Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מייסב לחץ תקול - שאלה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7203 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב.

לפני כחודשיים החלפתי ברכבי במסגרת האחריות קלאצ' ומשאבת קלאצ' לחדשים לגמרי.

בשבוע האחרון שמתי לב כי יש רעש נורא מוזר כאשר אני נמצא בנקודת חיכות בקלאצ' בין החלפה מהילוך להילוך (שמעתי את זה בעיקר בכיכרות כאשר אני נכנס לאט ומוריד משלישי לשני בטורים נמוכים ..)

הכנסתי את הרכב לחנייה בלילה כשאר נורא נורא שקט בחוץ, יצאתי לניוטרל, לחצתי על הקלאצ' ושיחררתי .. ושמתי לב כי יש אפילו בניוטרל רעש לא רגיל .. כאשר אני לוחץ על המצמד הרעש המעצבן מפסיק.

חשבתי קצת עם אבא שלי והוא מיד אמר כי מדובר במייסב לחץ ... כנראה שהלגרים שלו דפוקים.

היום בבוקר הלכנו למוסך ואכן מדובר עפ"י חוות הדעת של המוסכנית בבעיה של המייסב לחץ - הוא הזמין את החלק ובעוד כיומים הוא יחליף אותו.

אני שואל .. האם עד היום - ונצא מנקודת הנחה שבכל החודשיים האלה המייסב לחץ היה דפוק - זה גרם נזק לעוד מכלולים ברכב ?

בתודה מראש, אבי.

מחשבה בוראת מציאות.

פורסם

קשה לי להאמין שזו אכן התקלה.

מיסב לחץ ירעיש דווקא בלחיצה. כאשר הקלאץ' לא לחוץ - המיסב סתם יושב ולא עושה הרבה בחיים.

• ספונסר פורום
פורסם

לפי התאור מדובר במיסב של גל המצמד בגיר(גל הכניסה)

כאשר אתה לוחץ קלאץ אתה מפריד בין המנוע המנוע לגיר והרעש מפסיק.

פורסם

שמר, למה אתה תמיד מצליח להשיג אותי בתשובות הנכונות. :-P

שמר צודק,לדעתי הבעיה היא בלגרים או ציר אכול של הקונטרה גיר.

בברכה דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

תודה רבה על התגובות חברים ..

אני אחרי כיפור אכנס למוסך ואראה מה הם בדיוק מחליפים ואבדוק אם הרעש אכן פסק

בכל מקרה נצא מנקודת הנחה שמדובר בבעיה שאתם העליתם כאן - והיה והחליפו את החלק - יש סיכוי שזה פגע בחלקים נוספים ?

מחשבה בוראת מציאות.

פורסם

אם אכן האבחנה נכונה, הרי שיצטרכו לפרק לך את הגיר, ואז יראו מה בדיוק קורה.

סתם שאלה - אתה מנסה לבדוק כמה מהר וחזק אתה יכול להחליף הילוכים?

פורסם

תודה ..

ובקשר לסתם שאלה שלך .. למה אתה חושב ? אני שואל את השאלות מפני שלי נראה שדיי חיפפו כשהחליפו לי את הקלאצ' לפני חודשיים .. ורוצה לוודא שעקב ה"חיפוף" שלהם הם לא גרמו לחלקים נוספים נזקים ..

מחשבה בוראת מציאות.

פורסם

אני מתנהג נורא בעדינות עם הקלאצ' .. חוץ מזה לא משנה כמה אגרסיבי אהיה .. כל עוד לא ניסיתי למשוך טנק מרכבה 4 - אין שום סיבה שיתחילו בעיות עם קלאצ' כבר אחרי חודשיים ..

מחשבה בוראת מציאות.

פורסם

כנראה שהרסו את הקלאץ' בהרכבה של הגיר עקב עייפות יתר של המכונאי,אולי לא מירכזו אותו כמו שצריך לפני..יש חופש בליבה של הפלטה מה שגורם לרעשים..

לא רואה שום סיבה למה שהגיר יתחיל להרעיש אחרי החלפת קלאץ'.

זאת דעתי.

DSCF901111111105_resize1.jpg
פורסם

106devil כתב: "אולי לא מירכזו אותו כמו שצריך לפני..יש חופש בליבה של הפלטה מה שגורם לרעשים.."

לא קיים מצב של לא מירכזו אותו כמו שצריך.אם לא מירכזו הגיר לא יכנס,בכל אופן בלחיצה הראשונה על

הפדל הדיסק יתמרכז לבד.

בברכה דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

• תוכן חדש...