Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7209 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החלטתי שחבל לעשות טיפולי 10K במוסך ואני רוצה לבצע זאת בבית.

כמובן שאני צריך כלי עבודה.

עשיתי רשימה מצומצמת של כלים שאני חושב שאצטרך:

ג'ק עגלה

בוקסות +מפתח רצ'ט

מברגים

WD40

מפתח לפילטר שמן

מכיוון שאין לי כסף לקנות משהו זול שלא יחזיק, אני רוצה להשקיע בציוד סביר אם כי לא מקצועי ברמה של מוסך.

ג'ק עגלה - מאיזה תוצרת הכי מומלץ ובמחיר סביר? (2 טון ועם תו תקן)

בוקסות - איזה מידות אני צריך לגלגלים,לפלאגים ולקארטר?

מברגים וWD40 - יש בבית

מפתח פילטר שמן - יש בגדלים שונים או שזה אוניברסלי?

בוקים - יש טעם לקנות? 4 או 2?

וכמובן ספר הדרכה - לא מצאתי של היינס, אם מישהו יכול לאתר לי ספר כזה לאלמרה 1.8 03' (N16) אני מאוד אשמח.

מעבר לזה, איזה עוד כלים אני אצטרך לטיפולי 10,000? (פלאגים,שמנים,פילטרים..ופריטים אחרים שלא מסובכים להחלפה). האם פיספסתי איזשהם כלים?

ועוד שאלה - הקומפרסורים הקטנים שיש באוטו דיפו ב45 ש"ח מספיקים כדי לנפח גלגל ריק מאוויר, או שצריך להשקיע בקומפרסור קצת יותר רציני?

לילה טוב

מתן

פורסם

מכיוון שאין לי כסף לקנות משהו זול שלא יחזיק, אני רוצה להשקיע בציוד סביר אם כי לא מקצועי ברמה

:smile: אחלה משפט!! אהבתי!

קודם תבדוק אם זה לפי החוק לבצע כאלה דברים בבית כי אני זוכר שהיה פה שרשור שקשור לנושא.

בהצלחה!!

Polo 2012

פורסם

גוזליישן, תעשה לי טובה, אל תתחיל עם הויכוח הזה שוב.

בכל מקרה, אל תכנס מתחת לרכב כשהוא מורם על ג'ק בלבד, תשתמש ב2 בוקים, אין צורך להרים את כל הרכב על 4 בוקים, תבדוק שיש לך את הכלים המדויקים לביצוע העבודה, בוקסות במידות הנכונות, אלנים במידות שצריך, אם צריך טבעות נחושת חדשות וכדומה, כל שאר החלקים, בדוק שהם מתאימים לפני העבודה, והכי חשוב, אל תזרוק חלקים מיד עם הפירוק, זרוק אותם רק אחרי שבדקת ששאר החלקים מורכבים ומתאימים.

שמנים לא לזרוק בגינה או בחניה.

סתם לדוגמא, כשביצעתי טיפול לטנדר שלי לפני חודש, רק הפילטר השלישי שלקחתי מהחנות התאים, ארוך מידי, קצר מידי, עבה מידי (אה לא, זה לא הפילטר 8) )

בגלל זה רצוי שאם זאת הפעם הראשונה שלך, תבצע את הטיפול בשעות בהם חנות החלפים בה קנית את החלפים תהיה פתוחה, למקרה שתצטרך להחליף משהו. :idea:

פורסם

תודה על העזרה

לגבי הג'ק - האם שווה לקנות ג'ק עגלה באייס ב130 ש"ח? החברה היא אמריקן איגל אם אני לא טועה..חשוב לי שיהיה תו תקן ויחזיק מעמד.

מפתח פילטר שמן - יש מידות מסויימות או שזה אוניברסלי? באלמרה יש גישה קשה לפילטר.

סט בוקסות אני אקנה של חברה טובה כמו SIGNET, גם זה מעל ומעבר לשימוש בהם - איזה גודל לקנות? (פעם בחצי שנה טיפול)

2 בוקים אני אנסה לקנות מעודפי הצבא בצריפין

סט אלנים/מברגים/רינג ראצ'טים - אם מישהו מכיר את המידות באלמרה ויכול לתת לי מידות נפוצות לכל כלי, זה יהיה מעולה. אני רוצה לקנות כלים אך ורק לטיפולים קטנים ותחזוקה כללית ומשם להתקדם עפ"י הצורך. (ז"א שלא צריך להיסחף עם כלים יקרים).

פורסם
אם כבר את מגיע לצריפין
מגיע לשם פעם בתקופה (משרת ברמת הגולן), בוקים זאת לא הבעיה. יש מי שנמצא שם באיזור ויקנה בשבילי.

אבל אני צריך את המידות העיקריות באלמרה כדי לא לקנות כלים מיותרים ויקרים

וגם המלצה על חנות כלי עבודה טובה באיזור שבין נתניה עד לזיכרון יעקב.

פורסם

בוקר,

מצורף קובץ המסביר בצורה מפורטת כיצד מחליפים שמן מנוע ברכב מסוג:

This manual contains maintenance and repair procedure for the 2003

NISSAN 350Z.

התהליך דומה בכול הרכבים ממומלץ להקפיד על הוראות היצרן כפי שמופיעות בקובץ.

שים לב לכלי שמשתשים בו להחלפת המסנן.

Lu.pdf

איזה כייף לי :)

פורסם

תקינות בלמים/מערכת היגוי ומתלים אין ספק שאעשה במוסך או לפחות אצל מוסכניק שאני סומך עליו

בכל מקרה כל עוד לא הרגשת שמשהו לא בסדר ואין נזילות, מספיק לפרק גלגלים לבדוק עובי רפידה,צלחת,נוזל ובדיקה של הבלמים בנסיעה.

• תוכן חדש...