Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

למה לא מיבאים את פורד קא ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7208 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בזמן האחרון יצא לי לראות את הקא בהרבה תוכניות בעולם .

ושאלתי את עצמי לה לא מיבאים אותה לארץ ?

הרי היא קטנה, נוחה ומתאימה בדיוק לת"א .

מקווה לתשובה

עודד

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יש לרכב רישוי בארץ, כך שאין בעיה להכניסו בקלות.

עדיין מייצרים אותו כ-2007, אם בא לך עליו תזמין יבוא אישי.

הוא חולק המון חלפים עם פיאסטה נדמה לי, ככה שלא אמורה להיות בעיית חלפים מכניים.

וגם אם כן, היום בעידן כרטיסי אשראי בינלאומיים, UPS ואיביי, הכל פתוח.

אופנוען

פורסם

אני ראיתי אחת בארץ!

היא חנתה בבניין של משרד הביטחון הצמוד לתל השומר, איפה שמתגייסים.

PIAGGO MP3 250LE

RENAULT MEGANE COUPE 2004 1.6L

CHEVROLET ALERO 2002 2.2L

PIAGGO VESPA SS 181CC 1966

פורסם

אני ראיתי באותו מקום בתל השומר פורד פומה כסופה אני חושב שעם מספר זר, אולי אתה מתכוון לאותו הרכב?

ואם כבר פורד למה לא מביאים את הפומה אני זוכר שדובר עליו כרכב טוב בטופ גיר אפילו טוב מאוד..

שתיהיה לכולנו שנה טובה ומתוקה וגמר חתימה טובה לכולם :-D

Peugeot 107 2012 :-D

פורסם
מחיר גבוה, רק שתי דלתות, אין גירסה אוטומטית.
אחי איפה אתה חי? זה רכב זול !!

דבר שני היבואנים בארץ גנבים

יבואן בלעדי (שזה טעות ענקית שיכולה להיות רק בישראל) מביא רק את הדגמים שיכניסו לו הרבה כסף ולא מכוניות שאנחנו רוצים

אם אתה לא יודע לנהוג על 100 כ"ס, לא יעזרו לך 500.

פורסם
אני ראיתי באותו מקום בתל השומר פורד פומה כסופה אני חושב שעם מספר זר, אולי אתה מתכוון לאותו הרכב?

ואם כבר פורד למה לא מביאים את הפומה אני זוכר שדובר עליו כרכב טוב בטופ גיר אפילו טוב מאוד..

שתיהיה לכולנו שנה טובה ומתוקה וגמר חתימה טובה לכולם :-D

יש הרבה דגמים של פורד שלא מייבאים לארץ., אני במיוחד הייתי רוצה לראות פיאסטהST פה.:-D

33 (Medium).jpg

Fiesta%20ST%202 (Medium).jpg

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

אין ולא יהיה לא קא,לא STREET KA, לא פומה, לא פיאסטה ST , וגם לא פיאסטה רגילה (!), וגם לא פורד פיוז'ן , וגם לא פוקוס ידנית , וגם לא פוקוס 3 דלתות ,וגם לא פוקוס TDCI (דיזל ), וגם לא פוקוס קופה/קבריאולט , וגם לא פוקוס סטיישן וגם לא RS וST , וגם לא פוקוס C -MAX , וגם לא מונדיאו 5 דלתות וסטיישן ודיזל . וגם לא גלאקסי (מיניוואן). אני הייתי מוציא מן המבחר העשיר שיש היום בארץ גם את הפוקוס 5 דלתות ה"חריגה" משהו , ומשאיר רק את הסדאן 1600 אוטומטית. פחות דגמים פחות דאגות. :evil:

פורסם
אין ולא יהיה לא קא,לא STREET KA, לא פומה, לא פיאסטה ST , וגם לא פיאסטה רגילה (!), וגם לא פורד פיוז'ן , וגם לא פוקוס ידנית , וגם לא פוקוס 3 דלתות ,וגם לא פוקוס TDCI (דיזל ), וגם לא פוקוס קופה/קבריאולט , וגם לא פוקוס סטיישן וגם לא RS וST , וגם לא פוקוס C -MAX , וגם לא מונדיאו 5 דלתות וסטיישן ודיזל . וגם לא גלאקסי (מיניוואן). אני הייתי מוציא מן המבחר העשיר שיש היום בארץ גם את הפוקוס 5 דלתות ה"חריגה" משהו , ומשאיר רק את הסדאן 1600 אוטומטית. פחות דגמים פחות דאגות. :evil:
פשוט לקנא באירופה :-( מזכיר לי שהייתי בבודפשט הונגריה לפני מספר חודשים.

וראיתי שם פורד פוקוס ST גרר... איזה אוטו :twisted:

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם
מחיר גבוה, רק שתי דלתות, אין גירסה אוטומטית.

אחי איפה אתה חי? זה רכב זול !!

דבר שני היבואנים בארץ גנבים

יבואן בלעדי (שזה טעות ענקית שיכולה להיות רק בישראל) מביא רק את הדגמים שיכניסו לו הרבה כסף ולא מכוניות שאנחנו רוצים

ה KA עולה יותר מהפיאסטה.בארץ קונים מכוניות לפי מטר רץ.

גם את הפיאסטה לא מיבאים בגלל הסיבה האוטומתית.

וגם את המזדה 2.

למה בארה"ב אין יבואן בלעדי לכל יצרן?

טויוטה ארה"ב מיבאים את טויוטה.

מזדה ארה"ב מיבאים את מזדה.

BMW ארה"ב מיבאים את BMW

יש אישור להביא הרבה דברים טובים לארץ.

רק שאף אחד לא רוצה.

רק בארץ אפשר לראות בחורים צעירים קונים מזדה לנטיס 1.6 אוט'.

אייל

פורסם
.

אולי אפשר שיהיה יבואן רק לדגמים האלו?:lol:

אין לנו על מי לסמוך,אלא על ABS,ESP ושאר צירופי האותיות באנגלית.

פורסם

בזמן שפורד יובאה ע"י החברה הישראלית לאוטומובילים בע"מ(והחברה נראתה כמו שהיא נישמעה..)נישקל יבוא הקא אך לבסוף לא יצא לפועל.

ברגע שזיכיון היבוא עבר לדלק מוטורס הוחלט,כאסטרטגייה,לצמצם למינימום את מספר הדגמים שייובאו לארץ,מאחר ורוב המכירות יועדו לציי רכב.

לדלק מוטורס היה ניסיון מר למדי כשהחליטו בשנת 95' לייבא את המיאטה,שחלק גדול מהמכוניות שכבו שנתיים במחסני הערובה.

גם הביקוש לפוקוס הידנית היה אפסי,והסיבה העיקרית שהפוקוס החדשה לא מיובאת בגירסה הידנית היא המנוע השונה שלה(115 כ"ס).

ולפי הכתבה על 100 עשירי ישראל לא ניראה שהעיניין מטריד במיוחד את יצחק תשובה..

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

אין מה לעשות, 60-70 אחוז מהשוק של מכירת רכב חדש היום שייך לציי הרכב, והם למעשה קובעים מה ייבאו ומה לא. כל שאר המכוניות צריכות להתחלק על פחות מ40 אחוז מהשוק ולכן דגמים שמראש הייבואן יודע שלא יימכרו כמויות גדולות לא כדאי לייבא.

פורסם

דווקא דלק-מוטורס דיברו על ייבוא של ה C-MAX כמודל 2007/8..

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

• תוכן חדש...