Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7223 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם .

בעבר הרחוק רכשתי לעצמי דיסק ניקוי לכונן תקליטורים ( מערכת סטריאו , כונן DVD ושות' ) .

הדיסק הינו בעל 7 " רצועות " , והאחרונה שביניהן - היא שבקטע המדובר נמצא מעין מטאטא שאמור לנקות את העינית .

על הדיסק רשום להשתמש כל 8 שעות ניגון - ע"מ לשמור על העינית .

השאלה שלי - האם כדאי להשתמש בדיסק הנ"ל ( אם בכלל ) -

1) במערכת קולנוע ביתית ( והאם לאחר שימוש ב - DVD , במוזיקה רגילה , או בשניהם ) ?

2) במחשב - ( והאם לאחר צפייה בסרט DVD , לאחר האזנה לדיסק מוזיקה , או לאחר צריבה , או בשלושת המצבים ? ) .

רב תודות לעוזרים , חג שמח , שנה טובה , ושבוע נהדר . :)

פורסם

כל 8 שעות?!?!?!?!??!??? מי ה-*******???

אל תשתמש בדיסק הזה בכלל כל עוד אין בעיות.

אם ה-DVD הרגיל יתחיל לקפוץ בסרטים שהם לא שרוטים, תעביר פעם אחת.

כנ"ל במחשב, רק אם צצות בעיות קריאה בדיסקים רגילים, וגם אז, רק פעם אחת.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

הנס , מתגובתך אני מבין שטוב ששאלתי לפני מעשה .

נאמר ואני צורב 10 דיסקים אחד אחרי השני ( בתור דוגמא ) - זו גם לא סיבה להריץ אותו ? אפשר לומר - אחרי הפעלה ממושכת ומאמצת .

פורסם

DVD ביתי, עם DIVX3 ושות' עולה היום פחות מ300 ש"ח.

כונן צורב DVD למחשב עולה 200 ש"ח.

תזרוק לפח ותקנה חדשים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

מזמן מזמן היתה לי מערכת מיני AIWA

הדיסק בה היה קופץ. שמתי את הדיסק המנקה הזה, וזה אכן הועיל.

ככה שאני לא בטוח שזה לא שימושי.

אתה יכול לנסות גם תרסיס גז (אוויר דחוס).

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

צביקה , המטרה היא לא תיקון , אלא מניעה של נזקים ( לפי הנאמר על הדיסק ) .

מדובר בצורב חדש לחלוטין ( עבר מס' צריבות בודדות ... ) .

פורסם

במקרה הטוב זה מנקה את העינית...

באותה מידה זה יכול גם להרוס את העינית.

שמעתי על כמה מקרים שזה הרס את העינית- אבל עם שימוש נכון זה יכול להועיל.

פורסם

יש לי דיסק ניקוי, שהשתמשתי בו מספר פעמים על כמה מערכות שונות.

הוא טוב לפעם-פעמיים לאחר הניקוי ואז יש לנקות איתו שוב. היו פעמים שבשלב מסוים הוא לא הועיל.

במצבים כאלו, פירקתי את ההתקן וניקיתי את העינית בצורה ידנית בעזרת נייר לניקוי עדשות של מצלמות.

זה פתר את הבעייה לטווח הרבה יותר ארוך.

פורסם

כוננים וצורבים נופלים לקטגוריה של: "אם זה עובד, אל תיגע".

השימוש בדיסק ניקוי הוא רק במקרה של פעולה לא תקינה, וגם אז תתפלל שהוא

לא יחמיר את מצבו של הכונן.

לגבי ספריי האוויר - אסור בתכלית האיסור. ככה אני הרסתי בעצמי עינית אחת,

וככה הרס עוד חבר (לא תיאמנו את זה...) לפחות עוד עינית אחת.

אם כוננך יתלכלך ביום מן הימים, פתיחה זהירה ומקלון לניקוי אוזניים הספוג באלכוהול 95% יכולים לעזור.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

הדיסק הזה כל כך ישן, מעולם הוא לא עזר לי בכלום, למען האמת? מעולם לא היתה לי שום בעיה עם עיניות של CD למינהם, ברוב הפעמים המכשיר עצמו סיים את חייו לפני העינית, בשאר המקרים הרכב נמכר, וכל הCD שיש לי בבית מעולם לא נזקקו לניקוי, לא יודע מאיפה התקלות האלה שלכם!

פורסם

אתה כנראה מתגורר במקום שבו האבק לא מצטבר באופן מחריד כמו אצלי למשל (ירושלים).

פורסם
מה פעולת דיסק הניקוי ?

דיסק הזוי שברצועה מס' 7 מורכבת עליו מברשת קטנה שאמורה לנקות את העינית, השימוש בו שקול להליכה לרופא אליל.

בכלל, חוסר האיזון הזה שיוצרים שם, נראה לי קצת מפחיד להכנסה לתוך מחשב שם מהירות הסיבוב עוברת את ה25 אלף סל"ד.

• תוכן חדש...