Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיה באזעקה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7244 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מותקנת אצלי ברכב אזעקה של COBRA.

אני מפעיל ומנטרל אותה ע"י לחיצה על השלט.

היום מצאתי בתוך מאפרה את הגליל השחור הזה עם מגעים עגולים בקצה וכתוב גם עליו COBRA - ראו תמונה מצ"ב.

לא היה לי מושג מה זה...........

תוך כדי הזדחלות בפקק ראיתי בדשבורד מגעים עגולים חצי שבורים כאלו – המוכר אמר לי שאלו שאריות של אימוביילייזר ישן.

הצמדתי את הגליל של קוברה למגעים האלו – והיה נראה שהם די מתאימים פיזית זה לזה.................

אחרי שהגעתי ליעד – כיביתי את המנוע ולחצתי על כפתור האזעקה – ושום דבר לא קרה.

נעלתי בסוף עם המפתח – אבל כאשר הייתי צריך להתניע אחרי איזה שעה – זה לא עבד ונורית חיווי אדומה שמותקנת בדשבורד נשארה מהבהבת.

כדי לקצר את הסיפור – ראיתי שנורית אדומה בתוך השלט עובדת – אז כנראה שזה לא סוללה גמורה.

נזכרתי בגליל הזה – הצמדתי אותו למגעים – ואזעקה נוטרלה.

הגעתי למתקין 5 דקות אחרי שסגר – הוא אמר שכנראה השלט איבד סנכרון עם ה-"מוח" של האזעקה (הוא אמור להחליף את הקוד בכל דריכה) ויש לפרק את המוח ולפרוץ אותו במעבדה (השלט השני לא הפעיל את העזקה מהתחלה).

יש לכם אולי איזה רעיון אחר?

או ניסיון ותובנות לגבי אזעקות אלו?

כמה כזה טיפול אמור לעלות לדעתכם/ניסיונכם?

תודה,

גנאדי

aaa.jpg

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

טוף,

הסיפור סודר.

אחרי שכמה מומחים ניסו ללחוץ על כל מיני כפתורים של השלט ומתקין מקומי פירק חצי דשבורד - בסוף נסעתי לבית קוברה בת"א.

שם החליפו לי סוללות בשני השלטים (just in case) וגם עשו לחיצות שמאוד דומות למה שכבר ניסינו פני זה.

אבל אצלהם זה עבד.

אחרי 5 דקות ו-40 ש"ח (תשלום על סוללות - האמת נראה קצת יקר - אבל שיהיה) קיבלתי 2 שלטים עובדים יופי.

פורסם

40 שח שתי סוללות?

לא בדיוק!!!--- שהרי נכנסת עם שני שלטים לא פועלים,

ויצאת עם שלטים שהוחלפו סוללות, בוצע סנכרון שלטים מול המוח,

יצאת שהשלטים פועלים.

אם היו מחליפים שני שלטים והיית משלם 400 שח, סביר להניח שלא היית אומר --

ציטוט

"האמת נראה קצת יקר - אבל שיהיה"

אנשים לעיתים רבות מידי מזלזלים בשרות הוגן מהיר אמיתי וזול! ומכנים אותו יקר, בדיוק כפי שעשית.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

דני כתב: אנשים לעיתים רבות מידי מזלזלים בשרות הוגן מהיר אמיתי וזול! ומכנים אותו יקר, בדיוק כפי שעשית.

יש גם אנשים שמזלזלים בשרות זול. מכנים אותו חאפרי, מבלי להתייחס לטיב העבודה.

אני מתוך נסיון בחיים בשטחים שונים, לא מסכים עם האימרה: "מה שזול עולה אחר כך ביוקר."

לא תמיד המחיר היקר יותר, מצביע על שרות טוב יותר.

לדוגמה, במשך שנים קניתי חלקים למכוניות בחנות בנ"צ.יום אחד ביקשתי מחיר למשאבת דלק הזרקה

לפורד אסקורט 1.6.לאחר שצילצל ובדק אמר לי 600 ש"ח תחליפי וגם אמר את סוג המשאבה.

מאחר שזה נראה לי יקר,וגם אף פעם לא בדקתי את המחירים אצלו כי פשוט האמנתי לו,(תוך כדי עבודה אין זמן להשוות מחירים) החלטתי הפעם לבדוק בעוד מקומות.כל המחירים שקיבלתי היו מתחת ל-600 ש"ח

על אותו פירמה של משאבה.בסוף קניתי את המשאבה ב-350 ש"ח.

אז מי שחושב שהזול יקר, שימשיך לקנות ביוקר.

בברכה דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

דני,

אם זה לא יצא ברור - אז התפלאתי מאוד ממהירות ומקצועיות שלהם.

אני יודע שבפעם הבאה אני נוסע ישירות לשם.

וכך גם הייתי ממליץ לאחרים.

אני לא המצאתי את שיטת התימחור שלהם - אם הם לא גובים על זה שנכנסתי אליהם, חניתי 10 דקות ודיברתי עם 2 אנשים - אני לא חושב שאני צריך להתנצל על כך.

חג שמח ושיהיה לך בשנה הטובה המון צבע ירוק ובלי אדום בכלל.

גנאדי

פורסם

גנאדי, זה לא משהו אישי, וסליחה אם התגובה שלי אגרסיבית.

