זמן לבני זונות לשבת לפרק את הברגים של המגבר ולא לתלוש כי מי שמכיר את הJBL יש לו איפה שהמקום לברגים מקום צר לבורג וצריך מברג צר מה שאומר שהיה להם זמן וארגז כלים אני לא מבין איך אף אחד לא ראה...

בקשר לגבות ולתוספות אי אפשר להוריד לנו את כול ההנאות בגלל מנייק כאלו או אחרים... אחרי הכול אני ואתה פה מסיבה משותפת תחביב ואהבה למכוניות...

קיצור אנשים שמרו טוב טוב על המערכת שלכם....

Polo 16v 6N2 -My Previous ride

EAT SLEEP BOOST

פורסם

משתתף בצערך!

אני מבין מה עובר עלייך!

לאחי לא רק שגנבו לו את המערכת גם גנבו לו את האוטו!

הונדה שפיץ שלא מושכת בכלל עניים! ניראת מפורקת מבחוץ אבל מבפנים שלא נדע...

קיצר הוא חנה בחנייה ליד הש"ג בבהד 20. קודם כל גנבו ת'אוטו חרשו לו טוב טוב על האוטו, הלך המנוע. אנשים ראו את האוטו הזה טס על הכביש עם סקאלה 200, כן כן...היו אנים שראו את האוטו הזה על הכביש (ערבים גנבו אותו כניראה) בקיצר חרשו על האוטו נכנסו לפרדס בכניסה לג'ואריש החנו שם את האוטו. לקחו מערכת בשווי 5 אלף

פרקו את כל הפלסטיקים של האוטו מבפנים כמו תא כפפתות וכל השטויות האלה פרקו את כל הצמא את ההגה פרקו את הז'נטים הבקליות מאחורה, כל האלבום של הדיסקים גם, אפילו מפתחות של הבית (טוב נווו זה מן הסתם, אחי הדפוק הזה השאיר באוטו, איזה טמטום!) ואיך שלא...את כל הארגז שיושב לנו בבגאז' של הטיפול 10.000 שזה כל השמנים והשטוית האלה וכל הארגז כלים.

קיצר נזק נזק!!!

פורסם

חבר'ה ביטוח ביטוח ועוד פעם ביטוח למערכת, אין מה לעשות, צריך לשלם עוד 500 ש"ח בשנה ולישון בשקט בלילה.

גם לי גנבו פעם מגבר + סאב של פיונייר 304C, ממש מתחת לבית (פרטי), וזה היה ממש באסה, זה היה טראומה בשבילי, כמה לילות לאחר מכן פשוט לא יכולתי לישון, הייתי מתעורר כל כמה שעות בשביל להוציא את הראש מהחלון ולראות שלא נוגעים לי ברכב.

באסה. שלא נדע צרות. ולגנבים: באמת אבל באמת שכל הכסף שתרוויחו מזה שיהיה לכם לתרופות.

פורסם
משתתף בצערך!

אני מבין מה עובר עלייך!

לאחי לא רק שגנבו לו את המערכת גם גנבו לו את האוטו!

הונדה שפיץ שלא מושכת בכלל עניים! ניראת מפורקת מבחוץ אבל מבפנים שלא נדע...

קיצר הוא חנה בחנייה ליד הש"ג בבהד 20. קודם כל גנבו ת'אוטו חרשו לו טוב טוב על האוטו, הלך המנוע. אנשים ראו את האוטו הזה טס על הכביש עם סקאלה 200, כן כן...היו אנים שראו את האוטו הזה על הכביש (ערבים גנבו אותו כניראה) בקיצר חרשו על האוטו נכנסו לפרדס בכניסה לג'ואריש החנו שם את האוטו. לקחו מערכת בשווי 5 אלף

פרקו את כל הפלסטיקים של האוטו מבפנים כמו תא כפפתות וכל השטויות האלה פרקו את כל הצמא את ההגה פרקו את הז'נטים הבקליות מאחורה, כל האלבום של הדיסקים גם, אפילו מפתחות של הבית (טוב נווו זה מן הסתם, אחי הדפוק הזה השאיר באוטו, איזה טמטום!) ואיך שלא...את כל הארגז שיושב לנו בבגאז' של הטיפול 10.000 שזה כל השמנים והשטוית האלה וכל הארגז כלים.

