Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מצבר חלש על הבוקר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7226 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למען הסר ספק - ביצעתי חיפוש מקיף ולא מצאתי תשובה:

• לפני כמה ימים האוטו לא הצליח להניע בבוקר - הסטרטר מצליח לסובב את המנוע פעם אחת כשנותנים סוויצ', וזהו.
  • חיברתי כבלים לרכב אחר והאוטו הניע מייד.
  • ביומיים שחלפו לא הייתה בעייה מיוחדת.
  • היום בבוקר - שוב אותו הדבר.
  • המצבר בן קרוב לשנה ועבר 20,000 ק"מ, 60% עירוני.

לפני שאני מגיע לבעל מקצוע, יש לי כמה שאלות:

1. המכונית היא קסארה HDI - שני ליטר דיזל - המצבר הוא 55A - קטן מידי? אם כן מה לשים במקום?
  2. עוד לא בדקתי מים במצבר, אבל אם חסר ואני מוסיף, זו באמת יכולה להיות סיבה לזה שהמצבר חלש או שזה לא קשור באופן ישיר לביצועיו?
  3. יש לי בבית אבו (מכשיר למדידת זרם/מתח/התנגדות) ואני רוצה לבדוק זליגה/טעינה/מתח מצבר בעצמי. יש מישהו שיכול להסביר לי (באופן מפורט) איך, ואילו תוצאות נחשבות תקינות?

תודה.

(add lightness' (Colin Chapman'

פורסם

ההספק של סוללות משתפר בטמפרטורה גבוהה יותר, לכן לרוב מצבר גוסס יתן את האותות שלו כשקר.

אם אתה מוסיף יותר מדי מים (עד למעלה), תיווצר לך קורוזיה מואצת במגעים, וגם מצב המצבר לא יהיה מזהיר. המים צריכים לכסות את הלוחות ותו לא.

אהבתי את החתימה.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

בהנחה שהמצבר עדיין לא מת לגמרי עד השבתת קודניות ושאר מרעין בישין , והגיר ידני - אז כן.

55A בהחלט קטן מדי. דיזל צריך מצבר גדול יותר.

פורסם

מנסיון דומה עד זהות לבעיה שלך עם אותו מנוע

(שמר אתה לא יודע כמה החתימה שלך צודקת;-))

אפשר בהחלט להניע בדחיפה

ד"א

בספר הרכב לא רשום איזה מצבר לרכוש

יש למישהו הידע?

ההערכות אצל חשמלאים נעו בין 62 ל 78 אמפר.

פורסם

חנן

אני מנצל את ההזדמנות לשאלה דומה.

ג'מפי HDI

2000 סמ"ק

שנת 2001

דגם מנוע RHZ

איזה מצבר?

תודהרבה.

• תוכן חדש...