זה מנסיון שלי. לעיתים לקוחות שיוצאים בזיל הזול, פשוט מזלזלים בתיקון ובמקצועיות, אבל מה שאחד עושה בדקות ספורות, השני לעיתים לא יודע בשעות. נגשת למקום מקצועי שלא במקרה, מכיר את האזעקה, בעיותיה ופתרונותיהם בזמן קצר, וכמו שאתה מבין, לא יצאת יקר בעבור 2 סוללות.

ולמה מזלזלים בזול? הנה קח דוגמא מאצלי בשבוע שעבר:

לקוחה מגיע עם שני שלטי קוברה לא פועלים והפלסטיק של אחד מהם גם שבור והגומיה האפורה של החיבור למחזיק המפתחות קרועה.

בוצע החלפת 2 סוללות, בוצע החלפת פלסטיק מקורי לשלט קוברה וגומיה מקורית, בוצע איפוס שלטים ליד הרכב, המחיר הנדרש: 50 שח(כולל מעמ, כלומר 8 שח ישר למדינה).

אני: "זהו גבירתי השלטים פועלים, הוחלפו סוללות, הוחלף בשלט אחד הפלסטיקה והגומיה למקורי חדש של קוברה, התשלום - 50 שח בקופה בבקשה".

הלקוחה: "אני המומה".

אני: (בהנחה שאולי היתה אצל מתקין אחר שניסה אולי לרמות אותה או למכור לה אזעקה חדשה או אולי "רק" שני שלטים חדשים ודרש מאות שקלים) אמרתי: "אני שמח".

הלקוחה: (בזעם) "ממה אתה כל כך שמח"?

אני: (מופתע מתגובתה) "ממה את כל כך המומה"?

הלקוחה: "אני בשוק, מהמחיר כמובן, על מה 50 שח?"

אני: " 2 סוללות 20 שח, פלסטיק וגומי מקורי סט לשלט חדש ללא הלוח 20 שח, ו10 שח בעבור העבודה. (10 שח' -- לא 100 שח), , המהירות , המקצועיות, ההגינות, כל זה ללא חיוב - ללא תשלום."

הלקוחה: " סלח לי מאוד אדוני, אני חייבת להתקשר ולהתייעץ"

אני: " בבקשה"

הלקוחה לאחר 2-3 שיחות טלפון: " נו טוב.... אשלם לך.... מה אני כבר יכולה לעשות

רק שתדע לך, שאמרו לי שהשירות הזה ניתן חינם , וגם אם גובים , זה לא יותר מ20 שח"?

אני: " אין בעיה גברתי, תוך 1/2 דקה (ואני כבר עושה זאת) 2 השלטים לא יעבדו בחזרה, והפלסטיק השבור יוחזר במקום החדש שהותקן , אל תשלמי שקל גם אם מגיע אם יש לך במקום אחר חינם."

הלקוחה: " טוב, אין לי כוח אליך, תחזיר לי אותם עובדים , אני משלמת, ואני אחשוב אם לחזור לכאן עוד פעם.."

וכאן, חברי היקרים, נראה זלזול רב באחד שמכיר על בוריה (וזה האמת ממש לא קשה למי שמכיר) את האזעקה בעיותיה, מחזיק את החלקים החשובים של השלט שנשברים, ומקוריים בלי קומבינות, והנה עוד מקרה של מישהי שיצאה בסכום מצחיק (ואני לא מזלזל בשום שקל) ומאמינה שזה יקר.....

בברכת שנה טובה

דני

עוסק בנדל"ן.

פורסם

דני,

אכן עצוב לשמוע על כאלו מקרים.

אמר פעם מישהו - בעולם יש מעט מאוד אנשים רעים - אולי 10 בסה"כ. אבל מסתובבים כל כך הרבה שאנו נתקלים בהם כל הזמן...........

פורסם

דני זאת אזעקה בעיתית?! מה תגיד על הריינג'ר שהיתה מותקנת לי באוטו ,מרוב עצבים תלשתי את המוח וחתכתי את הצופר,לאזעקה הזאת אין תקנה!

בקשר לסיפור שלך,אתה יצאת הגון,גם אני עובד עם לקוחות ,הבעיה שאנחנו לא בוחרים את הלקוחות שלנו ,לכן אנו נתקלים בחתך הבעייתי באוכלוסיה,כל מיני אנשים חולי נפש וומורמרים,כל מה שנשאר לנו הוא לקבל חיוזק מהלוקוחות היותר טובים.

פורסם

הריינג'ר כבר ישנות מאוד ככל שנשארו כאלה, ונשארו.

הם הפסיקו לייבא אותה לפני משהו כמו 10 שנים...

ואם הן היו מותקנות טוב, והגומי סגור טוב, ולא שטפו מנוע, הן היו מחזיקות מעמד כמה שנים לפחות עד אשר היו מנתקים אתת המינוס של המצבר, ואז היתה האזעקה משמידה את עצמה.... (במילים אחרות, נדפקת)

אם הנפח היה רגיש, היו אזעקות שווא ללא סוף, כיוון עדין והכל היה מסתדר. כאמור , האזעקה היתה מס' שנים מס' 1 בשוק ללא עוררין, לבסוף התברר שהן אכן לא היו מציאה גדולה.

כל עם ישראל בתחילת שנות ה90 דרש רנג'ר ללא פשרות. והביטוח אז לא ככ דרש... רק בהמשך.

דני

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...