קיצר נזק נזק!!!

שומרים טוב שם בבה"ד 20 הא? :-)

"אני לא יודע אם יש מספיק מגברים בבית..."

פורסם

כן אהה...חבל לך על הזמן!

בקשר לביטוח...

אם אני נגיד מבוטח אצל אליהו, יש לי גם ביטוח על המערכת.

ואני לא רוצה להמשיך אצלו, אי יכול לעשות ביטוח למערכת במקום אחר? אם מישהו פה מבין בנושא שידבר...

פורסם

אין לי הרבה מילים חוץ מזה שאני מבין אותך כמו שאמרו פה מזה להשקיע כל שקל על המערכת,

יש לי מערכת ששווה יותר מחצי השווי של הרכב, והשקעתי עליה המון, ואני רק יכול לתאר מה אתה מרגיש,

בכל מקרה, אני שותף לאיחולים שלך כלפי אותם אנשים.

שימי.

מחפש מגבר 2 ערוצים, 100W ומעלה מבית איכותי בלבד.

להצעות שלחו לה"פ.

פורסם
כן אהה...חבל לך על הזמן!

בקשר לביטוח...

אם אני נגיד מבוטח אצל אליהו, יש לי גם ביטוח על המערכת.

ואני לא רוצה להמשיך אצלו, אי יכול לעשות ביטוח למערכת במקום אחר? אם מישהו פה מבין בנושא שידבר...

כמעט כל החברות ביטוח הידועות עושות ביטוח למערכת, אבל הם דורשות קבלות על כל פריט ופריט.

(שזה לדעתי גם לא כל כך גרוע).

בברכה.

פורסם
יש לי קבלות תמיד.

אבל הם לא יגידו לי שרק אם אני אבטח אצלם את הרכב רק אז אני יכול לבטח את המערכת?

יש מצב שככה זה עובד...אבל יכול להיות שזה שווה את זה. שם לב שאני חושב שאתה צריך לעשות מקיף בשביל זה. לא יודע אם יש לך או אין.

ובלי קשר, בגדול זה לדעתי שווה את זה. בסוף ההבדלים בין הביטוחים זה כסף קטן לעומת האופציה לבטח את המערכת ואז אתה בראש שקט. מקסימום גונבים, אתה משדרג...:-)

והם? שייקנו בכסף הזה הרבה אבל הרבה תרופות וסמים!

"אני לא יודע אם יש מספיק מגברים בבית..."

פורסם

ימח שמם אני יושב וחושב באזור שפרצו לי יש הרבה צמחייה כמו פרדס כזה מאחורה אמרתי אולי החיבאו שם

קיצור נכנסתי לפרדס חושך מצרים לא רואים כלום

אולי החביאו את זה שם אבל לא מצאתי.... אולי הם הקדימו אולי לא חיפשתי טוב לעולם לא אדע

אנסה את מזלי מחר במשטרה אולי תפסו את המזדיינים האלה

תמיד חשבתי שלי זה לא יקרה והנה עכשיו במקום חלון שמתי שמיכה בנתיים עד שאני יסדר מחר את החלון...

Polo 16v 6N2 -My Previous ride

EAT SLEEP BOOST

פורסם

תשמע איש, אני באמת משתתף בצער שלך, קרה לי לפני שלושה שבועות שגנבו לי לא רק את המערכת, אלא את כל האוטו יחד איתה, ולא היה לי ביטוח בכלל על כלום. בהחלט מבאס מאוד ומעצבן מאוד, הרגשה מעצבנת של חוסר אונים כיוון שאפילו לא יכולת לעשות שום דבר בשביל למנוע את זה, כי בכלל לא היית שם באותו הזמן.

מה שאני כן יכול להגיד לך, וזה בשיא הרצינות, הכל לטובה. הכל מאלוהים, והכל יהיה בסדר. רק תזכור שמדובר בלא יותר מקצת פלסטיק ואלומיניום, והכל יהיה בסדר. זו גישה שקצת קשה לנקוט במצב שלך (כאמור, מי כמוני יודע), אבל אין ברירה, זה הדבר היחיד יוציא אותך מהבאסה. תחשוב על זה בתור כפרות ליום כיפור, וצא מהביאוס, לא יעזור לך להישאר בבאסה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7207 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...